Обява

Свий
Няма добавени обяви.

off road в Пловдив?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Абе , хора , вий снимки не правите ли?
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Коментар

Както говорихме днес надявам се да бъдем поне 5 джипа,но бройката не прави или проваля начинанието Вие ако сложите новите гуми Поздрави и на мълчащите колеги,елате с нас

Коментар

ТТ и на мен ми се идва но още несам си взел подходящи гуми.в петак ще мина да видя какви има при теб, и да видя дали мога да отделя някой лев.на Руски 1 кой да тарся
        "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Здравей, Камене ще се радвам да се видим, на Руски-1 аз съм титуляра, дори работник си нямам Само дано не е по късно от 16ч., понеже после имам една уговорка.

Коментар

P.S. Сервиза за гуми,преди моста на Марица откъм Централна гара-юг,защото оттатък моста също има гуми,но колегите там не са по офф-роуда.

Коментар

TT-Raa от теб зависи дали ще сложим kougar-четата , в момента правим лифт на окачването 4" , слагаме спортни конита дълги и шнорхел

Коментар

Естествено че ще идвам, то вече гумите взеха да хващат паяжини и да мухлясват. От няколко месеца вече джипката я ползвам като лека кола. Ако скоро не идем някъде в балкана ще вземе да и стане нещо от тоя гаден асвалт.

Коментар

Аз немога да доида на 29 30 но ако се ходи ще чакам да разказвате (ако може със снимки)
                  Стефан 0878655377

Коментар

ще ходим разбира се, когато разказваме после да не ти стане кофти че не си дошъл само
                    П.С. ние се преобухме малко

Коментар

Здравейте, днес говорих с двама колеги които искат да карат в края на седмицата с нас.За тях било по удобно неделя/3 джипа са/.Аз предпочитах събота,но нека сме повече така че мнозинството печели.Обадете се да обсъдим маршрута и тръгването.

Коментар

Kaishin, това изглежда много по добре от предишното .
                        Жоро, предлагам най- добре да направим сборен пункт пред твоя сервиз- всички го знаем. И мисля, че потегляне към 9 часа е най- удачно. Защото вече се стъмва по рано, а разходката може да се окаже дълга .

Коментар

и аз предпочитам неделя в колко часа мислиш да тръгнем горе долу, а да се съберем на полянката пред вас ТТ-Raa ?

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin
                            П.С. ние се преобухме малко
                            "оржинал" ли са или регенерат? Като ги изпробвате да напишеш отзиви!
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Здравей, L J,знам,че си близък с нашия бит Ще се радвам да караш новия джип в нашия район Знаеш какво предлага ,Родопа,

Коментар

Добре,полянката я знаете,днес24-ти,затвориха моста,имайте го предвид,иначе другото е О. К.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X