Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На палатки в Родопите-3

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: На палатки в Родопите-3

Прегледах трака и гугъл ърт и съм доволна Ще се минава през много интересни местенца и вече чакам с нетърпение! Списъка с багажа-готов, Жипката-почти - предстои и тест драйф по празниците, даже пробвах да разгъна новата палатка в хола и изкочи проблем...... малък ми е хола .
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Успех хора! И хубаво да си изкарате. На мен ми е невъзможно сега. Ще правя обиколка и аз, ама по-нататък. Иначе ви завиждам, хич неблагородно да знаете.
      Апропо. Членския внос сте го уточнили явно.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
        Членския внос сте го уточнили явно.
        Все още се чудиме с коя ножка да порежеме Либхерката:с манечкото ноже или с големата балтия .Ама Румен да казва,че е по-дрът ,демек по-старши.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
          .................................... и изкочи проблем...... малък ми е хола .
          Тераса нЕмаш ли ? ....
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
            Все още се чудиме с коя ножка да порежеме Либхерката:с манечкото ноже или с големата балтия .Ама Румен да казва,че е по-дрът ,демек по-старши.
            Стига бре, с'я с мачетето направо ли ще ме подкарате???? Аааа, "аз ще напусна тая болница" Румене, айде моля ти се в "На палатки в родопите 1" беше писал друго нящо:

Направо невероятно сте си изкарали, а за следващия път ме пишете и мен, само да намера джип отнякъде.....
            Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
            Ма ти си лесен.Само ела да носиш машинката и да теглиш лебедката,все ще се намери място в някой джип.........
            Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
            Тераса нЕмаш ли ? ....
            По-малка е от хола, а голямата е много опесъчена, имаше тема за нея някъде.... ще напълним новата палатка с песък преди още да сме тръгнали

Коментар

Илийка ,пожелавам Ви приятна разходка !
              Лудак

Коментар

[QUOTE=Liebherr4eto;1853711]Стига бре, с'я с мачетето направо ли ще ме подкарате???? Аааа, "аз ще напусна тая болница" Румене, айде моля ти се в "На палатки в родопите 1" беше писал друго нящо:

По-малка е от хола, а голямата е много опесъчена, имаше тема за нея някъде.... ще напълним новата палатка с песък преди още да сме тръгнали

[/QСлед припомнянето на нещо ,което аз естествено не съм казАл ,и много позитивно мислене от моя страна,както е казано ''събрахме се и реших''.
                Каса бира,чанта пържоли , и резачката при теб-тоест разчистваш пътя-РЕКОХ .
                Е приета си.
                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Две чанти бира, една каса пържоле и резачката при Илийката съм съгласна

Коментар

Две чанти бира, една каса пържоле и резачката при Илийката съм съгласна
                    Тоо и Илийката ще си носи резачката ,ама три резачки са разхищение на пространство.Като гледам само аз съм двучленен и дълъг-а вие късите се набутвате за разни неща.
                    Току що разбрах че имам действаща електрическа чанта -советская.Ще я тествам.И пак опираме до неизменното ноу хау на Илия-кутия за трансплантации.Естествено втора употреба ..
                    Това нещо държи замразено месо поне седем дни.Видяхме лани.Още една и сме решили продоволствения проблем.
                    Последно редактирано от Румен Николов-sineto; 21-05-12, 21:00.
                    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Тоо и Илийката ще си носи резачката ,ама три резачки са разхищение на пространство.Като гледам само аз съм двучленен и дълъг-а вие късите се набутвате за разни неща.
                      Току що разбрах че имам действаща електрическа чанта -советская.Ще я тествам.И пак опираме до неизменното ноу хау на Илия-кутия за трансплантации.Естествено втора употреба ..
                      Това нещо държи замразено месо поне седем дни.Видяхме лани.Още една и сме решили продоволствения проблем.
                      Хихихи, аз да го видя, няма да го повярвам, несготвено и неизядено месо да се задържи седем дни..... Аз съм с немска ел. чанта, ходила вече до Родопите, за разлика от мен (беше при Илия лани). Че ще играем тетрикс, докато редим багажа е ясно, но сме готови за приключения!

Коментар

Хихихи, аз да го видя, няма да го повярвам, несготвено и неизядено месо да се задържи седем дни..... Аз съм с немска ел. чанта, ходила вече до Родопите, за разлика от мен (беше при Илия лани). Че ще играем тетрикс, докато редим багажа е ясно, но сме готови за приключения!
                        Та ,то нали ,за приключението отиваме.Обаче за пиле -ОФРОУД-си трябва хладилник и прясно пиле.Тоест ще ядем в началото и след Смолян.
                        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

....пиле -ОФРОУД...
                          Тенекии намериха ли се или да търсим, ако трябва ще изядем сиренето И бирите ще изпием Ти само си вземи будилника, да не иде зян

Коментар

Тенекии намериха ли се или да търсим, ако трябва ще изядем сиренето И бирите ще изпием Ти само си вземи будилника, да не иде зян
                            Нали знаеш ,че за да стане пилето както трябва-тенекията вече трябва да си е поела мазнината.Та ланшната тенекия при всички положения е по ценна от всяка неползвана тазгодишна за целта.А аз я пазя като доберман мутренски двор.И ще я нося.
                            Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Успокоих се, че иначе от толкова сирене може шипове да си докарам Списъка дето Илийката ми издиктува чинно се изпълнява и вече сме на метри преди старта.

Коментар

Успокоих се, че иначе от толкова сирене може шипове да си докарам Списъка дето Илийката ми издиктува чинно се изпълнява и вече сме на метри преди старта.
                                Бе вие както сте се надъхали ,да не вземете да тръгнете още тая седмица-кой ще ви гони?
                                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X