Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На палатки в Родопите-2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: На палатки в Родопите-2

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
    Кое,я виж пак.
    Странно, преди Селча трака прекъсва и започва пак от Михалково.
    Да не би от кълдаръма да ви се скапаха GPS-ите
    Миналата година единодушно решихме, че ако можем ще спестим тази част от пътя между Селча и онзи невероятния асфалт.
    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
      Странно, преди Селча трака прекъсва и започва пак от Михалково.
      Да не би от кълдаръма да ви се скапаха GPS-ите
      Миналата година единодушно решихме, че ако можем ще спестим тази част от пътя между Селча и онзи невероятния асфалт.
      Не просто на асфалта го спрях да не пише трак.Принципно трябваше от края на хубавия асфалт да цепим на ляво по черно до Михалково,но липсата на бензин у Румен ни принуди да слезем до Девин.

Коментар

Чудесна разходка сте направили. Един въпрос - на страница 4 снимка № 10 не е ли с. Бабяк и тв станцията горе ? Поздрави Сашо.
        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
          Чудесна разходка сте направили. Един въпрос - на страница 4 снимка № 10 не е ли с. Бабяк и тв станцията горе ? Поздрави Сашо.
          Позна.

Коментар

Как няма да позная като ходя често по работа там. Ето малко снимки и изглед от горе от посоката от която вие сте снимали.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01778.jpg
Прегледи:1
Размер:74.0 КБ
ID:5286458Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02258.jpg
Размер:118.5 КБ
ID:5286459Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01766.jpg
Размер:134.0 КБ
ID:5286460Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01775.jpg
Размер:121.1 КБ
ID:5286461Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01761.jpg
Размер:110.1 КБ
ID:5286462

Коментар

Страхотно преживяване! Благодаря ви, че го споделихте!
              Георги Танев (0+)
              Land Rover Discovery 1 300 TDi
              Land Rover Club Bulgaria
              0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                Да, даже и викаме "Бабешка Чука".. Аз като правех разходката, се забаталих към нея, вместо са кръшна надолy към Бунцево...От гробищата до Брезите..
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Просто не знам какво да кажа. Като го прочетох, все едно и аз съм бил там - просто звучи невероятно и съм сигурен, че е било страхотно преживяване. Да не се каня много, но ако приемате и сравнително нови съфорумци, догодина ако е възможно бих се присъединил с огромно удоволствие.

Няма да крия, че сега за идните 4 почивни дни мисля да открадна част от вашите идеи и да направя разбира се по-кратък вариант на разходка из Родопите - за мен също това е най-красивата планина в България, а да не говорим колко много условия дава да поразкрачим и поокаляме джипките.

Хиляди благодарности за това, че споделихте с нас това прекрасно пътешествие.

Поздрави,
                  Радо
                  тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Първоначално публикуван от kavarov Преглед на мнение
                    Просто не знам какво да кажа. Като го прочетох, все едно и аз съм бил там - просто звучи невероятно и съм сигурен, че е било страхотно преживяване. Да не се каня много, но ако приемате и сравнително нови съфорумци, догодина ако е възможно бих се присъединил с огромно удоволствие.

Няма да крия, че сега за идните 4 почивни дни мисля да открадна част от вашите идеи и да направя разбира се по-кратък вариант на разходка из Родопите - за мен също това е най-красивата планина в България, а да не говорим колко много условия дава да поразкрачим и поокаляме джипките.

Хиляди благодарности за това, че споделихте с нас това прекрасно пътешествие.

Поздрави,
                    Радо
                    Здравей колега .Ние не сме масонско братство и специални индулгенции за членнство не търсим.
                    Пиши откъде си кой си пък има една година време да се опознаем -и каквото сабя покаже.
                    Който е следил темата отначало е видял че ние оповестихме намеренията си публично,показахме какво смятаме да правим и преминем,и който реши може да се присъедини към нас на произволен етап.Както и не поемаме отговорност за организиране на голяма експедиция,защото не това е целта ни.Имахме някакъв план,който следвахме и това беше всичко.Но си прекарахме чудесно.Чакам с нетърпение януари месец,за да почна планирането на следващите Родопи.Нека да сме живи и здрави.
                    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

• От: На палатки в Родопите-2

Здрасти,

По принцип съм от Стара Загора, но от 10 години живея в София, така, че може да се брои, че съм от София. За много от вас съм слушал от Митко Фулдата (засега единствения, който познавам лично), но живи и здрави ще се радвам да се присъединявам когато мога. От няколко месеца имам Тойота Хайлукс сърф трета генерация, по която още нищо специално не е правено, но ще се опитвам да го подготвям малко по малко. След като взех гуми сега съм набелязал следващото да е лебедка и т.н.

Както и да е, май се отнесох - живи и здрави ще се видим.

понеже доста теми изчетох, но не съм 100% сигурен къде мога да следя за предстоящи разходки - В "Разходки по региони" ли е.

Мерси,
                      Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                        Да, даже и викаме "Бабешка Чука".. Аз като правех разходката, се забаталих към нея, вместо са кръшна надолy към Бунцево...От гробищата до Брезите..
                        Бобчо да не си ходил горе с металотърсач ? Тия иманяри са разкопали целия баир горе до обекта. Даже на едно место са подкопали пътя. Предишния път като ходихме цял час носих камъни да подпирам пътя. .... П.П Днес пак съм на там.

Коментар

Първоначално публикуван от kavarov Преглед на мнение
                          Здрасти,

По принцип съм от Стара Загора, но от 10 години живея в София, така, че може да се брои, че съм от София. За много от вас съм слушал от Митко Фулдата (засега единствения, който познавам лично), но живи и здрави ще се радвам да се присъединявам когато мога. От няколко месеца имам Тойота Хайлукс сърф трета генерация, по която още нищо специално не е правено, но ще се опитвам да го подготвям малко по малко. След като взех гуми сега съм набелязал следващото да е лебедка и т.н.

Както и да е, май се отнесох - живи и здрави ще се видим.

понеже доста теми изчетох, но не съм 100% сигурен къде мога да следя за предстоящи разходки - В "Разходки по региони" ли е.

Мерси,
                          Радо
                          Следи всички раздели за разходки.Когато някоя ти хареса се включи.Виждам че имаш хъс,заразяваш се бързо, гледам веднага те грабват лебедки, окачвания ,но да знаеш,че моята фронтера е в почти заводски вид,и въпреки всичко не съм тежал никому.Едни гуми , много каране и добри приятели.
                          Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
                            Следи всички раздели за разходки.Когато някоя ти хареса се включи.Виждам че имаш хъс,заразяваш се бързо, гледам веднага те грабват лебедки, окачвания ,но да знаеш,че моята фронтера е в почти заводски вид,и въпреки всичко не съм тежал никому.Едни гуми , много каране и добри приятели.
                            То аз хубаво съм се надъхал, ама засега и аз съм така - нелоши гуми (BFGoodrich AllTerrain нови) и мерак :-) . За другото ще си покаже кога.

Коментар

Ей ,днес със огромен интерес препрочетох цялата тема-то е като да подхванеш хубава книга,четена набързо-имаш време да осмислиш детайлите.Наближава месец януари,което ще рече -идва времето за планиране.Чакам го с нетърпение и вече сънувам маршрути.Нека да сме живи и здрави ИИИ-Родопи 3 .
                              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
                                Ей ,днес със огромен интерес препрочетох цялата тема-то е като да подхванеш хубава книга,четена набързо-имаш време да осмислиш детайлите.Наближава месец януари,което ще рече -идва времето за планиране.Чакам го с нетърпение и вече сънувам маршрути.Нека да сме живи и здрави ИИИ-Родопи 3 .
                                Айде живи и здрави.
                                Ще следя темата, пък може да ви кандардисаме и към нас да минете.
                                Наесен пробихме много живописен маршрут яз.Доспат(с.Сърница)-яз.Васил Коларов(Голям Беглик)-в.Баташки Снежник-с.Селча-с.Михалково-с.Чуруково-м.Бяла Черква-с.Косово.
                                Един мохабед на лагерния огън - какво друго му трябва на човек.

Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X