Както говорихме днес надявам се да бъдем поне 5 джипа,но бройката не прави или проваля начинанието Вие ако сложите новите гуми Поздрави и на мълчащите колеги,елате с нас
ТТ и на мен ми се идва но още несам си взел подходящи гуми.в петак ще мина да видя какви има при теб, и да видя дали мога да отделя някой лев.на Руски 1 кой да тарся
Здравей, Камене ще се радвам да се видим, на Руски-1 аз съм титуляра, дори работник си нямам Само дано не е по късно от 16ч., понеже после имам една уговорка.
Естествено че ще идвам, то вече гумите взеха да хващат паяжини и да мухлясват. От няколко месеца вече джипката я ползвам като лека кола. Ако скоро не идем някъде в балкана ще вземе да и стане нещо от тоя гаден асвалт.
Здравейте, днес говорих с двама колеги които искат да карат в края на седмицата с нас.За тях било по удобно неделя/3 джипа са/.Аз предпочитах събота,но нека сме повече така че мнозинството печели.Обадете се да обсъдим маршрута и тръгването.
Kaishin, това изглежда много по добре от предишното .
Жоро, предлагам най- добре да направим сборен пункт пред твоя сервиз- всички го знаем. И мисля, че потегляне към 9 часа е най- удачно. Защото вече се стъмва по рано, а разходката може да се окаже дълга .
Коментар