Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На палатки в Родопите-2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На палатки в Родопите-2

Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
    Цялото ни пътешествие или експедиция/въпреки ,че експедиция я свързвам с търсене на нещо,а аз лично търсех само себе си/ беше едно невероятно преживяване.
    Много от вас които са участвали в по масово мероприятие ,знаят че е неизбежен конфликта на характери ,на хората участващи в мероприятието.Тук ,въпреки че не бяхме кой -знае колко време заедно,почти не се усети неизбежната несходимост на характерите.Да ,познавахме се от миналата година,но и научихме нови неща за себе си.Факт е че не се скарахме нито веднъж ,въпреки изнервящото всекидневно шофиране и грешки на маршрута.Случваше се вечер още преди да разпънем катуна,да пийнем по едно,ама явно е било за добро.ЗАЩОТО вече мислим за Родопи-3.
    Аз съставих маршрута и вече виждам грешките си.Поставихме си доста висока цел,и в гоненето и ,се убихме от каране,а уж трябваше да е по лежерно.
    Ама нямахме опит.
    Живот и здраве ,догодина ,ще имаме по два дни лагер и ден каране.Родопите са безкрайни.Има за цял един живот.
    Здравейте,ние Заралий правим вече 5 години такава едноседмична експедиция в Родопите.Това е една уникална планина и още не 5 ,а 25 години да я обикалям не може да ми омръзне нито да намалеят чувствата които буди дори и само по снимките у мен!
    Аз също препрочетох днес цялата тема /май за трети път../,и първото нещо което ми се иска да направя сега е...да товаря джипа и да тръгвам!!!
    Във вашата компания виждам едни сродни души и четейки отново пътеписа ви все едно гледах нас около лагерния огън в Родопите!!!
    Радвам се ,че има хора като нас!
    Пожелавам ви да не ви напуска хъса към подобни приключения и всяка следваща година да правите експедицията си още по-интересна и вълнуваща!!!
    П.П.По отношение на графика на една такава едноседмична експедиция....още от първата наша такава ,заявих на колегите,че всеки ден каране и то по доста километри е убийство.Виждам,че сте стигнали до правилната форма....един ден преход/два дни бивакуване!!!Така и изнервянето от постоянното изграждане и събиране на бивак и убийството от ежедневното друсане и бързане,за да не се замръкне на неподходящото място се стапят, а така и изкарването е ...по-приятно!!!
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
      Здравейте,ние Заралий правим вече 5 години такава едноседмична експедиция в Родопите.Това е една уникална планина и още не 5 ,а 25 години да я обикалям не може да ми омръзне нито да намалеят чувствата които буди дори и само по снимките у мен!
      Аз също препрочетох днес цялата тема /май за трети път../,и първото нещо което ми се иска да направя сега е...да товаря джипа и да тръгвам!!!
      Във вашата компания виждам едни сродни души и четейки отново пътеписа ви все едно гледах нас около лагерния огън в Родопите!!!
      Радвам се ,че има хора като нас!
      Пожелавам ви да не ви напуска хъса към подобни приключения и всяка следваща година да правите експедицията си още по-интересна и вълнуваща!!!
      П.П.По отношение на графика на една такава едноседмична експедиция....още от първата наша такава ,заявих на колегите,че всеки ден каране и то по доста километри е убийство.Виждам,че сте стигнали до правилната форма....един ден преход/два дни бивакуване!!!Така и изнервянето от постоянното изграждане и събиране на бивак и убийството от ежедневното друсане и бързане,за да не се замръкне на неподходящото място се стапят, а така и изкарването е ...по-приятно!!!
      Поздрави!
      Явно вече всички ни, е започнало да ни наляга експедиционна абстиненция.Аз също препрочетох темата и даже се изненадах че някой е писал после.Вече започнах да нахвърлям маршрут и нещо все ме тегли към южната граница,та чак до Кърджали,че и малко по натам.Ама има време,ходи ми се на толкова много места.Когато групата ни придобие някаква яснота за маршрута ,ще го споделим ,и ако вече сте минавали там ,ще се радваме на тракове.Пък някой път, може маршрутите и датите ни да се засекат.
      Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Ей, подстрекатели! Заради теми като тази влезнах във форума и се надявам тази година да съм част от групата, ако ме искате де! Не като куфар, а като пълноправен участник
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

След детаилен преглед на трака с Гугъл Уорлд открих нещо много интересно - какво ли сте правили тук? Заигравка?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled.png
Прегледи:1
Размер:1.21 МБ
ID:5342289

Румба, чакам списъка относно молбата за членство!
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
            След детаилен преглед на трака с Гугъл Уорлд открих нещо много интересно - какво ли сте правили тук?
            Амии,гонили сме се из храстите-примерно или сме се учили да паркираме или квото ти дойде на ум-все е вярно.

Коментар

Време е за нова тема.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X