Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къмпинг на Иракли

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Къмпинг на Иракли

Първоначално публикуван от anastaspeykov Преглед на мнение
    В Шабла мога да си разпъна палатката в собствен наследсвен имот-нива 36 декара
    Ми ние и рода можем да излезем с тебе бе Наско. И аз имам туй-онуй в Шабла.

Първоначално публикуван от anastaspeykov Преглед на мнение
    Аз мисля че на иракли,на север от реката може да се направи нещо както Русалка край Калиакра или нещо по леко но естетически красиво.
    Тук обаче няма да се съглася с тебе. Стига Русалки, Албени, Златни пясъци, Слънчеви брегове, Власове и т.н. и т.н. Нека поне няколко места да останат ей тъй, просто след време да показваме на внуците откъде се стига до морето без да те изнервят на поредната бариера.
    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
    LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
      Като си от Варна, що не тръгна на север, на Шабла има къмпинг като слънце, в горичка, до плажа, хора няма, евтино е. Кръчма има, магазини в Шабла бол. По-на север не ходи !
      Би ли постнал някакви координати- след две седмици трябва да ходя на почивка по нашето черноморие, а не съм стъпвал от доста време там. Когато приключа с хотела имам голяяяямо желание да опъна една палатка някъде, но не зная къде.
      Ако мястото е проверено и е сносно, ще ти бъда много задължен.
      А, да- защо да не ходи по- на север от Шабла??? Аз никога не съм ходил след Варна и точно в тази посока мислех да търся нещо.
      08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
        Тук обаче няма да се съглася с тебе. Стига Русалки, Албени, Златни пясъци, Слънчеви брегове, Власове и т.н. и т.н. Нека поне няколко места да останат ей тъй, просто след време да показваме на внуците откъде се стига до морето без да те изнервят на поредната бариера.
        С риск да превърна това във спор, бариерите, паяците, общинска охрана това са неща които ни пазят от самите нас, защото психологията е такава.
        Преди време покрай магазинчето на Иракли се минаваше свободно до плажа, всеки ден по 2 пъти изпадахме във спорове със пишман романтици, дошли да се разходят до залива амааа не им се вървяло , къв съм бил аз че да му казвам де да кара.
        Друг случай, надрусал се като животно и клекнал пред магазина щял да се облекчава, за щастие тоя го думнаха ден по късно, съжалявам само за стареца .......
        Та да се върнем на реда и порядъка, ако в Сф няма светофари, бариери, ограничители от всякакъв вид както и наказателни паркинги града ще спре да диша, просто ще се превърне в едно голямо задръстено кръстовище.
        Само си представям как някой, заплатил по 100лв. на вечер ще понася прелитащи под прозореца му автомобили...затова има ограничители и бариери и това че някой се дразни че не може да стигне до спалнята си с колата си е негов проблем а това че някой не може да премине през регламентиран обществен път(такъв е този по който е минал ПРЕТОР) от Елени до Емона това си е поредната наглост на виден Пловдивски хотелиер а всъщност там беше корито на река ее така се прави в БГ
        Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Спор няма, че контрол и охрана са нужни. Не става обаче дума за каране по дюните и за паркиране на плажа. Става въпрос за това, че просто не може да се стигне до морето, поради това, че хотелските дворове са залепени един за друг. Е как да стигна до морето, което уж било публична държавна собственост, като някой си е решил, че към частната му собственост му се донадя (ей тъй, щото бил тарикат и имал бол пари) и съответната част от бреговата ивица. Пробвал ли е някой примерно да отиде до "Германката" - място тъй любимо допреди години за риболов. Примери от този сорт - бол. Или трябва да стигаме до брега по море?
          ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
          LZ1YBB

Коментар

Благодаря Ico_NS, получено!
            Благодаря и на anastaspeykov!
            Ако се закотвя в Иракли , ще споделя.Миналата година минахме само да го погледнем за минути, както и до с. Емона.Направи ми впечатление лошият път до селото/имаше следи от протекли картери/, но според един местен , който го качихме на стоп -това си е умишлено , да няма много досадници.Всъщност имаше прекрасно малко хотелче в Емона, но май само едно.
            Разсъждаваме в момента и за Крапец или Резово/търсим "пущинаците" , но по нашето черноморие/.Засега отбивам дамските напъни да се ходи към Гърция.

Коментар

В Резово нама плаж трябва да ходиш май до Силистар който като бях последния път вече беше налазен от печалбарите - паркинг чадъри всичко, за мен не става . Иначе нагоре към Крапец имам инфо че било много добро и все още неналазено ако ти понася по хладната вода направо се пускай.
              When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

В неделя и ние се отбихме за минути до Иракли както Alex_Z, но до Емона не сме ходили имено заради пътя. Някой може ли да ми даде телефон за бунгало или къща за гости там? Мястото ми хареса и ще настоявам милото да ме води през август там.

Коментар

0887645400 Калина Саристова-База Иракли

Коментар

Не мога да разбера някои хора, не стига че се направи по-голям град от Бургас по-крайбрежието от Равда та чак до 3 км източно от Свети Влас, а и още бетон искат. Затова всеки бяга на юг в Гърция. Добре, че са Натура зоните, та малко ред да ни наложат. Явно ние сами не можем.

Коментар

Първоначално публикуван от savov.z Преглед на мнение
                      Не мога да разбера някои хора, не стига че се направи по-голям град от Бургас по-крайбрежието от Равда та чак до 3 км източно от Свети Влас, а и още бетон искат. Затова всеки бяга на юг в Гърция. Добре, че са Натура зоните, та малко ред да ни наложат. Явно ние сами не можем.
                      Незная кои "някои хора" имате впредвид, но май не сте прочел темите "Иракли" както и постовете в тази тема и не виждам връзка между темата Къмпинг на Иракли и Равда-Влас а и търсенето определя пазара всеки реве а всеки търси нещо да си купи, аман от пишман природозащитници.Заради такива Общ. Несебър изкара много интересна наредба, пуснал съм я някъде по назад, в която обаче, заради мислене като вашето дивото къмпингуване е едва ли не криминална проява.
                      Последно редактирано от Ico_Ns; 30-07-10, 12:44.

Коментар

Изрових темата, защото бях чувал от приятели че си заслужава да се иде на Иракли. Ама се чудя вече на какво да вярвам !?! чак толкова ли е зле положението там?
                        Мислим да идем на палатки за 2-3 дена този уйкенд и се бяхме насочили на там, но след като изчетох всичко това .......
                        Все пак има ли добри условия за палатки в началото на сезона, в коя част на местността е по-добре, може ли човек да се изкъпе с прясна вода (заради жените ) и др. подробности.
                        Ако пък не там, дайте идеи за приятен къмпинг за палатки и що годе добри условия в южното черноморие.
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Да поизтупам темата.Лято е все пак
                          Скоро някой ходил ли е на Иракли? Дали е проблемно?
                          Бил съм там 2007-2008г но после почна да се чува за проблеми, глоби и не съм ходил.
                          Мисля си да ида за няколко дни , но реших да запитам първо.
                          Ако някой знае да сподели ще съм задължен

Коментар

Аз ходя от около 5 г. там, според мен промяна няма освен в северната част "цивилизацията". Мисля направиха тази година място за каравани там. Иначе надоло си е същото. Лично аз никога не съм посмявал да отида Юли или Август там!
                            Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Като повечето неща в България и тук си е по старому, всичко е разрешено, защото няма кой да следи за забраната, иначе тя си седи.Около 3000 човека посрещнаха джулая на плажа, глобени нямаше .Концесионера се грижи добре за чистотата.
                              И да ви пробудя носталгията, една Натиснете снимката за да я уголемите

Име:На последното х&#1.jpg
Прегледи:1
Размер:76.4 КБ
ID:5390832 от късната пролет.
                              Имам координати които ще споделя, ако модератор реши че е реклама да трие, аз от това не печеля.
                              Ето и няколко телефона:
                              за къмпинга, намира се в дясно от центалния вход, между реката и морето.
                              024 396 508 -офис
                              0885 252 882 -Красимир Петров (управител)
                              за бунгала (ТВ,Клима,Булсат,Хладилник)
                              0887 645 400 Калина Саръстова (управител)
                              Последно редактирано от Ico_Ns; 12-07-12, 15:08. Причина: смяна на снимката

Коментар

Ехааа
                                Благодаря за инфото колеги.Ще се ходи отново на Иракли значи!
                                Невероятно място, чиста вода, тишина и природа...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X