Обява

Свий
Няма добавени обяви.

off road в Пловдив?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Дайте да измислим една дата,но да е по дале4ко,докато се натуткаме всички,например към края на октомври...уикендите са...22 и 23,29 и 30...
    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Наи хубавое всеки да пише коя от двете дати има възможност да доиде аз на 22-23 мога. И да уточним каде ще се ходи да се подготвим.
      Стефан 0878655377

Коментар

Къкъв да бъде преблизително маршрута щото и аз сам съгласен

Коментар

Е краино време беше някои да пусне тази тема ние вече забравихме какво е шоу трябва да се организираме и да си праим кефа!!!
          My RiDe Is My LiFe

Коментар

МИСЛЯ,4Е TT-Raa Е НАЙ-ДОБРЕ ПОДГОТВЕН И МОЖЕ ДА МИНЕ ОТ ВСЯКЪДЕ,НО МАРШРУТА,ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА Е ТАКЪВ,ЧЕ ДА ОСТАВИ МАЛКО ВРЕМЕ И ЗА ЦЪР-ПЪР,НЕ САМО ДА СЕ ДЪРПАМЕ...

П.С. АЗ СЪщО СЪМ ЗА 22 И 23.10

Коментар

Ако ендурото в Сопот е на 13-14 значи 22-23 е добре.Цър пъра е важна част и не е за изпускане!

Коментар

За 22-23 станахме двама ако сте съгласни може и на палатки
                Стефан 0878655377

Коментар

Първоначално публикуван от St-T
                  За 22-23 станахме двама ако сте съгласни може и на палатки
                  Това за палатките е рано,прогнозите за времето са прилични мах. за 3 дни до седмица.Ако има и жени и вали... ;-) лошо

Коментар

a

ако е за палатки ние няма да можем да останем иначе за 22-3 е добре ТТ-Raa ако може да избереш някой интересен маршрут онзи от миналия път нещо не ми хареса но както решите

Коментар

Kaishin вие миналия път много рано приключихте, след като се разделихме започна интересното.
                      Аз до 28 съм ангажиран (имам изпити да взимам), така че гласувам за 29-30.

Коментар

Кой казва, че избирането на маршрут е мой преуритет Моля давайте предложения за маршрути и дати.

Коментар

Първоначално публикуван от Tsanko_D
                          Kaishin вие миналия път много рано приключихте, след като се разделихме започна интересното.
                          Аз до 28 съм ангажиран (имам изпити да взимам), така че гласувам за 29-30.
                          ние сменихме джипа ще видиш новиа звяр сега сега бяхме на х.Здравец има един път през гората само камиони минават много е яко понеже не знаем много маршрути който знае да дава предложения , на мен лично ми се иска не толкова скоростно каране а повече наклон и препятствия , но предлагайте

Коментар

1

днес с TT-Raa обсъдихме един маршрут от Бяла Черква до Хвойна , малко е дълъг но предполагам че е много интересен който има някакви впечатления от него нека да пише, или ако всички сте съгласни остава за 29-30 (заради някой студенти )

Коментар

Днес говорих с Цанко-единия студент и с Пешо Мерков навити са за края на месеца ще говоря и с други всички които имат желание нека заповядат и да пишат в форума или да доидат на Бул.Руски 1-Пловдив.Tрябва да уточним от къде и в колко ще е тръгването аз съм за съботата.

Коментар

умълчахте се нещо , ще поставим въпроса по друг начин. Кой ще идва на 29 или 30 (както се разберем) и съгласни ли сте с маршрута.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X