Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къмпинг на Иракли

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Къмпинг на Иракли

Аз миналата година направих един екскурзионно от юг на север:
    1.Резово-тихо спокойно..нооо както знаете морето не е толкова лесно достъпно..беше чисто.
    2.Силистар- лудница..палатки дори и на "паркинга"
    3.Синеморец-Северния плаж ,устието на Велека. Добре поддържано,но и там имаше една "група" в горичката до реката. "Бутамята"- искат 2 лева за паркинг..който си беше ливадата всъщност. "Липите"-райско място..спокойно ,но и там имаше едни хубавци и около тях 50 кг празни бирени бутилки. "Лист"- абсолютно пуст и безобразно мръсен..
    4.Иракли...ами по горе го описах.
    5."Чайка"- много добро място..и плаж колкото си искаш ама е далече
    6.Камен бряг-спокойно
    7.Тюленово- събота и неделя винаги препълнено с румънци ,катерачи...в "дупките " боклук..Все още се държи това място.
    8.Шабленската тузла...има място за всеки и за всичко...Комарите обаче са от онези дето носят тухла четворка.
    9.Крапец-на север..плаж колкото искаш и къмпингуващи също...Всеки се грижеше за боклуците си
    10.Дуранкулак--същото като номер 8...+ една странна миризма която присъстваше през цялото време.
    Нищо не можем да направим за да спасим и малкото останали места за къмпингуване.
    Това с тоалетните доста проблеми ми създаваше докато не купих една химическа колкото куфар...
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

На Иракли съм ходил, няколко пъти като дете през 1984 год и като ученик на лагер, тогава имаше само ученически лагер, едно единствено заведение - шатрата - и бунгала от дясно. Било е супер, но от как разбрах че не е същото, последните 3- години, ходя на Шкорпиловци, камчийските пясъци, ходя лятото август, и е спокойно, тишина и относително малко хора, вижте на снимките.
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC17698.jpg
Прегледи:1
Размер:93.7 КБ
ID:5444929Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC17722.jpg
Прегледи:2
Размер:90.4 КБ
ID:5444930Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC17745.jpg
Размер:122.4 КБ
ID:5444931Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC17724.jpg
Размер:61.9 КБ
ID:5444932

Коментар

Супер!

Коментар

Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнение
          Застрояването е необходимо на три категории хора - бивши военни и полицаи, станали строители, "инвеститори" престъпници с идеи да направят "нещо различно вече", и леко вариращи фракции повече лакоми от колкото умни собственици. Това е около мен.
          Младите - аз съм почти млад още - повечето са извън Бг или подминават кочината наречена крайбрежие.
          Доста съм засегнат от думите Ви ! Първо съм БИВШ военен и второ станах строителен работник . Хотел обаче не строя ! И сега остава само да ми кажете вените ли да си срежа или да скоча от високо и с главата надолу ? Само да поясня че нямам сестра и не познавам курви !
          По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X