Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой, къде е ходил по света...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

На много места съм бил, но сматам, че си засужава в скоро време да ви разкажа за Гренландия. Една страна, в която малко хора са били.
    Само да си намеря снимките, заровени някъде в килера.

Коментар

Бил съм почти навсякъде където не е интересно. Не съм бил в Африка, в южна Америка, в Австралия и в по-голямата част от Азия
      Така че ще ви спестя разказите.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
        в скоро време да ви разкажа за Гренландия.

Жоро, нали си вече в килера

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
          Бил съм почти навсякъде където не е интересно. Не съм бил в Африка, в южна Америка, в Австралия и в по-голямата част от Азия
          Така че ще ви спестя разказите.
          Ти нещо да не си специалист по измъкване? Няма безинтересни места, сядай и пиши за където искаш, може и за парка срещу вас...
          VPetrov.photography

Коментар

.

Европа - Гърция 2005, Турция 05, Италия 05, Ватикана 04, Германия 05, Австрия 05, Унгария 03, Хърватска 05,Словения 05, Сърбия 05, Франция 05, Англия 01, Полша 02, Румъния 03, Чехия 04, Словакия 92, Швейцария 03, Кипър 03.
            Америка - Северна - САЩ 03, Канада 95, Хавай 95
            Южна - Венециела 01, Бразилия 05
            Близък изток - Ливан 05, Сирия 04, Йордания 01, О.А.Е. 02, Кувейт 02,
            Африка - Египет 02.
            Далечен изток, Австралия и Океания са още непознати за мен.
            Повечето места съм посетил по няколко пъти, а датата е от последното посещение. Който има въпроси за тези места моля да пита спокойно.

Коментар

пусни една тема за Бразилия
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Re: .

Първоначално публикуван от ЧичоМишо
                Европа - Гърция 2005, Турция 05, Италия 05, Ватикана 04, Германия 05, Австрия 05, Унгария 03, Хърватска 05,Словения 05, Сърбия 05, Франция 05, Англия 01, Полша 02, Румъния 03, Чехия 04, Словакия 92, Швейцария 03, Кипър 03.
                Америка - Северна - САЩ 03, Канада 95, Хавай 95
                Южна - Венециела 01, Бразилия 05
                Близък изток - Ливан 05, Сирия 04, Йордания 01, О.А.Е. 02, Кувейт 02,
                Африка - Египет 02.
                Далечен изток, Австралия и Океания са още непознати за мен.
                Повечето места съм посетил по няколко пъти, а датата е от последното посещение. Който има въпроси за тези места моля да пита спокойно.
                Ако не те затруднява , разкажи за Венецуела , че е една от любимите ми страни и ще ми е интересно да науча нещо повече за нея от човек с преки впечатления !

Коментар

Много е интересно да разбера, че и друг член на форума е живял в Мозамбик! Иначе от 1992 до 1996 работих в АК "Балкан" отряд "Боинг" и съм бил навсякъде кадето тези машини летяха - New York, Bangkok, Jakarta, Singapore, New Zealand, Harare, Johanesburg, Toronto, Dubai, Doha както и почти всички големи европейски градове.

Коментар

Още малко инфо за ВенеСуела:Лифта е най-дългият и стига на
                    най-голяма надм.височина в света.Втора по добив и износ на
                    петрол!Най-добро медицинско обслужване в света!!!Куриози:
                    На беднотията образование имедицина-безплатни.На богатите
                    главорезки данъци.Президент Уго Чавес,бивш парашутист нещо
                    като нашия Жорж Ганчев на N-та степен,див комунист по техному
                    латиноамериканско.Лют враг на Буш.По опити за атентати се
                    класира м/у първите трима.Когато се изказва по латиноСНН-а
                    цяла южна Америка пред тв-то гледа шоу.А най-хубавото,според
                    мен е остров Маргарита,нещо като полу частно притежание на
                    бивша мис свят.
                    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Успях да си допиша писанията за Израел.
                      Ето тук: http://www.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=3149

Ако някои има нещо да допълни да го направи, че мойта информация е малко стара.
                      ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                      СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Здравейте. регистрирала съм се отдавна, но предимно чета. Не се имам за достатъчно компетентна, за да пиша, но по тая тема имам нещичко за пускане.
                        Така...

Гърция - 80% от населението са мъже.....там е рай за жените....но пък мъжете не са им хубави. И хубави коли нямат. Но пък се срещат добри моторетки. По магистралите шофьорите са точни - минават леко в дясно, когато пуснеш мигач за испреварване. В Солун (само там съм ходила за сега) в центъра е ужас. Нагли и неграмотни зад волана колкото щеш.

Монако - едва ли не раят на Земята....само ако пренебрегнем цените. Пътищата - перфектни. Всичко под AUDI го нямат за кола. Дори и в центъра на града трафика е спокоен. Видях и пистата от F1 на която е и най-бавният завой (мисля, че беше 45км макс скорост). Мъжете - ме си харесах нито един. Плодовете и зеленчуците нямат никакъв вкус, за сметка пък на това един сандвич е 4 евро (като се има в предвид, че не е в туристичести сезон). Гледат си мандаринови дравчета в междужилищните пространства. На кея - яхта до яхта коя от коя по-скъпи. Усмихнати хора, приветливи, учтиви. В казината влизаш само с костюм и задължително с вратовръзка. Градоустройството е доста странно, като се има в предвид релефа и постоянните строежи. Разшождаш се - в единмомент виждаш как къща изниква буквално от скала. Морето - чисто, плажът - със ситен пясък......

Венеция - предимно туристически град. Там коли (какот се досещате) няма. Когато аз бях там времето не беше добро, но казват, че при топло време миришело лошо. Една бира там е 10 евро (пак не в турестически сезон)....кафето беше 4,50 евро....Невероятна архитуктура. Тука вече се зазяпах по един двама... И там китайци (както на всякъде вече).

Русия - пътувахме 4 дни с влак и за пръв път ни пуснаха да излезем на гарата в Кияв (понеже бяхме транзит). Температурата -8 - ние слизаме по къс ръкав и къси панталонки. Гледат ни като...много интересни хора. Всички...ама абсолютно всички хора там облечени с кожени якета, кожени палта.... Познаваха, че сме чужденци, по шушляковите якета. Главните пътища бяха сухи, въпреки, че беше средата на зимата. По по-вътрешните улички я исчистили я не - един коловоз и това е. Ако забоксува някой по-на пред в коловоза - слизат шоферите на няколко автомобила - бутат, връщат се по колите и продължава колоната. Мъжете там - имах чувството, че са пияни всички. Жените - изглеждаха злобни. Метрото (ние бяхме там непосредствено смед атентата) невероятно като съоръжение. Хората - злобни - бутат се, карат се....абе.....гадна работа. Руската салата е одвратителна. Жулят само газирана вода. Едно момченце си харесах и то - оказа се българче. Всички коли - на газ. Ако не прочетеш от зад на колата - ЛАДА - няма да речеш, че това е новата ЛАДА....

Прага - първото, което ми направи впечатление - страшно много българи работят и живеят там. На всякъде по търговските улици се чуваше наша реч, и бяха страшно радостни да видят свои хора. Все си мисля, че там видях всякакви хора, само не и чехи. Имаше....китайци, французи, германци, руснаци...имаше и сръбска скара, българска кухня също....само не намерих чехи там (в кръга на шегата естествено). Друго какво - полицейска държава. Ченгетата на стадиона бяха доста....доста авторитетни. Наденицата не е толкова добра, колкото я искарват. Харесаха ми само малките наденички, който ги слагат в сандвичите, които се продават по бутки на улиците. Цени вече не си спомням. .....

Сърбия и Македония - че те са си наши хора. Купонджии, веселяци. Сърдечни, усмихнати....Посрещат те, все едно си им брат. На Сърбия и трябва доста време докато си стъпи на краката. Много бедно население....Много. Македонците са по-добре.

За сега - това беше.

Коментар

Браво!
                          Кратко, ясно, сбито.
                          ... и много претенции към мъжете!
                          А какво да кажем ние, с гайдите от Тамбукту?!

Коментар

didkata_s,kaк един не ти хареса,а толкова държави си обиколила?
                            Ама това показва,че от българите по хубави няма,ако си откровенна наистина.
                            B+

Коментар

сериозно говоря
                              няколкото, по които се загледах бяха в едно селце близо до Венеция, където ни беше хотела....на истина няма готини......е........в Прага един от милиционерите така.....беше добър и в Монако - пак ченге
                              (тука мога и снимки да покажа) но нищо повече.Пък и ченгетата нали са с по-мъжка физика (в смисъл - абе готини си - баш мъже)...Но за руснаците - така го мисля - така го казвам.

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
                                didkata_s,kaк един не ти хареса,а толкова държави си обиколила?
                                Ама това показва,че от българите по хубави няма,ако си откровенна наистина.
                                (от 2002-ра)

На мен ми разправяха, че всички жени в Германия са грозни и дебели ... ама май се оказа, че Берлин не е в Германия - особено източната му част... Всеки уикенд има импровизирано "пазари" на които се продават всякакви ненужни никому неща, но може да се намерят хубави стари плочи ... и хубави книги за без пари ... а продаваките (* прави блаженна замечтана физиономия *) ... наистиа повечето имаха руски или полски акцент но бяха родени там.

Има много плавателни канали - дори са картографирани.
                                Движението по улиците в пиков час е ужасно - в работно време може да се разхождаш по улиците ...
                                Единственото безплатно "удоволствие" е Райхстага, но опашките са безумни.
                                Бирата в кръчмите е скъпа, но винаги може да си купиш едно стекче от магазина (на цена като в БГ) и да го изпиеш край някой от каналите (които са облагородени - тревата е окосена, има здрави и хубави пейки, кошчета ... )
                                А мотора може да си го паркираш навсякъде, кадето е разрешено без да се притесняваш, че ще изчезне (сигурно има и изключения де)

http://barba.atspace.com/motober/

Първата снимка е от прозореца на квартирата ми ...

Струва си да се види музея на техниката и "Пергамомузеум" - на старите култури - Вавилон и Египет ... Дано вече да се оправили Музея на техниката, че аз като бях колите бяха подредени на рафтове...

малко снимки:
                                http://barba.atspace.com/germ/
                                Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X