Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за 2 дневна разходка с оглед на забележителности из Странджа планина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Предложение за 2 дневна разходка с оглед на забележителности из странджа планина

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
    ...Ама това упражнение с копаенето нещо не ми стана ясно защо сте го правили?

Смятахме, че като минем през въпросния двоен трап, излизаме на подходящия път. Смятахме също, че шанцовият инструмент (в значителни количества) ще помогне трапът да стане що-годе проходим.

Второто смятане се оказа погрешно. И тогава ГеоТракера на v0id мина сам, Явор влезе и се изтегли с лебедка, а после изтегли и всички останали.

След което, обаче, и първото смятане се оказа погрешно...

Така че упражнението беше малко под лозунга "Кипи безсмислен труд". Но пък беше весело.

Поздрави!
    Искам България чиста!

Коментар

До: Предложение за 2 дневна разходка с оглед на забележителности из странджа планина

Снимките са станали супер,браво!
      Много ще съм благодарен,ако фотографите ми изпратят снимките,или да ги качат някъде от където да ги сваля(свалим),че май има и други мераклии.

debelia6i6@abv.bg -или скайп: debelia6i6

Благодаря предварително!

Коментар

Много интересен разказ, наистина чудесна разходка, моите снимки са в Добри, нека качи които прецени, че с моя нет.... . Само да уточня че мен от дерето ме вади Витарата, а не лебедката, а и ровъра мина сам. Наистина чудесна разходка. Аз се разделих само с мигач, преден номер и огледало, ама кой беше казал че излишните работи в гората си падали сами.Това е първа по сериозна разходка с новите гуми и мога само да похваля колицата. Изключително добро каране на Nikito776, с витарата дълга база и без гуми, просто чудесно владеене на колата, мина навсякъде без никакъв проблем с изключение на онова място със шанцовия инструмент. Ама то там си нямаше начин, там не е за кола дълга база, на мен ми се подпря багажника и ми увиснаха задните гуми точно когато трябваше да се засилвам и се наложи да ме тегли витарата. А аз докато се засилвах оставих такива изкопи че .... Прекрасни снимки на участниците, чудесна компания, само дето не можахме да си пийнем с targa както трябва. Ама ще има и други разходки.... .

Коментар

Да бе той адаша(тарга) нищо не пи..що така!?
          Май настроение нямаше....
          Пък ситринта що му бяха такива големи очите...

А аз минавах навсякъде заради лепенките,които ми залепи дигат 20 коня и 2 инча....
          Прикачени файлове

Коментар

Снимките са страхотни .Ники отиди при Добри да си вземеш снимките или когато аз отида ще драскам CD-та и за теб .
            Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
              Абе аз да питам,снимките със Джими-то режисирани ли са че нещо не ми се връзват кадрите.Та то не е закъсало
              Джимнито беше направо шампион,и супер сладур(както казва жена ми)
              Представи се перфектно, и то без подходящи гуми,ама......виж ми подписа

Коментар

Spas55 а защо скромничиш.Твоето джипче мина навсякаде без проблеми.
                Направо учуди повечето присъстващи , като изключим мястото където се използваха кирки , лопати , въжета и лебедки.

Коментар

Добри кога мога да очаквам и от теб снимков материал или да идвам да си ги взимам снимките . Нещо много малчиш. Да не си разочарован от разходката ?

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
                    Снимките са страхотни .Ники отиди при Добри да си вземеш снимките или когато аз отида ще драскам CD-та и за теб .
                    Драскай и мъкни към М.рудник,че аз скоро няма да мога да мина от там...
                    А те при Добри не са ли само от първия ден?

Коментар

• До: Предложение за 2 дневна разходка с оглед на забележителности из странджа планина

Ами до колко си спомням има доста снимки при него (на митака , на "Спас" , на Стефан майче са това).Ще ги взема когато имам възможност и ще ти ги драсна.

Коментар

• До: Предложение за 2 дневна разходка с оглед на забележителности из странджа планина

targa надявам се всичко при теб да е ок.Имаше ли проблеми с прибирането ?

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                          Нещо не ми харесват гумите на туй бялото камионче ...
                          Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                          че то гуми май няма.
                          пък кви 35тици имаше в склада при него.явно си ги пази за нови
                          Да внеса малко яснота по въпроса с гумите на камиончетата или стадото говеда което вече си имам при мен

Коментар

Добри кога мога да очаквам и от теб снимков материал или да идвам да си ги взимам снимките . Нещо много малчиш. Да не си разочарован от разходката ?
                            Разходката беше супер, хареса ми много но исках преди да пиша и да пускам снимки да чуя отзивите и след това да пусна и моя репортаж .
                            Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

targa надявам се всичко при теб да е ок.Имаше ли проблеми с прибирането ?
                              Между другото,днес като ходих в Приморско,видях една ламарина,на бензиностанцията,точно дето тарга беше спрял,дали не е останала от него? Имаше вид на някаква предпазна.....ама беше много чиста...

Коментар

Ето и всички снимки от мен.Не съм ги обработвал и съм трил само нестаналите:

https://htftp.offroad-bulgaria.com/d...mki-strandzha/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X