Днес след работа ме засърбяха петичките и запалих джипката.Тръгнах над езерото в Герман през вилната зона.На горе пътища колкото искаш и за всякакви вкусове.Не знам защо в ГПС-а няма начертани пътчета.Прескочих планината и излязох на манастира "свети Иван".Под него е асвалт и едно черно пътче право на горе.Тръгнах по него и все още съм запленен от красотите на гората.
Място на което водачите и семействата им ще са очаровани от природата и от възможностите на джипките,стига гумите да не са съвсем за мъгла.
Предложението ми е на 01.03.2008 г.-събота,да се разходим със семействата,да си разменим мартенички,да посетим манастира,след което лек обяд сред природата,още малко разходка и тръгване.Разходката ще бъде лека на места на границата с адреналина и ще приключи в нормално за прибиране време.
ПС:При необходимост на някой да тръгне по-рано,винаги сме близо до асвалт.
Място на което водачите и семействата им ще са очаровани от природата и от възможностите на джипките,стига гумите да не са съвсем за мъгла.
Предложението ми е на 01.03.2008 г.-събота,да се разходим със семействата,да си разменим мартенички,да посетим манастира,след което лек обяд сред природата,още малко разходка и тръгване.Разходката ще бъде лека на места на границата с адреналина и ще приключи в нормално за прибиране време.
ПС:При необходимост на някой да тръгне по-рано,винаги сме близо до асвалт.
Коментар