Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕКСПЕДИЦИЯ - РОДОПИ - 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ЕКСПЕДИЦИЯ - РОДОПИ - 2012

Пътят е перфектен! В края се кара по коритото на реката, на места е малко тесен има и паднали камъни на самият път!
    Проходим е само за джип!
    Пуснах темичка тук, на места пътят съм го снимал:
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...36#post1896636
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Съвсем актуално от кмета на Мостово - пътят е проходим. Само старта от Тополово се обезмисля, защото ако сте голяма група трябва да има условия за чакащите.

Коментар

И аз бих се включил ако успея да се прибера в България на време. Обещал съм на семейството разходка по планините. И понеже ще ми е за първи път такава експедиция, искам да попитам дали ще има деца в групата?
        Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II

Коментар

оника имаш ЛС.ако решите да се видим само ми звънете поне от предния ден и няма да е проблем

Коментар

оника имаш ЛС.ако решите да се видим само ми звънете поне от предния ден и няма да е проблем,че на 3.08 правим кръщенка на детето и ще имам гости от чубина и няма как да се включа в разходката,но поне мога да ви посрещна и опътя

Коментар

Благодаря на всички колеги които се отзоваха за старта от Тополово ни интерисува дали е проходим червения трак от там до пътя за Врата. Целта на пътуването е по черно .

Коментар

Мисля че около тази туристическа база беше ок за бивак та и продаваха разни домашни работи мляко овче и т.н. но също така тя беше и нещо духовно - някои от видовете религиозни братства

Коментар

за м.Чеирски езера става дума

Коментар

Първоначално публикуван от ИваннН Преглед на мнение
                    за м.Чеирски езера става дума
                    Да...мислех си само за палатки.Принципно в дворчето и могат да се съберат 10-на палатки,ама...ако групата е многочислена,няма да стигне до никъде...
                    Абе на място ще се решава..то е ясно.
                    NISSAN FOREVER
                    -----------------------------------------------------------------------------
                    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

А то нештата ще се доближават на места до Сърваиварски ама то там е хубавото . Гас напред и каквото доиде. За да няма притеснение ще сваля калните гуми и ще сложа АТ.
                      Само така ме одържа иначе късам синджира.

Коментар

Родопите са ни слабост и няма да пропуснемЕКСПЕДИЦИЯ - РОДОПИ!!! започваме да стягаме Самурая и Витарата, дано Витарата да издържи , че тя е глезла !

Коментар

както писах в първия си пост по темата,от тополово няма как да тръгнете по черно.там има само черни пътища до сечеища и един който стига можеби две трети от пътя за новаковската хижа(поне последно преди няколко години беше така и невярвам да е по-различно) от там на татък е само пътеки за където си поискаш
                          иначе когато стигнете до лъки има два пътя за хайдушки поляни(естествено ще ви предложа този по който ще карате по черно) въпросния път още на влизане в лъки дършите само ляво и след като излезете карате само направо докато стигнете с.манастир от там пак само направо през центъра и хващате черния път който ще ви изведе баш на хайдушки поляни.черния път не е чак толкова дълъг но е по добре от асвалт.скоро не съм го минавал може да има някой и друг коловоз от триоси но не вярвам да е нещо фрапиращо
                          все пак ако размислите и ви се прикара по асвалт на лъки държите в дясно(това си е стария път който не е натоварен и също има хубави места)и пак стигате до хайдушки поляни но е по кратък
                          ако някой знае и други маршрути да не си мълчи все пак все пак незнам целия балкан на изуст
                          ще се радвам ако мога да съм полезен
                          Последно редактирано от akxel; 16-07-12, 00:34.

Коментар

в отговор на питането на Жеко Жеков : искам да попитам дали ще има деца в групата?

ние ще сме с деца, броя два: мома на 10 г. и момък на 6 и половина
                            Последно редактирано от Йордан Йорданов; 16-07-12, 11:23. Причина: допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от Йордан Йорданов Преглед на мнение
                              ......... ние ще сме с деца, броя два: мома на 10 г. и момък на 6 и половина
                              Идеално! А аз започнах да се притеснявам, че ще съм единствения с деца в групата, даже ги чувах моите как ми викат в един глас "СКУКААА..." Моите са : момък на 11г, и мома на 6 г.
                              Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II

Коментар

Първоначално публикуван от akxel Преглед на мнение
                                ще се радвам ако мога да съм полезен
                                Със сигурност си полезен колега . А тя е за това темата да се обмени повече информация за тази част на родопите

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X