Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мароко 2015

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Мароко 2015

Темата НАИСТИНА е за финал. Отдавна Ви го казах!

​THE END!

Коментар

Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
        ​THE END!
        Не разбирам много английкси, ама това го прочитам като: Подготвям и останалите снимки от пътуването и скоро ще ги публикувам

Я разкажи и за всички подобрения, които направи по Тойотата преди пътуването, погледнато от страната на натрупания опит и употребата им, кое беше от задължителните, кое беше добре да го има и кое установи, че си можел да пропуснеш. Това ще е интересна и полезна информация за бъдещи потенциални експедиционисти.
        П.П. Това може и в другата тема да го опишеш.
        www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
        0898777327

Коментар

Всъщност в заключение забравих да кажа нещо много важно! За да си изкарате наистина ГОТ в Африка отидете с ТОЙОТА!!! На където и да се обърнеш ги има и са в движение ВСИЧКИ! Пак прилагам снимки като неоспорими доказателства за това.
          1) Цялата асистенция на Рали Мароко дремеща и скучаеща
          2) Един от участниците в тази експедиция - Питър от остров Ман не е просто Пиит, а е Stakeholder Мерцедес Бенц, отговарящ, пардон- собственик на акциите за "десен волан" на фирмата ( десен волан се кара в половин свят)...той дойде с Тойота (бялата 75-ца)....няма нужда от повече думи. Снимката е в двора на къщата му на остров Ман.
          3) Снимка в произволен гараж в Мароко...достатъчно красноречиво...

П.П. Руси, бил си в Африка, нали?...С какъв автомобил? Не ми отговаряй и не се обиждай!
          Прикачени файлове

Коментар

Тойота си е Тойота и никой не го отрича.
            Но защо с такова наслаждение плюеш по Ровърите не ми е ясно. Разбирам все пак, че човек има нужда понякога да се оправдае дори и пред себе си за глупаво похарчени пари. За теб не знам, но аз с парите които съм вложил в ремонти и ъпдейти по Тойота можех и Африка и Южна Америка да ги обиколя с такси. Фенството и математиката са различни неща!
            Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
              Тойота си е Тойота и никой не го отрича.
              Но защо с такова наслаждение плюеш по Ровърите не ми е ясно. Разбирам все пак, че човек има нужда понякога да се оправдае дори и пред себе си за глупаво похарчени пари. За теб не знам, но аз с парите които съм вложил в ремонти и ъпдейти по Тойота можех и Африка и Южна Америка да ги обиколя с такси. Фенството и математиката са различни неща!
              Не плюя, това искам да стане ясно! Просто това ВИДЯХ!...и го показвам със снимки. А наслаждението идва от факта, че карах надежден автомобил. Кажи, че това не е наслада?....Не може да е случайно, че между осем Тойоти за 20 дни единствените поражения бяха разпоена жичка и умрял акумулатор. Фактите са си факти! А ти ако искаш ги наричай плюене. И няма да крия какво ми струва Тойотата...купих я за 11000лв и съм дал още 11К за всичко след покупката включително всички ремонти по нея за близо 4 години.Ремонтите са били превантивни, а не наложителни. Не смятам , че 22К лв. е много за това, което имам в момента...дори е евтино и за това мога да си позволя да продължа да обикалям.На този етап не бих заменил надеждното и провереното за каквото и да било друго.ФАКТ!
              Последно редактирано от goshko-loshko; 08-11-15, 23:22.

Коментар

Значи аз постовете с закъсалите Ровъри съм ги възприел грешно. Извинявам се за което.
                Ако имаш снимки от карането по пясъците ще се развам да качиш. За мен карането по пясъка остана най-приятния спомен от Сахара.
                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Ето това е една откровенна гавра!...признавам!
                  Прикачени файлове

Коментар

Темата НАИСТИНА е за финал. Отдавна Ви го казах!

​THE END!
                    Адаш не бъди лош, при Гошо няма лошо.

Обеща да разкажеш дизелът как се държеше ? Британците с какви мотори бяха ?

А, кой водеше колоната и как го определяхте и на кой му скърчаше пясъка в устата.... ?

А,и оребряване на пътя случи ли се да има ?

За Тойотите не се пали много, 99,9 са бензинови, както Нисани и всички корейчета от Либия на изток до Китай. От Тунис на запад почват дизеларките или и дизели.
                    В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
                    В. Иванов

Коментар

Не плюя, това искам да стане ясно! Просто това ВИДЯХ!...и го показвам със снимки. А наслаждението идва от факта, че карах надежден автомобил. Кажи, че това не е наслада?....Не може да е случайно, че между осем Тойоти за 20 дни единствените поражения бяха разпоена жичка и умрял акумулатор. Фактите са си факти! А ти ако искаш ги наричай плюене. И няма да крия какво ми струва Тойотата...купих я за 11000лв и съм дал още 11К за всичко след покупката включително всички ремонти по нея за близо 4 години.Ремонтите са били превантивни, а не наложителни. Не смятам , че 22К лв. е много за това, което имам в момента...дори е евтино и за това мога да си позволя да продължа да обикалям.На този етап не бих заменил надеждното и провереното за каквото и да било друго.ФАКТ!
                      Купих класика за 1000,вкарах 200,и 4 г. само карам.
                      878511557

Коментар

60-ки (освен червената) и 40-ки срещнахте ли ?
                        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от choko Преглед на мнение
                          Купих класика за 1000,вкарах 200,и 4 г. само карам.
                          Голям късмет си извадил , аз за 6000 не можах да намеря Класик.
                          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Така е,късмет извадих с него.
                            878511557

Коментар

https://www.youtube.com/watch?featur...&v=e1cIpPRsuKM

Коментар

И едно специално видео на нещо нередно на една от Тойотите. Цяло болтче! Странните звуци са от недобре закрепена стойка на камерата.
                                https://www.youtube.com/watch?featur...&v=qJt_88CENEw

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X