Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На палатки в Родопите-2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• На палатки в Родопите-2

След като добре се позабавлявахме миналата година,решихме и тая да направим едноседмична разходка по Родопите на палатки.За сега обичайните заподозрени сме-моя милост,Мариян/hackman/ и Румен/sineto/,сътветно и семействата ни.Като дати планираме да тръгнем началото на юни- 5-6 най-късно ,а за маршрута отговаря Румен-целта е да обиколим почти всички забележителности,доколкото можем,а каквото не можем да видим тая година,ще остане за догодина-важното е да ни е весело и приятно.Бихме могли да приемем още два семейни екипажа,за да допълним групата до оптималните 5 бр.джипки.Обурудвани сме със всичко необходимо за нормално съществуване сред пущинаците-все пак сме 21-ви век.
    Мераклийте да не се услушват.

От: На палатки в Родопите-2

Крум няма ли да ходи с вас?
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Да си изкарате хубаво! Ние ще се пуснем на там края на Юли... Очаквам с нетърпение инфо относно маршрута ви!

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
        Крум няма ли да ходи с вас?
        Тц,не ще,абе оправдава се нещо-немало кой да го замести в работата.

Коментар

Дайте подробности за маршрута. Колко асфалт и горе-долу колко офф...???? И от къде през къде?
          Don't hunt IF you can't kill
          първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Първоначално публикуван от Borizanov Преглед на мнение
            Дайте подробности за маршрута. Колко асфалт и горе-долу колко офф...???? И от къде през къде?
            Мислим,първо през яз.Белмекен да минем,от там през твоя град и от там накъде сабя покаже/майтап/,ще сме само по черно.

Коментар

Колега, благодаря за поканата! Ще участваме със сигурност. Не знам дали ще дойдем до Белмекен за да тръгнем на обратно, но може да направим едно засичане около Доспат, Сърница, Беглика... Както колегата Borizanov каза - дайте повече подробности за концепцията. Колко километра, по колко на ден, спането по хижи или на палатки, колко черно, колко бяло, ще си търсим ли белята или ще караме по сигурни пътища и още много въпроси. Чакаме подробности. Ако е нужна помощ за изграждане на маршрута мога да помогна.
              Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
              Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Здравейте колеги..Само да ви попитам, за тази година пак ли планирате да минете през Якоруда.Понеже гледам, че ще се чакате на Белмекен.. Да пием поне по едно кафе.. Извинявам се за офф-а..Ако нещо да помагаме с пътища и гледки ..
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Идеята за първия ден е да тръгнем от яз.Белмекен по черно през Якоруда до яз.Голям беглик,където ще е първата нощувка и където може да се видим с Пловдивската група.Подробности за маршрута ще даде Румен,който ще се включи днес или утре.Принципно мислим да се кара по сигурни черни пътчета,щото все пак ще сме натоварени и с децата и жените,а за спането-предимно на палатки,но не пречи и някоя вечер да се остане в някоя хижа.Целта на експедицията е спокойно пътуване и весело изкарване.И все пак ,ако някой иска да ни види какви сме убавци да разгледа темата от миналата година.
                  Последно редактирано от gimax; 19-05-11, 06:37.

Коментар

От Яз.Белмекен, Можете да стигнете по черно до Якоруда, можете да стигнете През тъй нареченият път "Деривацията".Пътя е чакалиран, поддържан от каскадата, НО не се знае дали е пробит, може да има паднали скали, и снежни преспи, по даудица и по "Усочи"..Също така може да разнообразите малко, По "Деривацията", До отбивката за Черна места, от слизате в Малко Лееве, от Малко Лееве можете да минете по царския път или да минете През Голямо Лееве--Градище--Джурилецо(Пътя не е много добър, но с Нивата минавам..)И пак слизате в Черна Места, хващате по асфалтовият път и сте в Якоруда..Имам и карта на района мога да ви направя снимка с пътищата, но вярвам имате ГПС-и
                    P.S
                    Сетих се и още един път..
                    От Яз.Белмекен, тръгвате към Юндола, и след зградите на "Наркоманите"(има някакъв центар за наркомани, извинявам се за израза, но така го знам ;( )След това стигате до месноста "Запов Валяците" Малко след това ще видите две криви дървета и табела и надпис, Вила "При Кольо Генев". Вилата се намира в Месноста "Блаца", гледката от Вилата е нещо уникално, гледат се Родопите и селата Бунцево, Конарско, Смолево и махали....От "Блаца", имате две възможности, да отидете В гр. Черна места, през стария път за "Блаца", който е......Трагедия..Но пък гледките са супер..Или да минете през "Суфан Дере"-Или по точно "Горския дом на Суфан Дере" от там слизате на пътя за Малко Лееве. И пак имате 2 възможности.Ееее, много възможности се натрупаха вече...Да хванете през месноста "Кантоне" и да се качите на "деривацията" и от там- Леевщица-Гурдеви Скали-Гурдева скала-Дженем Дере-Янчово Дере(Янчова река..)-Врановище-Ропалица-Взривния склад-Нехтеница-Трещеник-Якоруда ..
                    П.С2 Под Язовир Голям Беглиг имате впредвид Васил Коларов, нали ??
                    Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 19-05-11, 09:14.
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Под Язовир Голям Беглиг имате впредвид Васил Коларов, нали ??
                      Да

А като стигнете там Пловдивската група Ви посреща
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=98786
                      Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                      Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

От Якоруда към Беглик, не знам да има път. Има от Елешница през Медени поляни. Минавал съм го с аватара преди 20 лета.

Коментар

Жалко, че до края на юни съм ангажиран. Бих се включил, въпреки че смятам да участвам в офф и риболов експедицията, организирана от Марто. По-хубаво от една експедиция са ... две експедиции! Желая ви приятно изкарване и хубаво време, че в началото на юни понякога е доста дъждовно!

Коментар

Ако може и снимки да направите...
                            Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                              От Якоруда към Беглик, не знам да има път. Има от Елешница през Медени поляни. Минавал съм го с аватара преди 20 лета.
                              А от БабЕк, немоше ли да се стигне до Медени Поляни, през Мугла ??
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X