Обява

Свий
Няма добавени обяви.

400 км в Родопите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 400 км в Родопите

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    ...А капакът не е черен, а зелен металик.
    Явно е време за нов монитор
    Зима иде

Коментар

Най-искрени поздравления за прекрасната екскурзия дето сте си направили, и благодарности за споделянето.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Байкушев Преглед на мнение
        склонът( баш си пропаст без храсти дори) към градът беше от мойта страна, в дясно бяха скалите над нас, имам записан трак ама в края на Септември ще съм при него, май сме влезли от различни страни в Триград от към Ягодонино ....карах по указание на местните колеги. ...
        Ти си влязъл откъм Ягодина, а ние (този път) откъм Чаирите. Онзи път, за който говориш, сме го карали и надолу и нагоре. Нищо му няма на пътчето и може да се метнеш само ако направиш някоя голяма глупост. Първия път, когато слизахме оттам през май 2007, преди да видя къде точно се намираме, бая бях се засилил да гоня Алекс Марков ...

Може да е малко неприятно, ако се засечеш с друг джип на тясното. Досега ми се е случвало само с АТВ да се разминавам.

Ние не сме неутрални!

Коментар

Чудесно пътуване.Благодаря че "се повозих с вас".
          Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
          Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008

Коментар

Ех-еееееех ....................... живот си живеете ..............
            Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
            Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Браво на екипажа и машината. Като знам каква малка част от действителността показват снимките, приключението е било страхотно.

Коментар

Едно и също,но едното е снимано юни,а другото август.

Коментар

Завист, макар и Благородна Браво за пътешествието и Прекрасният (както винаги) Пътепис.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                    Едно и също,но едното е снимано юни,а другото август.
                    Много е сухо. На места, където в минали години по това време буквално сме ходили по едри боровинки или малини, сега нямаше нищо.

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                    Завист, макар и Благородна Браво за пътешествието и Прекрасният (както винаги) Пътепис.
                    В качеството ти на организатор на първата ни родопска "екседиция" определено имаш принос в интереса ни към подобен род пътувания.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Тая омайна магия Родопите... Благодаря за споделеното приключение

Коментар

Прекрасно се поразходих с този пътепис!!! И аз вчера се върнах от Родопите и вече искам да се върна там отново!!!
                        Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Благодаря !
                          '95 Opel Frontera A 2.0 КБ

Коментар

Ти си влязъл откъм Ягодина, а ние (този път) откъм Чаирите. Онзи път, за който говориш, сме го карали и надолу и нагоре. Нищо му няма на пътчето и може да се метнеш само ако направиш някоя голяма глупост. Първия път, когато слизахме оттам през май 2007, преди да видя къде точно се намираме, бая бях се засилил да гоня Алекс Марков ...

Може да е малко неприятно, ако се засечеш с друг джип на тясното. Досега ми се е случвало само с АТВ да се разминавам.
                            Мисля, че гадният участък беше по нагоре. Тук е по към селото- май, вижда се метален стълб за тока на първите къщи долу в ниското.
                            Аз минавах за пръв път, и на два пъти ми бяха казали, че пътя към края си не е нещо какво трябва въпреки че били платени милиони левове за разширяването му, но никой не каза какво точно( то там всички пътища са тесни...) Два дена преди да мина е имало проливни дъждове и аз както си се спусках надолу, в един момент влизам на засипан път,.... в дясно много по високи скали които явно бяха дали материалът, а в ляво ни храсти,... камо ли дърво., пак същият сипей към... Триградското ждрело.Всичко на всичко 150-200 метра , най много. Не ми остана време да снимам...и мене си дори.

А на всичко от горе, точно бях взел джипката с нов съединител и шпренгвани ресъори...

Нищо му няма на пътчето и може да се метнеш само ако направиш някоя голяма глупост.
                            Е поне две, да не съм капо,я!
                            В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
                            В. Иванов

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Байкушев Преглед на мнение
                              Мисля, че гадният участък беше по нагоре. ...
                              По-нагоре пътят се отдалечава навътре от стръмния склон, като отдясно остават едни хубави затревени парцели, а по-нагоре има и растителност. Ей го голия участък колко е къс (изглед от отсрещния склон).
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:00042[20-47-051.JPG
Прегледи:1
Размер:70.2 КБ
ID:5400938

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:00042[20-53-16].JPG
Прегледи:1
Размер:92.4 КБ
ID:5400937
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Както винаги - страхотен пътепис.

Я па ти! Той е само за асфалта и леки забежки извън него на места без клони.
                                Не го жали. Да видиш моя на какво е заприличал...
                                “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                                Walter Rohrl
                                GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X