Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо се присмиват оффроудърите на останалите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Защо се присмиват оффроударите на останалите

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
    Налага се извода , че трябва да се организират `клубове по интереси` - едни за разходки , други за трошене . Но това вече го има във форума - " разходки" и "хард разходки" , значи просто трябва да се пише на правилното място
    то във расхотки има повече испалнения от колкото във хард раздела маи по добре да се обединят , просто трябва по обстоино да се одбелязва за какво ще става въпрос на въпросната расходка
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Колеги стига глупости потготвен или не какво значение има важното е всички да сме в калта . От около 2 години излизаме с приятели 1-2 пъти месечно и никога не сме подготвени всички ,за маитап сме дърпали с джипките какви ли не возила от зазки до атв. Нали излизаме да се забавляваме ,не само да се доказваме чий джип е по добър.
      Николай Георгиев 0+
      тел.0887357722

Коментар

Извинявам се ,не се отнася за всички а само за този господин , разходка беше с тези който бяхме на чешмата останалите може да са си правили хард или софт каране ,или както там се нарича с две думи ние и няколко джипа който останаха с нас , не бяха тръгнали да си трошат джиповете .Но може ли пък да се изказва така при положение че и него са дърпали не един път.Трябва да се уважавате един друг ,а не да се говори така .И аз се уредих да покарам малко и аз неможах да изляза от един гиол да не би да ми се смя някой мъчих се ту напред ту назад но накрая излязах Не искам никой да обиждам ,
        http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от turbo d Преглед на мнение
          Колеги стига глупости потготвен или не какво значение има важното е всички да сме в калта . От около 2 години излизаме с приятели 1-2 пъти месечно и никога не сме подготвени всички ,за маитап сме дърпали с джипките какви ли не возила от зазки до атв. Нали излизаме да се забавляваме ,не само да се доказваме чий джип е по добър.
          Абсолютно съм съгласен
          ‎По 2 литра са само млякото и сока !
          WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
            Извинявам се ,не се отнася за всички а само за този господин , разходка беше с тези който бяхме на чешмата останалите може да са си правили хард или софт каране ,или както там се нарича с две думи ние и няколко джипа който останаха с нас , не бяха тръгнали да си трошат джиповете .Но може ли пък да се изказва така при положение че и него са дърпали не един път.Трябва да се уважавате един друг ,а не да се говори така .И аз се уредих да покарам малко и аз неможах да изляза от един гиол да не би да ми се смя някой мъчих се ту напред ту назад но накрая излязах Не искам никой да обиждам ,

не е правилно това което е станало във вашия случеи , но явно не е единствен , затова се говори в общ план за нещата , съжалявам че ти спамаме темата но нека се потърси решение на тези въпроси
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

В повечето случаи трасето се избира като се съберем , и обикновенно се съобразяват с наличните коли . Най-добре е наистина трасето да се избира по-рано и всеки да си преценява - ЩЕ или НАДАЛИ
              ‎По 2 литра са само млякото и сока !
              WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                нещата са стигнали и по далече ,в подобни расходки, има и такива с жалби до полицията да им решава споровете , тоест офицялно оплакване , незнам защо е нобходимо да се правят някои на толко велики за толкова елеметарни неща , маи има хора дето са влезли доста във филма
                Юлка то боклуци винаги ще има.А относно колегата които е пуснал темата,изолираи го този от вас и нека сам си ходи на разходките.Знаи само че тези хора се мислят за много елитни а те са пълни въздухари.

Коментар

Първоначално публикуван от MAD NENO Преглед на мнение
                  Юлка то боклуци винаги ще има.А относно колегата които е пуснал темата,изолираи го този от вас и нека сам си ходи на разходките.Знаи само че тези хора се мислят за много елитни а те са пълни въздухари.
                  Не става ясно от това, което си написал, кой да си ходи сам на разходките. Колежката, която е пуснала темата или този, които не й е помогнал.
                  Аз лично това изречение не съм го чул, но ще помоля колежката, ако дург път има такива проблеми, нека ме намери ( ако разбира се съм на разходката ). Никого не съм оставил ( здрав или счупен ) в гората. Няма и да оставя.
                  Моето лично мнение е, че трасето и темпото трябва да се съобрази с най-слабо подготвената кола. Уви в неделя нямаше как да стане....
                  Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                  NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Koлегите го казаха ! Каране с повече от 3-4 коли нестава ! Возене става с 8-10 ! банкет с 12-15 ! От там нагоре е дивашка работа , просто трябва да се знае къде ще е банкета и в кога ! Всеки си кара из гората както иска и всички заедно после !
                    Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

И аз не ходя всяка неделя , но ако идвам предимно снимам ,всеки ходи в неделя на разходка малко да разпусне да хапне пийне и т.н
                      И когато има някой такъв като този да ти развали настроението.Не беше нужно да засяга човека по този начин,какво като нямал подходящите гуми голяма работа ,и ние имамаме лебедка и ако закъса някой винаги ще му помогнем дори и това да се случи в 3.00 часа .той като е идвал с такива гуми да не би някой да му е казвал ти каде си тръгнал .Можеше да дойде с нас и после можеше сам да се откаже.А не да говори така.
                      http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                        Не става ясно от това, което си написал, кой да си ходи сам на разходките. Колежката, която е пуснала темата или този, които не й е помогнал.
                        Аз лично това изречение не съм го чул, но ще помоля колежката, ако дург път има такива проблеми, нека ме намери ( ако разбира се съм на разходката ). Никого не съм оставил ( здрав или счупен ) в гората. Няма и да оставя.
                        Моето лично мнение е, че трасето и темпото трябва да се съобрази с най-слабо подготвената кола. Уви в неделя нямаше как да стане....
                        Ами този които не и е помогмал.

Коментар

Първоначално публикуван от MAD NENO Преглед на мнение
                          Ами този които не и е помогмал.
                          Май вече тръгна разваленият телефон ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Хора и характери всякакви,така че не се учудвай, а и някой като пораснат и се надуят,е тогава става интересно вече.

Коментар

Ами да се включа и аз.В момента джипа ми/ако изобщо може да се нарече така/ е пълна фантазия /разбирай събиран от скрапа/.Не може да развива скорости и на моменти е слабичък като мощност,НО досега на колкото разходки съм ходил/Русенската група/ не съм имал случай и не съм видял някой някъде да е изоставен или отхвърлен от групата.Има подготвени джипове/на Гената,на Захари и др./ и такива ,които не са за екстреми.
                              В крайна сметка всичко си зависи от последният етаж на този,който води .Така че всеки водач на разходките според мен трябва да има разум и да се съобразява с по-слабо подготвените си колеги./било то за скорост,трудност на трасето,възможностите на машините/Ако се прави на велик да си кара сам,само че тогава защо изобщо да кара,къде ще бъде удоволствието от разходката?
                              Чавдар Владимиров
                              0887/912075
                              Ленд Ровър Диско 1
                              Самуад в проект

Коментар

Свалям шапка на казвам на Нено, Влади и Митко, като бяха в Разлог в началото на зимата видяхме се, пихме по кафенце и разговора стана горе-долу така:
                                - тръгва ме ли?
                                - с гуми за мъгла съм.
                                - Спокойно, никой не сме оставили в гората.
                                - абе да не съм ви в тежест....
                                А той казва - "Ако трябва ще те теглим и нагоре и надолу"
                                Повече няма какво да обяснявам, то си до хора...

П.П. Искам само да припомня на хора като въпросния господин заради когото е тръгнала темата, а има и други такива, за които обурудването на джипа е "джоб пара" и позволяват такова отношение към хора за който това не е така, та нека не забравят че парите днес ги имаш уте ги нЕмаш....
                                Don't hunt IF you can't kill
                                първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X