Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕМИНЕ - КОМ - 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ЕМИНЕ - КОМ - 2011

Пътуването представлява интерес за мен, само ако е законно.
    Бих искал да науча повече факти, относно маршрута и документацията за преминаване през националните паркове и защитени местности.
    Водени ли са или се водят кореспонденции в тази насока ?
    Последно редактирано от Nik Nikolov; 11-06-11, 09:45.
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Момчета много надълбоко заорахте. Ние нямаме намерение да правим героиства. Само ще преминем по маршута. Относно опазването на природата съм твърдо ДА. Не ми се говори какво става с родните ни балкани и вредата която нанасят 5 джипа движеики се по съществуващ път.

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
        Момчета много надълбоко заорахте. Ние нямаме намерение да правим героиства. Само ще преминем по маршута. Относно опазването на природата съм твърдо ДА. Не ми се говори какво става с родните ни балкани и вредата която нанасят 5 джипа движеики се по съществуващ път.
        Извинявам се, ама в този пост няма много информация. "Само ще преминем маршрута." все още нищо не значи. В Централен Балкан преминаването без евентуална заявка е равносилно на глоби.
        Никой не е заорал надълбоко, просто бъзици между колеги.
        Единственият сериозен пост, който всъщност отразява трудността на организацията е на Ник Николов - пост.16.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
          Пътуването представлява интерес за мен, само ако е законно.
          Бих искал да науча повече факти, относно маршрута и документацията за преминаване през националните паркове и защитени местности.
          Водени ли са или се водят кореспонденции в тази насока ?
          При това положение си стегни''кубинките''!!!

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
            При това положение си стегни''кубинките''!!!
            Можем да постигнем споразумение с управата на НП "Централен Балкан".
            И сме ходили на обучения, и сме гасили пожари съвместно, и сме чистили връх Ботев. И Джартата беше .
            За еднократно преминаване, вероятно ще ни изпратят водач, но съм сигурен, че няма да откажат.
            Виж за всяка седмица, обяснимо е да не са съгласни.

Трябва обаче да се подаде заявка с маршрута поне 2 седмици предварително.
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

За първите два дни съм с вас.

??Максимален брои машини??

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                Можем да постигнем споразумение с управата на НП "Централен Балкан".
                И сме ходили на обучения, и сме гасили пожари съвместно, и сме чистили връх Ботев. И Джартата беше
                Успех желая !
                Аз не съм участвал в почистването обаче, никога не съм замърсявал и имам особенно мнение относно хигиената.
                Дори в момента работя сметопочистваща фирма и още повече ме дразнят безотговорните хора който си мислят че някой е длъжен да върви след тях.

По темата да кажа,понеже от Беклемето до Емине съм ходил 3 пъти с мотора и мога да ви дам малко акъл.Има доста места в които ще ви е трудно да минете, има места които са невъзможни за джип.Все пак ми е интересна темата.
                Питайте ако искате, ще ви кажа всичко което знам особенно за нашия-Габровския дял на Стара планина.

Коментар

Въпроси естествено има но по добре даи телефон за връзка.

Коментар

Колеги изчел съм всичко изписано за пропускателния режим в централен Балкан и защитените местности. Кадето може с разрешително ще минем кадето неможе ще заобиколим.

Коментар

Привет колеги!
                      От известно време и аз се заглеждам по този маршрут. Имам желание да се включа! Ако вече сте започнали със списък запишете и мен: Йордан от Стара Загора.
                      Поздрави!
                      0878 706 714

WWW.OFFROADMASHINI.COM

Коментар

Ето и програмата по дни
                        1ден Емине-Върбица
                        2ден Върбица-Чумерна
                        3ден Чумерна-Бузлуджа
                        4ден Бузлуджа-Калофер
                        5ден Калофер-Моргана
                        6ден Моргана-КОМ

Коментар

Участници до момента
                          1. Пламен (skoka) - Сузуки Витара
                          2.Ончо Ончев - Сузуки Витара
                          3.Николай (kusemak) -форд маверик
                          4.Бойко Манчев - Нисан Патрол
                          5.Генади Божев - Нисан Патрол
                          6.Николай Младенов - Нисан Патрол
                          7.Тихомир Бестаров -Мерцедес Г

Коментар

Колеги, и мен ме съблазнява предложението Ви за този преход, но имам няколко въпроса:
                            - има ли ограничения или изисквания за МПС и подготовката му ?
                            - има ли изисквания и препоръки за оборудване ?
                            - какви са местата и начините за спане ?
                            - до колко може да расте групата ?
                            - има ли предварително уточнени такси или други финансови ангажименти за участниците ?
                            www.4x4Trips.bg

Коментар

Няма такси и други финансови условия.Всеки сам си поема разходите.Начините за спане са на палатка,като на повечето места в близост има и хижи,ако някои не иска на палатка.Оборудването-кой каквото му трябва за къмпингуване.Храна,кои каквото си носи,като периодично ще се слиза до населените места за гориво и провизии. По колата колкото е по подготвена толкова по добре,но по принцип по план маршрута няма да е много тежък,но това зависи и от времето все пак.Желателно е колата да е оборудвана поне с хубави АТ гуми.Всеки сам си решава какво да носи за автомобила и като оборудване.Не мисля че е нужно да казвам за неща като въжета и др.подобна екипировка.Ако някой много държи можем и да нахвърляме някакъв примерен списък,но си мисля че хората готови да тръгнат на такъв дълъг преход са наясно какво им трябва в колите .Повече от достатъчно информация има в другите теми за Ком-Емине от по стари години,особено от 2005 г.

Коментар

Една молба.Ако може да запишете един трак от пътуването ви,щото ми се въртят едни мисли за август месец.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X