Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Як маршрут (март 2007)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Як маршрут

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
    Да вземеш и жената, че иначе трябва да обръщам пържолите сам!
    Без нейното присъствие освен че твоята задача е тжка, на Асен ще вземе да му хартиса мелнишката.

Коментар

За мястото и час разбрах, но пак питам събота или неделя. Ако съм го пропуснл извинете на работа съм и само прескачам до PCто.

Коментар

Първоначално публикуван от Asen_Daskalski Преглед на мнение
        На OMV-то не знам дали ще се съберем но след него има достатъчно място по пътя отдясно.Който е ЗА да го обявява и да знаем кого чакаме.
        ОМВ е само за ориентир, и за набавяне на някои необходими продукти,няма да ги взимаме с нас.

Коментар

Значи последно:
          Неделя 10:30ч. на OMV-то след караулката на околовръстното посока Панчарево !
          LZ1HKW
          Реглаж на преден и заден мост
          My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Абе то има време ама да обобщим:

Неделя в 10.30ч, на OMV-то (самоковско шосе)
            Всички да си носят: жени, деца, кучета, пържоли (и за кучетата ), мелнишо или кой каквото чудо има ( за предпочитане е домашно) за загрявка, СОЛ, резачки , маси, столове, абе кой каквото има за пикник, Севдо да не демонтира лебетката
            Изиакванията са : няма никакви изисквания за СОФТ разхотка Всеки желаещ да заповяда
            Ще правим конкурс за най-мъгливи гуми, най-малко проходим джип, най-малко драскотини, най-лъскава кожа и други такива (от сега казвам,че Севдо ще е на последно място) първа награда ще яде и пие накорем

П.П. с Влади заедно сме писали сори за което
            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение
              Абе то има време ама да обобщим:

Неделя в 10.30ч, на OMV-то (самоковско шосе)
              Всички да си носят: жени, деца, кучета, пържоли (и за кучетата ), мелнишо или кой каквото чудо има ( за предпочитане е домашно) за загрявка, СОЛ, резачки , маси, столове, абе кой каквото има за пикник, Севдо да не демонтира лебетката
              Изиакванията са : няма никакви изисквания за СОФТ разхотка Всеки желаещ да заповяда
              Ще правим конкурс за най-мъгливи гуми, най-малко проходим джип, най-малко драскотини, най-лъскава кожа и други такива (от сега казвам,че Севдо ще е на последно място) първа награда ще яде и пие накорем

П.П. с Влади заедно сме писали сори за което
              И понеже наградата ще я взема аз - Влади може да подтвърди няма да се явя за да има интрига
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

quadra след като днес ме светна че трабите по джипа ти са само за красота, твърдо си приет като член на СОФТ offroad-a
                LZ1HKW

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                  И понеже наградата ще я взема аз - Влади може да подтвърди няма да се явя за да има интрига
                  Ако искаш недей да участваш, ама ела поне да си съдия
                  LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                    СОФТ offroad-a
                    Не СОФТ offroad, а СОФОФФ-РОУД! SofOff-road - copyright protected!

Коментар

Еей и аз ще идвам (надявам се) Отговарям на изискванията щото такива нали нямало
                      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                      A2 (+)

Коментар

Не СОФТ offroad, а СОФОФФ-РОУД!
                        Приемам забележката !
                        и предлагам quadra да направи дизайн за нашите лепенки, без забранителни знаци
                        LZ1HKW

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                          Еей и аз ще идвам (надявам се) Отговарям на изискванията щото такива нали нямало
                          Само ако си с няколко приятелки, а ние сме без жените

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение

Ле-ле, направо ме гръмна. Май ще се местя в друга група.
                            LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                              Ле-ле, направо ме гръмна. Май ще се местя в друга група.

Не си минал изпита!

Коментар

Само ако си с няколко приятелки, а ние сме без жените
                                Е тря се договоря с Влади Иначе приятелки много не бойте се
                                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                                A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Днес.

Зареждам...
                                X