Обява

Свий
Няма добавени обяви.

off road в Пловдив?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от TT-Raa
    Здравей, L J,знам,че си близък с нашия бит Ще се радвам да караш новия джип в нашия район Знаеш какво предлага ,Родопа,
    питах къде по-точно ще се ходи в неделя? но, после се сетих, че в начото на темата пише...
    то и за гумите на колегата пише/"Кугър" са нали?/ Аз ще трябва да "обуя" Галопера напролет, че имам само зимни и за шосе /пуснал съм шосейните за продан 245/75р16 с никелирани джанти.../
    Ама се притеснявам дали да взема М/Т гуми, че рядко ще ги ползвам за кал...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

аз се чудя защо имаще в неделя знаци навсякаде "център затворено"
      "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Да решиха да затворят моста за ремонт........

Коментар

Има варианти, точно днес понеделник не сме се уточнили.Родопа е богата ако имаш предвид маршруд кажи ако не ела на нашия сбор

Коментар

гумите се даржат много добре ,само на пясък не се съобразихме навреме и се зарихме за няколко секунди под земята направо, ония ден на глината на кариерата ги пробвахме в тази кал която влезнахме не съм мислил че ще мина

Коментар

Днес поговорихме с някои колеги.Като проект-неделя 9:00часа центара(паркинга)на Храбрино от там през х.Родопски партизани новото име не го знам към Върховръх това подлежи още на обсъжадне на които му е по удобно тръгавме от Бул.Руски 1.Около 7 джипа ще сме които чете да заповяда чао от мен.

Коментар

9 часа на мостчето в Храбрино?

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin
                  9 часа на мостчето в Храбрино?
                  Да,аз ще се опитам да докарам още 2 ФРОНТЕРИ. Да са поизложиме малко.

Коментар

Който познава Родопите в района заключен между пътя Асеновград-Смолян и Кричим-Девин , и който желае да обсъдим маршрута, да заповяда на бул."Руски"№1 (сервиза на Жоро), в 18 часа.

Коментар

Става дума за събота 18часа.

Коментар

Жоро , мерси за редакцията. Нещо съм гладен и съм изял съботата.

Коментар

Като спомена за ядене се сетих,може да вземем нещо за скара Ако обаче времето е като миналия път или нещо непредвидено стане, добре е и по някой сандвич да имаме.За тръгването на който е по удобно 8.30ч Руски-1,а с другите да се съберем в Храбрино

Коментар

приятели последно не разбрах маршрута ако мога в събота ще дойда да говорим, ако не мина пишете задължително къде се събираме в неделя сутринта

Коментар

За сега се получаваме добра групичка дано времето да е благополучно за да става шоу е краино време беше за този преход
                              My RiDe Is My LiFe

Коментар

Да напомня на тези които ще идват, че в събота срещу неделя се връща старото астрономическо време, т.е. часовниците се връщат един час назад. Най- добре е това да се направи в събота вечерта. Да не изпусне някой разходката .

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X