Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за уникална разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покана за уникална разходка

Днес след работа ме засърбяха петичките и запалих джипката.Тръгнах над езерото в Герман през вилната зона.На горе пътища колкото искаш и за всякакви вкусове.Не знам защо в ГПС-а няма начертани пътчета.Прескочих планината и излязох на манастира "свети Иван".Под него е асвалт и едно черно пътче право на горе.Тръгнах по него и все още съм запленен от красотите на гората.

Място на което водачите и семействата им ще са очаровани от природата и от възможностите на джипките,стига гумите да не са съвсем за мъгла.

Предложението ми е на 01.03.2008 г.-събота,да се разходим със семействата,да си разменим мартенички,да посетим манастира,след което лек обяд сред природата,още малко разходка и тръгване.Разходката ще бъде лека на места на границата с адреналина и ще приключи в нормално за прибиране време.

ПС:При необходимост на някой да тръгне по-рано,винаги сме близо до асвалт.
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

До: Покана за уникална разходка

Ще направя сефтето на "панчаревото" идвам.
    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
    Това е положението.

Коментар

Супер там сме и ние, имаш ли в предвид място за ''базов лагер''или ще спрем за обяд?
      Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Местата за отдих и WC си ги избираме сами,изобщо ще си импровизираме.
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.

Коментар

можеше поне по едно химическо ВЦе в багажника..
          а пържоли и шишове предвиждат ли се?
          колко ли деца ще се съберат?
          Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
            Предложението ми е на 01.03.2008 г.-събота,да се разходим със семействата,да си разменим мартенички,да посетим манастира,след което лек обяд сред природата,още малко разходка и тръгване.Разходката ще бъде лека на места на границата с адреналина и ще приключи в нормално за прибиране време.

ПС:При необходимост на някой да тръгне по-рано,винаги сме близо до асвалт.
            Адаш, ако наистина ще е лека разходката и аз се включвам с екипа. След нощна смяна не обичам да се заигравам на несигурни места.

Коментар

Адаш драго ми е .Като казвам лека,значи лека.Пък тук има двама свидетели, как и най-леката разходка мога да я направя АД.(майтапче)
              На местата където имаме съмнение,първо се разузнават и ако не ни харесват ги пропускаме.Аз ще съм със семейството,което предполага софт и скара.Така че колега Трол ,взимай комплекта за барбекю разработен от НАСА и да вървим.На въпроса с децата...ами моето на Трола и Пепи турбото 2 = четири до момента;-)

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                Адаш драго ми е .Като казвам лека,значи лека.Пък тук има двама свидетели, как и най-леката разходка мога да я направя АД.(майтапче)
                На местата където имаме съмнение,първо се разузнават и ако не ни харесват ги пропускаме.Аз ще съм със семейството,което предполага софт и скара.Така че колега Трол ,взимай комплекта за барбекю разработен от НАСА и да вървим.На въпроса с децата...ами моето на Трола и Пепи турбото 2 = четири до момента;-)
                Да присъединим и един паркетен L200, с женорята?
                Последно редактирано от huko; 26-02-08, 20:14.
                Зима иде

Коментар

Хайде и аз, ако може. Със жената и децата.
                  На съпругата ще и е сефте, така че ще разчитам и на Вашата подкрепа за спечелването и за Off-rоad каузата. (Поне аз ще се опитам )
                  ... to be continued

Коментар

Много често чета "ако може".Или е от възпитание или е имало разходки на които "НЕ МОЖЕ".(знам че е имало ,но те се уговарят по телефони,а не във форума).
                    Всеки е добре дошъл ,стига лошо време да не ни попречи на софтчето.Но и при слаб дъждец имам предвид един заслон,който побира доста хора.
                    Предлагам да се съберем и тръгнем в 10.00 от ОМВ на "Цариградско шосе",Горубляне,"Корабчето".
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от adwokat; 27-02-08, 11:37.

Коментар

Значи ще се поразходим.Ще доида с удоволствие.
                      Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
                      LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Колеги аз, няма да участвам(за съжаление) по това време ще разхождам семейството в района на Кръстова гора.Но с лека кола.Я има и рима.Панчаревото ще влиза в бокса, надявам се следващият път да съм на линия.Приятно изкарване.
                        Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                        Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнение
                          Колеги аз, няма да участвам(за съжаление) по това време ще разхождам семейството в района на Кръстова гора.Но с лека кола.Я има и рима.Панчаревото ще влиза в бокса, надявам се следващият път да съм на линия.Приятно изкарване.
                          Абе без теб разходката няма да е същата,но аз действам.Сега купих полуфабрикатите,биричка(малко),зареждам ГПС-а,радиостанцията и другите 1001 неща и нямам търпение да включа 4х4 вече.Няма други предложения за час и място на срещата,така че остават вече написаните.
                          Последно редактирано от adwokat; 29-02-08, 15:18.

Коментар

Адвокате, да взема да дойда ... . Майтапя се....
                            LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                              Адвокате, да взема да дойда ... . Майтапя се....
                              Голди,аз не знам защо се майтапиш ами не вземеш да дойдеш.То дочух че си понаплашил 2-3 деца,ам аз те знам,мене ми не требе жокер.Та какво ще кажеш за една пенсионерска разходка???

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X