Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До Шумен при Кольо....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: До Шумен при Кольо....

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Специално съм поръчал чистачка, та да и сложа синя пръскалка
    .............................................................................................................................................

Как беше у Илф и Петров?
    -Виж ти! Обикновена шевна машина "Singer", комбинирана с жетварка-сноповръзвачка и се е получил чудесен автомобил ! Антилопа Гну!...
    Кольо, този комбайн плаче за свое лично име! Розовата пантера, например.
    Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 28-04-08, 21:58. Причина: оправен цитат

Коментар

Както винаги чета Симеон с удоволствие.
      Всичко е добро когато свършва добре.

Симеоне, не помогна ли 17-тия клапан да дръпнете комбайната с Мондеото?

Коментар

Коментар

Винаги съм знаел че по Шуменско има такива елитни козички Ама дали си заслужава да се тътри човек до там
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
            Винаги съм знаел че по Шуменско има такива елитни козички Ама дали си заслужава да се тътри човек до там
            Въъъййй, ти на козички ли мина вече? Ех , старост-нерадост, ама хубуу си се насочил - може коза да е , ама да е елитна!

Коментар

честит комбаин , добра машина направо ми се дожъна , имали много за обслужване , като го гледам как е работено така е оставен
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                честит комбаин , добра машина направо ми се дожъна , имали много за обслужване , като го гледам как е работено така е оставен
                Абе ей , я не ми са прай на комбайнер - дожънало му се - а сега де - мераци!....

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                  Абе ей , я не ми са прай на комбайнер - дожънало му се - а сега де - мераци!....
                  ХА ХА ,,,, я да те светна малко , след 80г в период от 3г с такава нива бях наи добрия в професията в БГ поради което ме изпратиха в Житомирска област Украина на кумунистическо съревнование за един месец толкова траеше надпреварата, от там се върнах с орден и рекорд , първо място , това ми е и професията дето съм учил , само дето не ни платиха там а платиха в БГ , танеможахме да си купим по една резачка поне ама нали знаеш мазните кумунисти

да работиш с подобна машина е доста сложно , и думата карам не е правилна , с тази техника просто се работи , а когато стои се обслужва
                  sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

ХА ХА ,,,, я да те светна малко , след 80г в период от 3г с такава нива бях наи добрия в професията в БГ поради което ме изпратиха в Житомирска област Украина на кумунистическо съревнование за един месец толкова траеше надпреварата, от там се върнах с орден и рекорд , първо място , това ми е и професията дето съм учил , само дето не ни платиха там а платиха в БГ , танеможахме да си купим по една резачка поне ама нали знаеш мазните кумунисти

да работиш с подобна машина е доста сложно , и думата карам не е правилна , с тази техника просто се работи , а когато стои се обслужва
                    Ти си пълен с изненади бре , Юли! Горд съм , че имам за приятел такава известна личност като тебе! Трябва да почерпиш за ордена!

Коментар

Ти си пълен с изненади бре , Юли! Горд съм , че имам за приятел такава известна личност като тебе! Трябва да почерпиш за ордена!
                      нищо няма да те черпя тия буклуци що не ни платиха там на мяста та да си купим по една резачка , а ни беха довели чак от баиконур космонавт някъкъв да ни потпише грамотите и паспорта на ордема
                      ,остави ме че още ме е яд за резачката

Коментар

нищо няма да те черпя тия буклуци що не ни платиха там на мяста та да си купим по една резачка , а ни беха довели чак от баиконур космонавт някъкъв да ни потпише грамотите и паспорта на ордема
                        ,остави ме че още ме е яд за резачката
                        Тц,тц,тц - скръндза!

Коментар

Тихомире, Юли отда-а-а-вна беше разказал за комбайнерските си подвизи по света и у нас!
                          Сигурно е баш-комбайнерът Тук!
                          А ти не знаеш какво е хедер и има ли той почва у нас

Коментар

...................................
                            Последно редактирано от Тихомир; 23-04-08, 08:56. Причина: грешка/повторение

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                              Тихомире, Юли отда-а-а-вна беше разказал за комбайнерските си подвизи по света и у нас!
                              Сигурно е баш-комбайнерът Тук!
                              А ти не знаеш какво е хедер и има ли той почва у нас
                              Ти пък за много проЗД ме взе! Недей подценява природната ми интелигентност. При положение, че съм се занимавал с мелници, а и сега бизнесът ми е свързан с брашното дали не знам какво е хедер? Все едно ти да не знаеш какво е термомост...

Коментар

Ти пък за много проЗД ме взе! Недей подценява природната ми интелигентност. При положение, че съм се занимавал с мелници, а и сега бизнесът ми е свързан с брашното дали не знам какво е хедер? Все едно ти да не знаеш какво е термомост...

то и комбаина може да бъде мелница като натегнеш контрата на вършачката у бункера верно ще потече брашно

а офроута дето са правили , и ако са минали през тази канавка с комбаина задължитално са прецакали целошнека и вентилатора

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X