Обява

Свий
Няма добавени обяви.

48 часа Гьокчеада

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 48 часа Гьокчеада

Благодаря за пътеписа. На Гьокчето ходех редовно от 2006-та година до миналата 2011 г. Помня първото ми пътуване - все още нямаше асфалтирани пътища до повечето големи села. Село Ugurlu е на другия край на острова посока от пристанището с ферибота. Бил съм там през пролетта, лятото, есента, че и една зима хванах там. Има наистина евтини квартири, стига да ги намериш. Масово сърфистите наемат цели къщи под наем. Уви, понеже аз бягам от местата където има български българи (има и турски такива), намирам много добро отношение от страна на хазяите там. В Ugurlu спим в хотела на кмета. Цената на апартамента там е в зависимост от сезона, но никога не е надвишавал 70 турски лири.

Коментар

А има ли негърски турци ?

Коментар

Първоначално публикуван от caribi Преглед на мнение
        А има ли негърски турци ?
        Какво е негърски турци....Стандарта на живот там изобщо не е от високите. Разчитат на туристите да изкарат някой лев.Обработваемата земя не е много. Риболова е застъпен най-много до "столицата"....Хората пътуват до материка сутрин и вечер за работа.
        ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X