Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за 2 дневна разходка с оглед на забележителности из Странджа планина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Предложение за 2 дневна разходка с оглед на забележителности из странджа планина

Здравейте.Както се казва и аз бях там и аз карах.За мое съжаление или радост карах само втория ден и за това снимковия материал е само от него.Вечерта преди да успея да се добера до прословутата местност "Рибарника" ми се наложи да покарам доста във такова време:

А пък те вече почнали и нямат стигане

Таргата започна да разправя за дневните подвизи на това момче

...и толкова се разчувства,че му потекоха сълзи

А то какво било:същото това момче цял ден е карало с тях АТV.Не му е направило явно впечатление че вали от сутринта дъжд като из ведро,а на всичкото отгоре като заваляло снега му станало още по-добре.Добре че в крайна сметка му е дошъл акъла и си оставил "превозното средство" в някакво село.
    Сутринта рано-рано се събуждам от постоянно течаща вода и разбирам защо се казва "Рибарника"

Излизам си от стаята и пред мен вчерашните герои:

Имаше и един такъв екземпляр,който по-късно реши,че трябва да е център на вниманието и не се траеше

Тук там взеха да се показват махмурлиите и да се чудят в каква посока да хванем.

След задължителните ритуали по чдене на шкембета и разни такива се стигна до решението да се отиде до съседното село Бръшлян.

А това е в центъра на селото:

Не може да се мине и без общи снимки:

..и всеки до джипката си:

От там към Малко Търново и задължителното тюхкане и зареждане на гориво.

Ето ви един "тунинг" предоставен от колегата Тарга

Тръгваме към следващата точка от маршрута-село Кости.

През цялото време се движехме покрай граничната бразда...

...която се оказа че се охранява само от този дзвер

Коментар

До: Предложение за 2 дневна разходка с оглед на забележителности из странджа планина

Спрете му пиенето на Таргата за да не се обърква така повече
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Такаааа....
        От тук на сетне обаче някой реши,че вече е много скучно и дай да свием настрани.

По едно време взеха да се виждат само светещи стопове

...и какво се оказа.Пътя свършил и адаша почнал да се връща обратно.То добре ама дали ще може...

Сигурно псува на ум

Винаги обаче може да се разчита на помощ от публиката или обади се на приятел

Мина най-трудното и всички се измъкнахме от там,но никога не е късно за още малко емоции.Единия от колегите реши че му е прекалено софт и реши да си полегне в канавката

Дежурния влекач

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
          ...През цялото време се движехме покрай граничната бразда...
          Яворе, каква бразда бе, приятелю, границата от Малко Търново до Резово върви по река, в началото по Делийска, после по Резовска... v0id нещо ви е объркал, ако не е зелениката, дето Ники я е снимал, щях да си помисля, че сте били в някоя друга планина...
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Абе аз да питам,снимките със Джими-то режисирани ли са че нещо не ми се връзват кадрите.Та то не е закъсало
            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
            Дий Снайдер

Коментар

Както ви казах по-нагоре главния герой си беше Тойотата

Как карат тези момчета не знам

Всеки би искал да има толкова "асистенти"

Уж беше софт пък то стана...На татък също беше интересно,но нямаше такива закъсвания вече.

Еййй най-сетне се измъкнахме от тая кал

Следват няколко снимки от Българския стоунхенж за които нямям коментар.Гледайте:

Вижте кой ни изпрати от там

Нека накрая да благодарим на главния виновник за хубави уикенд и за добре изкараното време заедно.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                Яворе, каква бразда бе, приятелю, границата от Малко Търново до Резово върви по река, в началото по Делийска, после по Резовска... v0id нещо ви е объркал, ако не е зелениката, дето Ники я е снимал, щях да си помисля, че сте били в някоя друга планина...
                Не знам,Джорджо,аз гледам километрична ограда,не пускат навътре и за мен това си е границаПък колко е до турско кой ти знае.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                  Както ви казах по-нагоре главния герой си беше Тойотата
                  Нещо не ми харесват гумите на туй бялото камионче ...
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                    Нещо не ми харесват гумите на туй бялото камионче ...
                    че то гуми май няма.
                    пък кви 35тици имаше в склада при него.явно си ги пази за нови

Коментар

Това не е неговата Тойота.

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                        Абе аз да питам,снимките със Джими-то режисирани ли са че нещо не ми се връзват кадрите.Та то не е закъсало
                        "Уви, не са режисирани", отговори честно водачът на Джими-то.

Освен това те са много важни за мен. Ще кандидатствам за голямата награда "Най-тъпо загазване при оф-роуд". Та тези снимки са ми ценно доказателство за номинацията, на която много държа.

Подробностите ще разкажа допълнително, защото още си подреждам богатите Странджански впечатления, та да мога да допринеса за колективния репортаж.

Поздрави!
                        Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                          Следва продължение ....

Мда,тук ясно се вижда как тегля тойотата.....
                          Иначе,като изключим това "софт" изпълнение,разходката беше супер.
                          Аз лично съм много доволен

Коментар

Яворе благодаря за снимките .Ако има още ако обичаш ми ги прати по някакъв начин или пиши лично да се разберем.А относно разходката - беше супер готина , мокра , кална и много весели емоции. 10x на всички участници и на организатора че ме взе.
                            Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Здравейте!

Идеята на v0id е осъществена - и то по най-чудесен начин. Само дето лошото време в събота попречи да видим някои забележителности. Всичко останало далеч надхвърли очакванията ми - и откъм гледки, и откъм приключения, и откъм настроение. Навигаторката ми, която за първи път участва в оф-роуд група, също остана очарована.

Много благодаря на v0id, който организира цялата работа и във всеки момент се грижеше и интересуваше за всичко, отговорно и приятелски.

Благодаря и на всички, които ми помагаха. Изобщо съм впечатлен от всички момчета, които енергично шетаха и осигуриха придвижването без да обръщат внимание ни на дъжд, ни на студ, ни на кал. (Даже ме е срам, че останах сух, само умерено кален и без никакъв принос.)

Снимките на Ник Николов и на Явор (dorzi) са върховни. От моите, за съжаление, поне половината са брак. С част от останалите направих един майтапчийски "комикс" за някои епизоди от разходката. И го предлагам на вашето внимание.

Поздрави!
                              Прикачени файлове
                              Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                                С част от останалите направих един майтапчийски "комикс" за някои епизоди от разходката.

Хубав разказ. Ама това упражнение с копаенето нещо не ми стана ясно защо сте го правили?
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X