Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕКСПЕДИЦИЯ - РОДОПИ - 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ЕКСПЕДИЦИЯ - РОДОПИ - 2012

Мдааа. Миналогодишния катун се събира. Ако и Тедо пише, че ще идва и вече, ще ви призная. Безаварийно изкарване на всички желая и много приятни емоции. А аз, ще се утеша със снимковия матерял после.

Коментар

Днес говорих с Лозенската група от там идва цялата група 3 или 4 джипа. Само Колето и Тедо се клатят.

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
        Примерният маршрут е следният- Тополово-Кръстова гора-Лъки- Златоград-Рудозем- Смилян-Изворите на Арда-Смолян-Гела-Мугла-Триград-Ягодина-Беклиците-Медени поляни-Добърско-Белица-Белмекен. Трасето ми е напълно непознато така че приемам предложения . тел. 0888852923 за свръзка и въпроси . Спане на палатки . Пробег за ден около 70-80 км.
        по принци от тополово незнам дали ще може да стартирате към балкана с джипките(някой от местните който е минавал скоро да сподели),иначе ви препоръчвам да хванете отбивката между долнослав и червен(тя е само една и ако се кара от тополово към асеновград тя е непосредствено до табелата червен в ляво има и бензиностанция на самата отбивка)добре е да заредите там,че следващата спирка за гориво е лъки
        от там карате горнослав,орешец на разклона държите в ляво за три могили и мостово вие гоните мостово и от там по черно за кръстова гора
        бих ви препоръчал ако не сте ходили на белинташ да се отбиете да го видите за него се свива към три могили
        ако има нужда мога да ви посрешна и упътя и да дам телефон за връзка

Коментар

Събира се пак групата... ние обаче за съжаление ще пропуснем.
          Живи и здрави може да дойдем за една вечер, когато сте най-близо до нас.
          99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
          It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Нали трябва да и ма и кого да вадите от разно локви и калища та и аз ще се включал, лебедка си нямам още ама гумите смених и Ладата е готова

Коментар

Аиде Ванка днес тъкмо за теб говорихме .

Коментар

Здравейте,мисля че съм обиколил всички места дадени по маршрута,а определи ли сте на кои места ще се бивакува?
                Определено се очертава интересно пътешествие....
                NISSAN FOREVER
                -----------------------------------------------------------------------------
                Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Нощувките са 1ва -хаидушки паляни 2- Златоград 3- Изворите на Арда 4- Чаирски езера 5- Беклиците 6 - Добърско 7 - Белмекен 8 - резерва

Коментар

Първоначално публикуван от akxel Преглед на мнение
                    по принци от тополово незнам дали ще може да стартирате към балкана с джипките(някой от местните който е минавал скоро да сподели),иначе ви препоръчвам да хванете отбивката между долнослав и червен(тя е само една и ако се кара от тополово към асеновград тя е непосредствено до табелата червен в ляво има и бензиностанция на самата отбивка)добре е да заредите там,че следващата спирка за гориво е лъки
                    от там карате горнослав,орешец на разклона държите в ляво за три могили и мостово вие гоните мостово и от там по черно за кръстова гора
                    бих ви препоръчал ако не сте ходили на белинташ да се отбиете да го видите за него се свива към три могили
                    ако има нужда мога да ви посрешна и упътя и да дам телефон за връзка
                    Колега даи ми тел. за свръзка.

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                      Здравейте,мисля че съм обиколил всички места дадени по маршрута,а определи ли сте на кои места ще се бивакува?
                      Определено се очертава интересно пътешествие....
                      Любашки преди да пусна темата съм изчел всичко писано за Родопи а твоите пътеписи два пъти. Това което ще посетим е една малка част от цялото богатство което предлага тази планина. Доло горе това са наи популярните дистинации. Източни Родопи съм запазил за по хладно време.

Коментар

Източни Родопи съм запазил за по хладно време.
                        Да не забравиш пак да поведеш групата, че току виж имаме възможност да дойдем

Коментар

За сега отбора е от 14 джипа
                          Бургас-4
                          Шумен-2
                          Ст.Заора-1
                          Асеновград-2
                          Лозен-3
                          Варина-1
                          София-1

Коментар

Нощувките са 1ва -хаидушки паляни 2- Златоград 3- Изворите на Арда 4- Чаирски езера 5- Беклиците 6 - Добърско 7 - Белмекен 8 - резерва
                            Хайдушки поляни са идеално място.На Чаирските езера...аз лично не намерих удобно място за бивак в близост до тях.Навремето продължихме от тях в посока с. Мугла и малко преди да се изкачи пътя нагоре в планината се излиза на огромна поляна/може да се прави Националния събор там /,та бивакувахме там.
                            На Беглика...по това време е пълно с туристи,палатки,че и каравани.Винаги сме виждали зор в летния сезон да си намерим място за 4-5джипа,а вие ще сте доста повече.
                            Имайте едно на ум.....
                            NISSAN FOREVER

Коментар

Колегите от Асеновград би следвало да знаят, че Тополово- Кръстова гора -няма такова нещо. Пътят е Мостово-Кръстова гора. Там имаше едно дере, което преди години се преминаваше с много зор. Сега ще попитам кмета, че днес в Мостово има събор и са на поляна без обхват. Ще напиша като се чуем.

Коментар

Първоначално публикуван от 4i4o Преглед на мнение
                                Колегите от Асеновград би следвало да знаят, че Тополово- Кръстова гора -няма такова нещо. Пътят е Мостово-Кръстова гора. Там имаше едно дере, което преди години се преминаваше с много зор. Сега ще попитам кмета, че днес в Мостово има събор и са на поляна без обхват. Ще напиша като се чуем.
                                Един колега от Ст. Загора...Маринхакер...преди два дни мина сам с Тойота 4 Рънър от Кръстова гора до Мостово по черен път.Единственото което спомена,е...че в края на пътя се кара по течението на една река,но нищо особено като трудност.Ще говоря с него да даде актуално инфо.
                                NISSAN FOREVER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X