Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Петиция против забраната за свободно къмпиране

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #46
    Вчера се чудех: защо като си плащат и не могат да къмпингуват "свободно" и на "диво", вчера беше тази "хуманитарна криза" на ГКПП Кулата?
    Публикувайте отговор

    Коментар


    • icos
      icos коментира
      Редактиране на коментар
      Защо да не могат? Паркираш караваната където ти скимне и докато не дойдат да те напъдят гръцките ченгета къмпираш свободно. До миналата година и рибарите май не знаеха, че в Гърция е забранено да минаваш с лека кола по селскостопанските им пътища примерно. И като гърците обърнаха внимание, че Барба Ганьос паркира до въдицата, щото го мързи да си мъкне такъмите натам и чувалите с риба обратно до багажника настанаха ад и писъци.

    • s_s1
      s_s1 коментира
      Редактиране на коментар
      В Гърция в сезона могат да направят компромис само на грък за това че не е спрял в къмпинг. Преди близо 3 години в края на сезона останах 3 нощи в Неа Перамос. Първата вечер за вечеря си намерихме добър ресторант на плажа. Заприказвахме се със собственика и казахме, че сме с кемпер паркиран в празно дворно място. Той каза, че се е обадил на полицаите, че сме негови гости, и че ако се опитат да създават проблеми да им припомним, че се храним в неговия ресторант.
      Така, че в Гърция от както започне сезона всички са по къмпингите, а преди сезона докато не са отворили полицията не закача къмпингуващи.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X