Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой, къде е ходил по света...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой, къде е ходил по света...

Знам, че доста участници във форума са ходили по екзотични места..
    Бих се радвал, ако някой сподели практични съвети касаещи определени страни - пример :
    В Индия пускат голям гущер в стаята на хотела за да омете гадините, преди да се настаниш..
    Или примерно еди кой си туроператор е пълен измамник!
    и т.н....

P.S. Индиана Джоунс / Злати Златев /серебристия /, като председател на LRE ще ни доразкаже за Мозамбик и човекоядците на сбирките на клуба!

Темата е прекалено обширна... Тя направо си е за отделен форум ама нейсе. В идеята ти има много смисъл, за което те поздравявам. Но за да може да е полезна подобна информация предлагам всеки, който има какво да каже за определена страна да открие нова тема с името на страната. Със сигурност много други хора ще допълнят такава тема и така ще стане използваемо. Защото ако в една тема всички започнат да пишат за разни страни ще стане каша. За да дам пример след малко отварям малко теми за страни за които имам какво да кажа и имам личен опит...
    VPetrov.photography

Коментар

Венци, пусни " АФРИКА " , че е подходяща за сезона..

Коментар

Най-гадно е в турция
        А най-хубаво е в Египет , Франция и България

Коментар

Дай малко инфо за Египет!

Коментар

Вальо да почвам ли?
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter
              Вальо да почвам ли?
              Е ми кво чакаш?
              Да не забравиш да споменеш за терористичните актове от скоро в луксозните им курорти
              B+

Коментар

ААА!!! На мен районите са ми други.Мога да понапиша
                за северна африка,ама то беше доста отдавна.За съседна
                Турция-и там има хубави неща,зависи къде попаднеш.
                И за няколко страни от Латинска Америка,ама се чудя
                откъде да почна и много писане..Абе да не стане досадно.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

ма се чудя
                  откъде да почна и много писане..Абе да не стане досадно.
                  Е така няма да стане, не може само Волк да пита аз да пиша а другите да четат... Що за въпрос, дали ще е досадно? Ами който не иска просто не чете, да не е задължително. На мен специално за Латинска Америка ще ми бъде интересно, там не съм бил...
                  VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
                    Е така няма да стане, не може само Волк да пита аз да пиша а другите да четат... . На мен специално за Латинска Америка ще ми бъде интересно, там не съм бил...
                    ОК, г-н. Петров. аз мога да напиша малко за където живея, стига наистина да не е досадно. а специално за Вас, някой ден ще напиша за чили, мисля че е в лат. америка
                    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Благодаря на всички , които пишат за страните , които са били .Не знам за другите , но за мен е много интересно. Благодаря , и очаквам да прочета и други впечатления !

Коментар

Първоначално публикуван от митко
                        Първоначално публикуван от Венцислав Петров
                        Е така няма да стане, не може само Волк да пита аз да пиша а другите да четат... . На мен специално за Латинска Америка ще ми бъде интересно, там не съм бил...
                        ОК, г-н. Петров. аз мога да напиша малко за където живея, стига наистина да не е досадно. а специално за Вас, някой ден ще напиша за чили, мисля че е в лат. америка
                        Аз и в Канада не съм бил! И въобще бил съм в не повече от 30-на страни извън България. По света има мисля 154 държави към момента! А дори и някъде да съм бил със сигурност някой ще е видял и разбрал нещо различно от мен. Пък и защо за мен да става въпрос? Портала към момента има по около 20 000 (Двадесет хиляди) прочитания дневно! Пишейки, учим другите също да пишат. А когато в този свят, в който хората лека по лека забравят да четат има място, на което много хора пишат...
                        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter
                          Вальо да почвам ли?
                          Айде Хънтър, пускай отделна тема Еквадор и почвай...
                          Важното е да дадеш вътрешна информация за живота там...и какво не трябва да се прави в никакъв случай /примерно да обарваш мацката на някой мачо с мачете в пояса /!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                            Дай малко инфо за Египет!
                            Ами много е готино там има много забележителности и има едно място в морето където е заградено и няма никакви медуза и други гадни животни

Коментар

Наистина интересна тема лично на мен ще ми е по-инстересно написаното за по-екзотичните и далечни дестинации и нещата които са ви направили впечатление у хората или каквото и да било

от един бивш колега прекарал няколко години в Нигерия съм чувала доста невероятни разкази. Виждала съм и снимки от много красиви места.

Един от полезните изводи е - ако си бял и идващ от европейска държава никога не си взимай такси от летището - в най-добрия случай ще те открият след време пребит и обран

посещавала съм скромен брой държави, най-много впечатления имам от Гърция (почти няма местенце на което да не съм стъпила, като в сметката влизат и изоставени села в планината на остров Корфу) и Германия (в повечето градове от Мюнхен до Хамбург и района около него)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X