Здравейте отварям тази тема защото не ми харесва как се отнасяте едни към други ,тоест като излизате на раходки събота и неделя в гората .Ще ви дам пример да ме разберете за какво говоря.На 08.02.09 год бе организирана раходка из горите на Варна тръгването бе от с.Кичево събраха се около 30/40 джипа неможах да ги преброя точно но това няма значение,докато се съберат всички мина 1 час един джип нямаше гуми за гората и каза че неможе да дойде с нас по тази причина и тогава чух коментар от един оффроудар така да го нарека ,той каза че нямъл намерение да дърпа никой не бил дошъл тук да му минел деня в дърпане .А човека като чу този коментар му се отщя и се прибра .А този господин оффроудар преди две години си смени джипа за по скъп ,една неделя той дойде с нас джипа току що бе купен и небеше оборудван,даже и гумите му бяха за мъгла
и какво мислите че стана той закъсваше на всеки 100м.и всички се бавиха заради него ,но никой не му се присмиваше тогава всеки му помагаше с каквото може ,е какво трябва ше да направим може би да го оставим в гората ,да се оправя сам .На всеки се е случвало да закъса то джиповете не са коне да минават отвсякъде ,на 08 .02.09 имаше хора който също закъсваха ,пример едно дайхатсу не можа да мине през една кал, какво да не би да го оставиха ,не помогнаха му както правят нормалните хора ,имаше и други джипове и те закъсваха ,имаше и два джипа бяха с вериги защото нямаха необходимите гуми,повечето нямаха и лебедки ,с две думи не всички бяха оборудвани.Всеки иска да има оборудван джип ,но не всеки може да се изръси 10000 лв и нагоре да го оборудва с лебедка гуми окачване и т.н. Не всеки може да си го позволи всеки тук знае колко пари се влагат в един такъв джип.но и да не забравяме че като се приберем от гората почти всеки път се чупи нещо,за това хоби трябва доста пари да имаш .И какво да правят останалите хора който искат да карат с нас в гората ,да им кажем ние няма да те дърпаме ако закъсаш ,и какво да првят тези хора който токущо са се изръсили за някой самурай 3000/4000лв и немогат да си позволят да си купят примерно едни що годе хубави гуми .да си седят в къщи може би .Нали за това излизат всички заедно ако закъса някой другите да му помогнат .Да не забравя ме че по автосалоните неможеш да си купиш оборудван джип,а евентуално ако намери човек готов джип то няма да струва 3000/4000лв а много повече.

Коментар