Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕКСПЕДИЦИЯ - РОДОПИ - 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ЕКСПЕДИЦИЯ - РОДОПИ - 2012

Колеги като гледам списъка с участниците тази година ''Силвестър'' нещо не е активен,взех да се притеснявам,че няма кой да ме дърпа.

Коментар

Първоначално публикуван от maniaaka Преглед на мнение
      Колеги като гледам списъка с участниците тази година ''Силвестър'' нещо не е активен,взех да се притеснявам,че няма кой да ме дърпа.
      Бил зает/ще ходи на свадба по това време/ ама знаели човек ''Силвестъра'' може да измисли нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
        Днес говорих с Лозенската група от там идва цялата група 3 или 4 джипа. Само Колето и Тедо се клатят.
        '"Мдааа. Миналогодишния катун се събира. Ако и Тедо пише, че ще идва и вече, ще ви призная. Безаварийно изкарване на всички желая и много приятни емоции. А аз, ще се утеша със снимковия матерял после."

Стига сте ме одумвали. Аз засега съм с вероятност 70% на 30%

Коментар

Ей Тедо я да не се цепиш от колектива ами стягай багажа и тръгвай със катуна,че няма да има със кой да се дразня.

Коментар

Ако знаех по от рано щях да си взема отпуск август да го е... , ще си запазя правото за другата година )) - поздрави на бургаската група от мен.Гоше ако кутията баталяса маи маи щеш не щеш слагаш автомат

Коментар

Айде не остана,наближава най хубавия момент от годината.

Коментар

Как ви завиждам...
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

така е чакам го с нетърпение, в колко часа на 04.08. ще е СТАРТА

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Как ви завиждам...
                    нямали да направиш едно " друс друс друс друс ...." и да преброиш камъните и в родопите западни

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Как ви завиждам...
                      +1

Коментар

Някаква идея ми се върти...да се присъединя за малко към вас, с идеята да остана на Гела на гайдарския събор...тези дни ще узрее.

Коментар

Ванка на 04.08. събота ще бъде ден за събиране. Потегляме в неделя 05. около 9.00ч. В събота аз ще съм там около обяд за да намеря подходящо място за лагеруване. Запишете телефона ми за свръзка 0888852923 . Всеки да пристига когато му е удобно.

Коментар

На 1 км след с.Тополово,по пътя за Кърджали, преди с.Новаково от лява страна има хубава горичка за палатки.Всички я знаят.Там се провеждат събори,дори този уикенд имаше събор Свети Илия.Аз съм в съседното с.Леново.Събота и неделя вероятно ще съм там,че правя ремонт на селската къща.
                            [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                            Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
                              На 1 км след с.Тополово,по пътя за Кърджали, преди с.Новаково от лява страна има хубава горичка за палатки.Всички я знаят.Там се провеждат събори,дори този уикенд имаше събор Свети Илия.Аз съм в съседното с.Леново.Събота и неделя вероятно ще съм там,че правя ремонт на селската къща.
                              Благодаря колега ще погледнем мястото.

Коментар

Пътя Рудозем-Смилян си е направо безпът. Започнат е капитален ремонт преди два кмета и до тука. Никакъв асфалт, утъпкано черно и камъни.
                                ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
                                Е250 1998-продаден
                                Субару Пустош

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X