Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка до с. Мугла - с. Чамла - Орлово око - гр. Смолян с паркетник :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Разходка до с. Мугла - с. Чамла - Орлово око - гр. Смолян с паркетник

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
    От трите гуми са ми познати(ползвал) само Тойо-то. Краткия отговор на въпроса ти е НЕ! Нито на снежец ги бива, нито в калчица по-дълбока от 2-3см. Това е за размер 235/75/15
    Колега значи тия ги изключвам от списъка... За Ханкоок-а говорих с случаен човек в Чепеларе който ги караше на Террано2, и каза че втора година ги търкалял и бил адски доволен от тях... Добри каза са били горе долу на сняг, по добри са за кал и офф роуд, не са шумни... А за Купър-а четох Щатски форуми и мнения, само добри неща казаха, като недостатък - малко по шумни... Ама май ще се спра на Ханкоок-а Приемам и още съвети за маршрути около Смолян
    ..::2002 Hyundai Santa FE 2.4L 4WD::.. 0885 54 44 67

с гуми HANKOOK DynaPro A/T RF10

Коментар

Значи Тойото отпадааа, май ще се спра на Ханкоок, много добри неща съм слушал за тази гума! Колеги приемам още предложения за маршрути по област Смолян ако имате
      По темата за 3 Март, мисле че и аз ще присъствам към сбирката в с. Ягодина.

Коментар

Първоначално публикуван от Boko91 Преглед на мнение
        Колеги приемам още предложения за маршрути по област Смолян ако имате
        Където и да отидеш около Смолян, все е прекрасно:
        Каньона на водопадите, Смолянски езера, Музея на фасула в Смилян, Ухловица, Могилица с Агушевите конаци, изворите на р.Арда, Гела, Широка лъка, Ягодинска пещера, Дяволско гърло, Хайдушки поляни и всичко по пътя към тях и още и още.
        Последно редактирано от Чавдар (V93); 20-02-15, 17:24.

Коментар

Привет колега когато дойдеш се обади,ще пием по кафе ще ти дадем нужни съвети за маршрута който си избрал .И да ти кажа не е никак труден терена както го описват колегите спокойно ще се предвижиш и ще се насладиш на природата която тогава ще е невероятно красива!
          Христо Георгиев-0889022988
          Jeep Wrangler YJ 4.0l 1995г

Коментар

Темата ти е интересна и за мен, щото и аз обмислям подобна разходка,
            но за да не я разводняваш прочети подробно тази:
            http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=55066

P.S. Може ли някой да качи маршрут който е минал ?
            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
              Може ли някой да качи маршрут който е минал ?
              Пост №8. Прикачените файлове.
              Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer

Коментар

Благодаря Колега !

"Кьорав карти не играе"

Коментар

ще ти кача снимки от гугъл ърт на маршрут който аз съм минавал но за съжаление не довърших. действието се развиваше около 20 май и като заваля от дяволското гърло нагоре беше доста приятно. иначе го започнах от чудните мостове. тогава влязох в гората. имаше бая паднали дървета и или режеш или заобикаляш. от ягодина се качихме до орловото око и от там директно по черно до триград. идеята беше да отидем до чамла но... само до средата. миналата година по същото време минахме почти по същият маршрут и стигнахме мугла без проблем. съжалявам че ти ги качвам в този вид но не знам как иначе. малко съм индианец

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:48.8 КБ
ID:5644694 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Размер:46.1 КБ
ID:5644695 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.jpg
Размер:45.6 КБ
ID:5644696

Коментар

Точно това имах предвид, някой да сподели от къде е минал и как е черното, и за каква техника става,
                    защото не мисля да съм сам, а един от приятелите ми, с който ще ходим, може и да не си повдигне джипа до тогава.

Коментар

Описаните маршрути от колегите и от клипа са прекрасни...минавал съм ги с мотор и джип, а гледките и пейзажите спират дъха. Чаирското ждрело се минава и с Жигула, настигнах я преди езерата. От хижата нагоре има 200-300 м. изровен участък с камъни и коловози, но се минава с повече внимание. След това на билото е разклона за Чамла(в ляво) и Мугла(дясно)....след това по каменист път се стига Мугла....
                      А, там възможности много....само време и желание да имаш.
                      Разбира се само гуми няма да те оправят като подготовка....брадва, трион, въжета, крик са задължителни! А, най-хубаво е, да сте поне две коли и много фотографи...
                      Успех...
                      Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
                      Стефан, 0888851800

Коментар

Благодаря и аз на колегата за маршрута. Определено и на мен ще ми е в полза! На 03.03.15 ще съм на с. Ягодина, ако има колеги наоколо можем да се съберем за малки приказки и кафе Даже тогава, ако не е лошо времето ще се опитам до горе да се изкача(или поне до някъде) с паркетника Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01076.jpg
Размер:221.4 КБ
ID:5644769 Ako някой колега го мерне там, значи и аз съм наоколо и да почака да се запозная поне с някого от форума

Коментар

аз не тръгнах от триград по пътя за жигули първоначалната идея беше точно по него да хвана, но на входа на дяволското гърло питах как са пътищата и ми казаха че почти всички мостове са отнесени. имало само един. пътят се отбива до една дървена беседка преди пещерата. в началото беше стръмно и кално през гората. много приятна и лигава кал минах я без проблем и на равното направих белята. малко преди чамла. колата беше подготвена тойота 70. но се разсеях и...

Коментар

имаш и още един вариант за минаване на този маршрут. от село Гьоврен излизаш на черно в посока към чамла-чаира-мугла. на навигацията имаш пътища бол този път съм го минавал с нива която не беше подготвена и пак сле ддъжд, на другият ден. винаги е по-добре обаче колата да си е направена за в гората, но това ти си го решаваш. успех и късмет. много е красиво и няма да съжаляваш

Коментар

Първоначално публикуван от deian02 Преглед на мнение
                              имаш и още един вариант за минаване на този маршрут. от село Гьоврен излизаш на черно в посока към чамла-чаира-мугла. на навигацията имаш пътища бол този път съм го минавал с нива която не беше подготвена и пак сле ддъжд, на другият ден. винаги е по-добре обаче колата да си е направена за в гората, но това ти си го решаваш. успех и късмет. много е красиво и няма да съжаляваш
                              Това е пътя. Първата ми кола беше полски фиат, някои сигурно не знаят какво е това. През далечната 1988 по този път благополучно стигнахме четирима луди глави пещерняци от Гьоврен до Мугла, а ракията /100 г/ в кръчмата беше 80 стотинки. Беше лято.
                              На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор.
                              "Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин

Коментар

Първоначално публикуван от ag ro Преглед на мнение
                                Това е пътя. Първата ми кола беше полски фиат, някои сигурно не знаят какво е това. През далечната 1988 по този път благополучно стигнахме четирима луди глави пещерняци от Гьоврен до Мугла, а ракията /100 г/ в кръчмата беше 80 стотинки. Беше лято.
                                а бяхме млади и глупави... а сега май сме само глупави и не толкова млади

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X