Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До Близкия Изток с кола и палатка. Едно пътуване в посока Турция – Иран – Ирак – Кувейт – Саудитска Арабия – Йордания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Страхотен пътепис, изчетох го на един дъх. Аз нямам да имам смелостта да го направя и затова адмирации към вас.
    Искам само да направя едно малко включване относно “многото гейове в Багдад”. В арабския свят е широко прието мъжете да се държат за ръце, като символ за приятелство и уважение. Но този техен обичай няма нищо общо с хомосексуалността.
    Продължавайте да пишете, правите го много увлекателно.

Коментар

Благодаря! Наистина беше доста ярко пътуване и сега, макар че измина година от него все още спомените са като да беше вчера. Може би защото местата са доста по-различни от това, с което сме свикнали около нас :-)
      И колко малко хора знаят за онзи чуден горе кът, а колко много долу скитат, невиждащи нагоре път!

Коментар

Първоначално публикуван от Cosmopolitan Преглед на мнение
        Страхотен пътепис, изчетох го на един дъх. Аз нямам да имам смелостта да го направя и затова адмирации към вас.
        Искам само да направя едно малко включване относно “многото гейове в Багдад”. В арабския свят е широко прието мъжете да се държат за ръце, като символ за приятелство и уважение. Но този техен обичай няма нищо общо с хомосексуалността.
        Продължавайте да пишете, правите го много увлекателно.
        Приемам коментара относно мъжете в арабския свят. Така изглеждаха нещата на пръв поглед, но явно е заблуда.
        И колко малко хора знаят за онзи чуден горе кът, а колко много долу скитат, невиждащи нагоре път!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X