Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо се присмиват оффроудърите на останалите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Защо се присмиват оффроударите на останалите

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
    Налага се извода , че трябва да се организират `клубове по интереси` - едни за разходки , други за трошене . Но това вече го има във форума - " разходки" и "хард разходки" , значи просто трябва да се пише на правилното място
    то във расхотки има повече испалнения от колкото във хард раздела маи по добре да се обединят , просто трябва по обстоино да се одбелязва за какво ще става въпрос на въпросната расходка
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Колеги стига глупости потготвен или не какво значение има важното е всички да сме в калта . От около 2 години излизаме с приятели 1-2 пъти месечно и никога не сме подготвени всички ,за маитап сме дърпали с джипките какви ли не возила от зазки до атв. Нали излизаме да се забавляваме ,не само да се доказваме чий джип е по добър.
      Николай Георгиев 0+
      тел.0887357722

Коментар

Извинявам се ,не се отнася за всички а само за този господин , разходка беше с тези който бяхме на чешмата останалите може да са си правили хард или софт каране ,или както там се нарича с две думи ние и няколко джипа който останаха с нас , не бяха тръгнали да си трошат джиповете .Но може ли пък да се изказва така при положение че и него са дърпали не един път.Трябва да се уважавате един друг ,а не да се говори така .И аз се уредих да покарам малко и аз неможах да изляза от един гиол да не би да ми се смя някой мъчих се ту напред ту назад но накрая излязах Не искам никой да обиждам ,
        http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от turbo d Преглед на мнение
          Колеги стига глупости потготвен или не какво значение има важното е всички да сме в калта . От около 2 години излизаме с приятели 1-2 пъти месечно и никога не сме подготвени всички ,за маитап сме дърпали с джипките какви ли не возила от зазки до атв. Нали излизаме да се забавляваме ,не само да се доказваме чий джип е по добър.
          Абсолютно съм съгласен
          ‎По 2 литра са само млякото и сока !
          WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
            Извинявам се ,не се отнася за всички а само за този господин , разходка беше с тези който бяхме на чешмата останалите може да са си правили хард или софт каране ,или както там се нарича с две думи ние и няколко джипа който останаха с нас , не бяха тръгнали да си трошат джиповете .Но може ли пък да се изказва така при положение че и него са дърпали не един път.Трябва да се уважавате един друг ,а не да се говори така .И аз се уредих да покарам малко и аз неможах да изляза от един гиол да не би да ми се смя някой мъчих се ту напред ту назад но накрая излязах Не искам никой да обиждам ,

не е правилно това което е станало във вашия случеи , но явно не е единствен , затова се говори в общ план за нещата , съжалявам че ти спамаме темата но нека се потърси решение на тези въпроси
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

В повечето случаи трасето се избира като се съберем , и обикновенно се съобразяват с наличните коли . Най-добре е наистина трасето да се избира по-рано и всеки да си преценява - ЩЕ или НАДАЛИ
              ‎По 2 литра са само млякото и сока !
              WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                нещата са стигнали и по далече ,в подобни расходки, има и такива с жалби до полицията да им решава споровете , тоест офицялно оплакване , незнам защо е нобходимо да се правят някои на толко велики за толкова елеметарни неща , маи има хора дето са влезли доста във филма
                Юлка то боклуци винаги ще има.А относно колегата които е пуснал темата,изолираи го този от вас и нека сам си ходи на разходките.Знаи само че тези хора се мислят за много елитни а те са пълни въздухари.

Коментар

Първоначално публикуван от MAD NENO Преглед на мнение
                  Юлка то боклуци винаги ще има.А относно колегата които е пуснал темата,изолираи го този от вас и нека сам си ходи на разходките.Знаи само че тези хора се мислят за много елитни а те са пълни въздухари.
                  Не става ясно от това, което си написал, кой да си ходи сам на разходките. Колежката, която е пуснала темата или този, които не й е помогнал.
                  Аз лично това изречение не съм го чул, но ще помоля колежката, ако дург път има такива проблеми, нека ме намери ( ако разбира се съм на разходката ). Никого не съм оставил ( здрав или счупен ) в гората. Няма и да оставя.
                  Моето лично мнение е, че трасето и темпото трябва да се съобрази с най-слабо подготвената кола. Уви в неделя нямаше как да стане....
                  Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                  NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Koлегите го казаха ! Каране с повече от 3-4 коли нестава ! Возене става с 8-10 ! банкет с 12-15 ! От там нагоре е дивашка работа , просто трябва да се знае къде ще е банкета и в кога ! Всеки си кара из гората както иска и всички заедно после !
                    Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

И аз не ходя всяка неделя , но ако идвам предимно снимам ,всеки ходи в неделя на разходка малко да разпусне да хапне пийне и т.н
                      И когато има някой такъв като този да ти развали настроението.Не беше нужно да засяга човека по този начин,какво като нямал подходящите гуми голяма работа ,и ние имамаме лебедка и ако закъса някой винаги ще му помогнем дори и това да се случи в 3.00 часа .той като е идвал с такива гуми да не би някой да му е казвал ти каде си тръгнал .Можеше да дойде с нас и после можеше сам да се откаже.А не да говори така.
                      http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                        Не става ясно от това, което си написал, кой да си ходи сам на разходките. Колежката, която е пуснала темата или този, които не й е помогнал.
                        Аз лично това изречение не съм го чул, но ще помоля колежката, ако дург път има такива проблеми, нека ме намери ( ако разбира се съм на разходката ). Никого не съм оставил ( здрав или счупен ) в гората. Няма и да оставя.
                        Моето лично мнение е, че трасето и темпото трябва да се съобрази с най-слабо подготвената кола. Уви в неделя нямаше как да стане....
                        Ами този които не и е помогмал.

Коментар

Първоначално публикуван от MAD NENO Преглед на мнение
                          Ами този които не и е помогмал.
                          Май вече тръгна разваленият телефон ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Хора и характери всякакви,така че не се учудвай, а и някой като пораснат и се надуят,е тогава става интересно вече.

Коментар

Ами да се включа и аз.В момента джипа ми/ако изобщо може да се нарече така/ е пълна фантазия /разбирай събиран от скрапа/.Не може да развива скорости и на моменти е слабичък като мощност,НО досега на колкото разходки съм ходил/Русенската група/ не съм имал случай и не съм видял някой някъде да е изоставен или отхвърлен от групата.Има подготвени джипове/на Гената,на Захари и др./ и такива ,които не са за екстреми.
                              В крайна сметка всичко си зависи от последният етаж на този,който води .Така че всеки водач на разходките според мен трябва да има разум и да се съобразява с по-слабо подготвените си колеги./било то за скорост,трудност на трасето,възможностите на машините/Ако се прави на велик да си кара сам,само че тогава защо изобщо да кара,къде ще бъде удоволствието от разходката?
                              Чавдар Владимиров
                              0887/912075
                              Ленд Ровър Диско 1
                              Самуад в проект

Коментар

Свалям шапка на казвам на Нено, Влади и Митко, като бяха в Разлог в началото на зимата видяхме се, пихме по кафенце и разговора стана горе-долу така:
                                - тръгва ме ли?
                                - с гуми за мъгла съм.
                                - Спокойно, никой не сме оставили в гората.
                                - абе да не съм ви в тежест....
                                А той казва - "Ако трябва ще те теглим и нагоре и надолу"
                                Повече няма какво да обяснявам, то си до хора...

П.П. Искам само да припомня на хора като въпросния господин заради когото е тръгнала темата, а има и други такива, за които обурудването на джипа е "джоб пара" и позволяват такова отношение към хора за който това не е така, та нека не забравят че парите днес ги имаш уте ги нЕмаш....
                                Don't hunt IF you can't kill
                                първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X