До: Предложение за 2 дневна разходка с оглед на забележителности из странджа планина
Здравейте.Както се казва и аз бях там и аз карах
.За мое съжаление или радост карах само втория ден и за това снимковия материал е само от него.Вечерта преди да успея да се добера до прословутата местност "Рибарника" ми се наложи да покарам доста във такова време:

А пък те вече почнали и нямат стигане

Таргата започна да разправя за дневните подвизи на това момче

...и толкова се разчувства,че му потекоха сълзи

А то какво било:същото това момче цял ден е карало с тях АТV.Не му е направило явно впечатление че вали от сутринта дъжд като из ведро,а на всичкото отгоре като заваляло снега му станало още по-добре.Добре че в крайна сметка му е дошъл акъла и си оставил "превозното средство" в някакво село.
Сутринта рано-рано се събуждам от постоянно течаща вода и разбирам защо се казва "Рибарника"

Излизам си от стаята и пред мен вчерашните герои:

Имаше и един такъв екземпляр,който по-късно реши,че трябва да е център на вниманието и не се траеше

Тук там взеха да се показват махмурлиите и да се чудят в каква посока да хванем.

След задължителните ритуали по чдене на шкембета и разни такива се стигна до решението да се отиде до съседното село Бръшлян.

А това е в центъра на селото:

Не може да се мине и без общи снимки:

..и всеки до джипката си:

От там към Малко Търново и задължителното тюхкане и зареждане на гориво.

Ето ви един "тунинг" предоставен от колегата Тарга

Тръгваме към следващата точка от маршрута-село Кости.

През цялото време се движехме покрай граничната бразда...

...която се оказа че се охранява само от този дзвер

Здравейте.Както се казва и аз бях там и аз карах

А пък те вече почнали и нямат стигане

Таргата започна да разправя за дневните подвизи на това момче

...и толкова се разчувства,че му потекоха сълзи

А то какво било:същото това момче цял ден е карало с тях АТV.Не му е направило явно впечатление че вали от сутринта дъжд като из ведро,а на всичкото отгоре като заваляло снега му станало още по-добре.Добре че в крайна сметка му е дошъл акъла и си оставил "превозното средство" в някакво село.
Сутринта рано-рано се събуждам от постоянно течаща вода и разбирам защо се казва "Рибарника"

Излизам си от стаята и пред мен вчерашните герои:

Имаше и един такъв екземпляр,който по-късно реши,че трябва да е център на вниманието и не се траеше

Тук там взеха да се показват махмурлиите и да се чудят в каква посока да хванем.

След задължителните ритуали по чдене на шкембета и разни такива се стигна до решението да се отиде до съседното село Бръшлян.

А това е в центъра на селото:

Не може да се мине и без общи снимки:

..и всеки до джипката си:

От там към Малко Търново и задължителното тюхкане и зареждане на гориво.

Ето ви един "тунинг" предоставен от колегата Тарга

Тръгваме към следващата точка от маршрута-село Кости.

През цялото време се движехме покрай граничната бразда...

...която се оказа че се охранява само от този дзвер

Коментар