Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за 2 дневна разходка с оглед на забележителности из Странджа планина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Предложение за 2 дневна разходка с оглед на забележителности из странджа планина

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
    Разходката беше супер, хареса ми много но исках преди да пиша и да пускам снимки да чуя отзивите и след това да пусна и моя репортаж .
    Еми ади де. Точно твоя го чакаме с нетърпение!
    Зех да си мисля че си разочарован

ПУСКАЙЙЙ

Коментар

• До: Предложение за 2 дневна разходка с оглед на забележителности из странджа планина

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
      Ето и всички снимки от мен.Не съм ги обработвал и съм трил само нестаналите:

https://htftp.offroad-bulgaria.com/d...mki-strandzha/
      А как да ги сваля всичките наведнъж,или трябва една по една
      Нали съм прост....

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
        targa надявам се всичко при теб да е ок.Имаше ли проблеми с прибирането ?
        Благодаря за загриженоста. Всичко е ок. Малкия кош бачка като негър. Почистване и съм на линия за нови софт разходки. Значи да започнем с специални благодарности на v0id за гостоприемството и невероятното отношение към двама абсолютно непознати брадясали типа, със съмнителна репутация. На съпругата му че ни изтърпя и нахрани. БЛАГОДАРЯ и на Джамбазов за неоценимата техническа помощ и идеи. Благодара на Никито дето ме заглавичкваше докато ми пълнеха чашката и в резултат ме напиха като змей. Не знам дали бях като змей, ама сутринта плюех огън. Пък ракията на Джмбазов една мека, пивка, ще си кажеш ,а нищо и няма. Тя слабичка. Да ама не. Кошмар. Кошмар, ама не боли глава. Значи е добре. Специални поздрави на адаша с Джимнито и да го поздравя за доброто каране. Трябва да се знае, че колегата не е карал от 8 години. Знам от СИГУРЕН източник. Пздрави на другия адаш за непукизма и отношението към новото Паджеро.Типичен пример за човек който се забавлява с цената на всичко. И накрая да благодаря за хубавите снимки. Бъдете здрави и пак да се събираме.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

+10
          Много емоции сте преживяли.
          Прекрасни снимки.
          Надявам се скоро и аз да се включа в някоя сесия.
          [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
            Да внеса малко яснота по въпроса с гумите на камиончетата или стадото говеда което вече си имам при мен

ахааа.
            те били две камиончетата.ха честито.
            пък аз съм праил манжи от паджерота.

Коментар

Ето го и моя репортаж :

На опашка за кирки и лопати, хората почнаха да питат по колко са .. Таргата ако беше взел още кирки можеше и да изкара някой лев докато пием кафетата

От тук се започна приключението :

Това е всичко от тази "СОФТ" разходка . Както обичаме да се оправдаваме "времето ни изненада" и екшъна стана 100% . Имаше прясна калчица, големи коловози и интересни деренца където софт разходката започна да се превръща в лебедкова оргия ... организатора вече го сърбеше задника но нямаше начин, връщането беше по трудно а и изглеждаше безмислено . При пристигането ни вечерта в хотела попитах жена ми хареса ли ти разходката и отговора беше "да особено пристигнето" В интерес на истината пристигането беше страхотно, кефа да си удариш един горещ душ след такъв ден е неописуем .
              И така първия ден мина без оглед на никави забележителности .
              Таргата го напихме както му бяхме обещали ... ама и ние покрай него не останахме трезвени
              А за втория ден снимките говорят достатъчно ...

И така, видяхме се, запознахме се сега предлагам да починем 1-2 седмици и да мислим за следващата разходка . Някой има ли идея къде и кога ?
              Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Мократа калинка и интересното клонче от снимките на v0id ме изкушиха да добавя един природен детайл. Детайлът не беше идентифициран със сигурност, но като че ли долових от него мухоморчесто излъчване. Та си остана неизяснен и неизяден.

Поздрави!
                Прикачени файлове
                Искам България чиста!

Коментар

Много яко ви завиждам,
                  но го казвам през зъби,
                  защото в момента съм се захапал отзад...!!!
                  Бравос момчета!!!

Коментар

След консултация със специалисти, вече идентифицирахме гъбката - симпатична бяла мухоморка. Как пък все на мен ми се пада да ги намирам - една да има в гората, моя е! А другите гъби, които набрах, ги изядоха колегите - няма отсъстващи от работа... засега.

Коментар

Разглеждам си темата от преди 2 години и в мен се зараждат едни такива желания да организирам нова такава, хард с подобен маршрут дали ще има мераклии

Коментар

Защо да не- като се сетя какъв студ брах тогава ми става весело.

Коментар

Първоначално публикуван от stefan-76 Преглед на мнение
                          Защо да не- като се сетя какъв студ брах тогава ми става весело.
                          Тоя път с джипа, с АТВ-тата лятото, стига героизми в мирно време

Коментар

А може и с АТВ-то че мухляса от седене.

Коментар

Първоначално публикуван от stefan-76 Преглед на мнение
                              А може и с АТВ-то че мухляса от седене.
                              Ендуристи приемате ли?
                              Последно редактирано от giorgio; 16-12-09, 09:52.
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

• До: Предложение за 2 дневна разходка с оглед на забележителности из Странджа планина

Идеята е супер, остава да се предложи маршрут и видим кой ще води и с какъв GPS .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X