Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2021г. в Гърция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Колко струва машинката? Сега съм в Атина и май на всеки 50 км имаше спиране за такса.
    Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

безплатно е при първа регистрация. А ако го загубиш, 20 евра е ново.

Коментар

Благодаея сърдечно на всички отзовали се за изключително полезната информация. Ако някой се сеща още нещо да допълва. Ще се включа лично още в края на месец юни.

Коментар

Аз поръчах машинка от сайта, който сподели Венци. Живот и здраве като пристигне ще напиша мини ревю
          Дела трябват, а не думи.

Коментар

Регистрирах се в офиса им намиращ се на Malgara toll station. През юли, като се прибирахме от Стилида. Беше неделя. Кацнах в 6 без петнайсе и бях последния когото обслужиха. Вкарах 100 евро да има за следващото пътуване (което е утре). Машинката се активира 20 мин след регистрацията, така че на първия от 4-те следващи тола на входа на Солун платих в брой. Следващите три вече работеше. Голяма хитрина. Минаваш колоната и си от другата страна без да чакаш. На Промахонас една кака даже се развика, че я изпреварваме на тола. Даже не я залепихме на стъклото, както е според указанията, а жена ми я държеше под огледалото като минавахме. Днес си направих регистрация в сайта им за да си следя остатъка от сумата. за сега е 97 евро. За АФМ са ми писали BG 9... и по нататък номера на регистрацията, а не ЕГН. В заключение да кажа, че е страхотно удобство и който пътува често да не се колебае. Важи за всички тол станции в Гърция, не само за Егнатия. Слънчев септември на всички, за които лятото продължава. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20230505_175739 33%.jpg
Прегледи:398
Размер:337.4 КБ
ID:6935942

Коментар

Когато имаш в сметката над 15Е при преминаване през тол устройство изпиуква веднъж. Когато сумата ти намалее под 15Е пиука по два пъти. Като падне под 5Е не можеш да преминеш.

Коментар

• uniqaudio
                uniqaudio коментира
                Редактиране на коментар
                От 10.11.2022г. са смъкнали лимитите и за категория 2 (лек автомобил) предупредителния сигнал се получава за "Low LImit" e 8 евро, а недостатъчен при който не можеш да преминеш е 2.40 евро. Поне така пише в прайслиста, който ми дадоха заедно с транспондера. 15 евро е минималната сума, която може да внесеш, когато се регистрираш

Може би се отнася за новите абонати. Вчера ме сигнализира на един тол до Солун. Като проверих в приложението, имаше 14.80Е и светеше в жълто.

Коментар

Да споделя и аз моя опит.
                - Ако колата ви е по-нова и има подгрев на предното стъкло, транспондера не работи!
                Минавате на гише, подавате транспондера и там с един "пистолет" го сканират, а бариерата се отваря за мили секунди.
                - Въпреки, че съм попълнил номера на колата при регистрация, работи на всяка друга кола!
                Дадох го на колега, който мина 16 тола в посока с него без проблем.....и там го е държал с ръка до огледалото.

Коментар

Взех си транспондер от Кулата. Сега остана Шенген, и ще пътуваме като бели хора. Че вчера чакахме 40 Мин да пропуснат 16 коли.
                  ​​​​​
                  Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                    Да споделя и аз моя опит.
                    - Ако колата ви е по-нова и има подгрев на предното стъкло, транспондера не работи!
                    Минавате на гише, подавате транспондера и там с един "пистолет" го сканират, а бариерата се отваря за мили секунди.
                    - Въпреки, че съм попълнил номера на колата при регистрация, работи на всяка друга кола!
                    Дадох го на колега, който мина 16 тола в посока с него без проблем.....и там го е държал с ръка до огледалото.
                    Абе това с номера не е баш така. На толовете около Лариса, които са по 4.20 евро с транспондер от едната ми кола и опит да мина с новата ми НЕ се отваряше бариерата и се налагаше да се връщам на заден! Добре, че нямаше коли зад мен, защото пътувахме по мъртво време. Това два пъти. Наложи се да подам молба за смяна на номера за да работи на колата с която пътувахме. Беше сложно, но всичко стана онлайн безплатно. На връщане си взех втори транспондер от тола на Малгара и сега имам и за двете коли. Така че НЕ пробвайте да минавате с транспондер регистриран на друга кола, за да нямате главоболия. Не навсякъде минава.

Коментар

Как се плаща тол-такса с транспондер, когато от една магистрала се минава на друга (пресечна), напр. след Платамонас? Когато съм платил с пари само маркират разписката безплатно.
                      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

• kbot
                        kbot коментира
                        Редактиране на коментар
                        Не съм пробвал, но системата знае какво си платил последно и вероятно няма да те таксува, ако не трябва.

• trapper
                        trapper коментира
                        Редактиране на коментар
                        Може да е вероятно, но дали е сигурно? Ако някой се сети, след като мине през 2 тола при смяна на магистрала, моля да си провери сметката.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X