До: Предложение за 2 дневна разходка с оглед на забележителности из странджа планина
Смятахме, че като минем през въпросния двоен трап, излизаме на подходящия път. Смятахме също, че шанцовият инструмент (в значителни количества) ще помогне трапът да стане що-годе проходим.
Второто смятане се оказа погрешно. И тогава ГеоТракера на v0id мина сам, Явор влезе и се изтегли с лебедка, а после изтегли и всички останали.
След което, обаче, и първото смятане се оказа погрешно...
Така че упражнението беше малко под лозунга "Кипи безсмислен труд". Но пък беше весело.
Поздрави!
Първоначално публикуван от V93
Преглед на мнение
Смятахме, че като минем през въпросния двоен трап, излизаме на подходящия път. Смятахме също, че шанцовият инструмент (в значителни количества) ще помогне трапът да стане що-годе проходим.
Второто смятане се оказа погрешно. И тогава ГеоТракера на v0id мина сам, Явор влезе и се изтегли с лебедка, а после изтегли и всички останали.
След което, обаче, и първото смятане се оказа погрешно...

Така че упражнението беше малко под лозунга "Кипи безсмислен труд". Но пък беше весело.
Поздрави!
. Само да уточня че мен от дерето ме вади Витарата, а не лебедката,
а и ровъра мина сам. Наистина чудесна разходка. Аз се разделих само с мигач, преден номер и огледало, ама кой беше казал че излишните работи в гората си падали сами.Това е първа по сериозна разходка с новите гуми и мога само да похваля колицата. Изключително добро каране на Nikito776, с витарата дълга база и без гуми, просто чудесно владеене на колата, мина навсякъде без никакъв проблем с изключение на онова място със шанцовия инструмент. Ама то там си нямаше начин, там не е за кола дълга база, на мен ми се подпря багажника и ми увиснаха задните гуми точно когато трябваше да се засилвам и се наложи да ме тегли витарата. А аз докато се засилвах оставих такива изкопи че ...
. Прекрасни снимки на участниците, чудесна компания, само дето не можахме да си пийнем с targa както трябва

Коментар