Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Як маршрут (март 2007)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Як маршрут (март 2007)

Браво на колегата redair много хубави снимки
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
      Браво на колегата redair много хубави снимки
      Ето това е повод на погледнете към бутона със везничките
      LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение
        Ето това е повод на погледнете към бутона със везничките
        По този повод онази вечер някой каза че репутацията на Соти щяла да стигне безброй червени, заради маршрута по който ни поведе
        Аз предлагам вместо това, да го поканиме отнова на Софт разходка и да го нахраниме с пържоли с бира (Той нали не пие) за да си отмъстим
        LZ1HKW

Коментар

Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение
          Много благодаря на redair, супер скимки.
          Малката Натали се гледа и яко се кефи.

Голямо мерси
          имам още ама нямам време
          Натали е страхотен модел
          LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
            имам още ама нямам време
            Натали е страхотен модел
            Тя има желание и ако се окаже,че ви е взаимно, аз мога да ти я предоставям на всяка разходка

Имам една молба: Ако ти е възможно да ми драшнеш и другите и снимки на едно СД, и когато се видим следващият път ща го взема.
            А пък тя ще почерпи
            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
              По този повод онази вечер някой каза че репутацията на Соти щяла да стигне безброй червени, заради маршрута по който ни поведе
              Аз предлагам вместо това, да го поканиме отнова на Софт разходка и да го нахраниме с пържоли с бира (Той нали не пие) за да си отмъстим
              Опааа. Тука усещам някакво желание, за някое "софт" маршрутче . Щели да ни канят на пържоли и бира - да да . Ние не пием, ма пържоли за 4-ма ядем . А денят беше интересен и изпълнен с емоции и ядене. Естествено нашия екипаж, имаше и малко хард изпълнения, на който за щастие бяхме сами ( първото лирично отклонение и после търсенето на пожара). Направихме си един извод от този софт - не е добре да ходим без лебетка, да си търсим белята. Щяхме бая да се изпотим и да се чудим как да извадим колата за отрицателно време от блатото, при положение, че огъня вървеше със страшна сила към нас. Мисля, че за първи път се притеснихме и то доста сериозно. След като преминахме блатото, със Соти си отдъхнахме и естествено похвалихме Киата . Съжалявам, че ви подведохме за маршрута, но когато бяхме минавали, беше в по-добро състояние. Но в крайна сметка - така се почва . Ще видите, че след малко тренинг и преминаването към хард групата ( няма какво да се лъжем - ХАРЕСА ВИ ) ще видите как този маршрут не представлява грам трудност и е много приятен за каране. А и в харда има пържоли, не се притеснявайте . До скоро.

П.С. Влади мерси за лепенката.
              RB Patrol Team

Коментар

Соти нали споменаваше някакъв маршрут, някаква рекичка... айде за тази неделя пак ?
                VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                  ( няма какво да се лъжем - ХАРЕСА ВИ )
                  Да ти кажа честно на мен въобще ни ми хареса да правиме гуми в гората, да оставям части от колата си по камъните, и да си прежалвам боята
                  Ето заради това има разделение на Софт и Хард, или както е казъл шопа:
                  "Свет голем, шашкъни много!"
                  LZ1HKW

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                    Соти нали споменаваше някакъв маршрут, някаква рекичка... айде за тази неделя пак ?
                    Абе Мите, там гръчавио джип трябва да го разгловим, да го пренесем, и след това да го зглобим
                    Вече Соти на софт разходка само както предложи колегата Асен, връзваме чибуратора за пред последната джипка, за да не може да изпреварва и да не може да води колоната
                    LZ1HKW

Коментар

Ммда, може би трябва да преусмисля какво е имал предвид под 'много софт'. Все пак аз вечерните изпълнения не бях, така че още нямам интуитивен страх от него
                      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                        Ммда, може би трябва да преусмисля какво е имал предвид под 'много софт'. Все пак аз вечерните изпълнения не бях, така че още нямам интуитивен страх от него
                        Наистина мястото за което говореше Соти е МНОГО Софт. Я има 100 метра черно, я няма. Но тази събота и неделя, майче времето няма да е много хубаво, а и втора поредна седмица Софт ... не се знае накъде ще ни избие .
                        RB Patrol Team

Коментар

Съжалявам, че ви подведохме за маршрута, но когато бяхме минавали, беше в по-добро състояние. Но в крайна сметка - така се почва . Ще видите, че след малко тренинг и преминаването към хард групата ( няма какво да се лъжем - ХАРЕСА ВИ ) ще видите как този маршрут не представлява грам трудност и е много приятен за каране.
                          Асене, има хора, които нееднократно са декларирали, че НЕ желаят да газят кал и да си драскат колите. Т.е. те не намират удоволствие в това, което за други може да е идеалното прекарване на свободното време. И това (не)желание заслужава точно толкова уважение, колкото и вкусовете на другите.

Поради което аз намирам за крайно некоректно и дори тъпо някой зорлем да набутва такива хора в ситуации, които те не харесват, а след това, вместо да вземе да им се извини, да се опитва да ги кандардисва, че в същност им е харесало. То не че няма лек за това де. Аз ако съм, ще взема да ти изпратя сметката за ликвидиране на последствията, пък ще те видя следващия път дали ще се опитваш да решаваш вместо мене кое ми харесва ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Асене, има хора, които нееднократно са декларирали, че НЕ желаят да газят кал и да си драскат колите. Т.е. те не намират удоволствие в това, което за други може да е идеалното прекарване на свободното време. И това (не)желание заслужава точно толкова уважение, колкото и вкусовете на другите.

Поради което аз намирам за крайно некоректно и дори тъпо някой зорлем да набутва такива хора в ситуации, които те не харесват, а след това, вместо да вземе да им се извини, да се опитва да ги кандардисва, че в същност им е харесало. То не че няма лек за това де. Аз ако съм, ще взема да ти изпратя сметката за ликвидиране на последствията, пък ще те видя следващия път дали ще се опитваш да решаваш вместо мене кое ми харесва ...
                            +1

Коментар

Съжалявам, че ви подведохме за маршрута, но когато бяхме минавали, беше в по-добро състояние...
                              Това първо. Второ, наистина когато ние сме минавали, колата ни не е била одраскана ( може би се дължи и на размерите и ). Калта, където я има, много добре знаеш, че съвсем спокойно се заобикаля - терена дава тази възможност. Още един път се извинявам, че подведохме групата, но бяхме с твърдото убеждение, че маршрута ще бъде преодолян без проблеми от цялта група. Уви, още в началото разбрахме, че не сме прави и при първа възможност, обърнахме и се върнахме към асвалта.
                              RB Patrol Team

Коментар

Опааа. Тука усещам някакво желание, за някое "софт" маршрутче . Щели да ни канят на пържоли и бира - да да . Ние не пием, ма пържоли за 4-ма ядем . А денят беше интересен и изпълнен с емоции и ядене. Естествено нашия екипаж, имаше и малко хард изпълнения, на който за щастие бяхме сами ( първото лирично отклонение и после търсенето на пожара). Направихме си един извод от този софт - не е добре да ходим без лебетка, да си търсим белята. Щяхме бая да се изпотим и да се чудим как да извадим колата за отрицателно време от блатото, при положение, че огъня вървеше със страшна сила към нас. Мисля, че за първи път се притеснихме и то доста сериозно. След като преминахме блатото, със Соти си отдъхнахме и естествено похвалихме Киата . Съжалявам, че ви подведохме за маршрута, но когато бяхме минавали, беше в по-добро състояние. Но в крайна сметка - така се почва . Ще видите, че след малко тренинг и преминаването към хард групата ( няма какво да се лъжем - ХАРЕСА ВИ ) ще видите как този маршрут не представлява грам трудност и е много приятен за каране. А и в харда има пържоли, не се притеснявайте . До скоро.

П.С. Влади мерси за лепенката.
                                Асене искам да ти кажа че изобщо не ми хареса и нямам никакво намерение да си променям статута от софт на хард. Аз и моето семейство предпочитаме разходка с цел почивка и игри,не дране на коли,затъване и прибиране посред нощ със спящи в колата деца.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X