Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мароко 2015

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Мароко 2015

Благодаря , ето че не е чак толкова непостижимо
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Адаш благодарности за споделенато пътуване. Сигурен съм ,че е имало доста адреналин и ще ти останат чудесни спомени от пътуването през огромната пустиня. Предлолагам ,че има и доста хора тук които по една или друга причина са били по подобни места и си върнал и тях по някакъв начин в спомените им. Аз изкарах първите си 6 пустинни години малко по на изток и бях намразил, пясък, слънце и страхотна горещина внезапно сменяща се с онзи студ нощем дето всички кокали синхронно почват да ме болят. Но...идвайки си в БГ, максимум до две седмици и почвам да се задушавам от градският живот.

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
      Малко полезно инфо за пътуващите с МПС до Мароко:

ВАЖНО: Избягвайте по възможност влизането с МПС в голям град! А за Казабланка е абсолютно задължително да НЕ се прави
      До всеки град има къмпинг, в който ако не спите може срещу- 1-2 евро за денонощие да си оставите автомобила и да си грабнете такси. Такситата са смешно евтини. По-малко от 2 евро за 5-6км.
      Напълно подкрепям.
      Смятах се за добър шофьор докато не седнах зад волана в арабска столица. По рязко намаляване на скоростта( за преустройство) винаги води до удар от зад, спиране на кръстовище/кръгово -често води пак до удар от зад...просто спирачките се употребяват минимум и ако има пътен знак или светофар то това е само за информация да обясниш как се стига до твойта къща.

06.05.201Х е най добрата дата за нова експедиция.
      В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
      В. Иванов

Коментар

Браво Гога, браво , имаш още фотки, давай ги без бой, никак не е спаднал интереса към темата
        А за Изтока..еех.."Восток-дело тонкое..", както казва нашия приятел товарищ Сухов от известния филм.., чакаме нова тема за бъдещото пътуване, дано да е чак до Монголия !
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Съвсем обяснимо интереса към темата рязко е спаднал и аз смятам да спра до тук. БЛАГОДАРЯ отново на всички, които ми помогнаха да осъществя това пътуване! Благодаря и на всички Вас, че попътувахте с мен! Донесъл съм ви и почерпка. Да ви е сладко!...Аз сега ще завъртя глобуса, ще затворя очи и ще посоча с пръст някое място...старта е на 06.05.2016г.
          Бравас, бре!
          Седнали сме си ние тука кротко, пием си кой кайве, кой нещо по-така,
          гледаме си многосериен филм за пустин(яц)и, хамили, Ланд Круизъри и Гошко
          и изведнъж идва сценариста и вика:
          "ми то, понеже никой не ме замеря с камъни, реших да не пущам нови серии, видиш ли... Щото сигурно не им е интересно..."
          И цялата публика изпада в силен потрес .

Я да се вземеш в ръце и да продължаваш, аааа!
          Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Антиатласите! Още една различна планина....Антиатласи, Средни Атласи и Високи Атласи са единствените места, на които вали и се задържа сняг в Африка. Нямах късмет да направя снежен човек, но имах късмет да видя сняг в Африка...както и цветя в пустинята.
            Снимки: Гари Флин (ирландеца)
            Прикачени файлове

Коментар

Билборда на соса сола кърти. Айде комшу, чакам още! И благодаря за камилските яя!
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

С какви возила се пътешества в Мароко? ВСЯКАКВИ...без Jeep. Не видях нито един. Камиони, бусове, кемпери, мотори, камили, джипове, бъгита, велосипеди..да велосипеди.И си влизат от Европа с тях и се моткат хиляди километри....
                Велосипедистите ме впечатлиха особено и ме вдъхновиха да направя едно Ком-Емине с колело.
                Прикачени файлове

Коментар

И с Land Rover пътуват и то не малко. Но толкова много Ровъри в нужда срещнахме, че направо ми стана досадно....И има някаква мода, два, три ровъра и неминуемо след тях поне една Тойота...винаги след тях....защо ли? Нищо против марката, просто наблюдения.
                  Прикачени файлове

Коментар

Добре че и тези си имаха Тойота с тях....
                    Прикачени файлове

Коментар

И с Land Rover пътуват и то не малко. Но толкова много Ровъри в нужда срещнахме, че направо ми стана досадно....И има някаква мода, два, три ровъра и неминуемо след тях поне една Тойота...винаги след тях....защо ли? Нищо против марката, просто наблюдения.

С тези "жипове" как посмяват да се мръднат от пред хотела??

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                        С тези "жипове" как посмяват да се мръднат от пред хотела??
                        Аз друго недоумявам....Все пак поне Дифендъра си е пълноприводен джип като ...Тойотите (да бе,да! ) и да кажеш, че един, двама шофери не могат и не знаят ок, ама то масово беше...И направо ми падна ченето като видях един да извади играчка Тойота 80 и да показва на едни с Лендита как се прави на пясъка. Ето и снимката в потвърждение на думите ми за играчката
                        Прикачени файлове

Коментар

Аз друго недоумявам....Все пак поне Дифендъра си е пълноприводен джип като ...Тойотите (да бе,да! ) и да кажеш, че един, двама шофери не могат и не знаят ок, ама то масово беше...И направо ми падна ченето като видях един да извади играчка Тойота 80 и да показва на едни с Лендита как се прави на пясъка. Ето и снимката в потвърждение на думите ми за играчката
                          Предложение за девиз:

"ТОЙОТА В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА!"
                          Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
                            Предложение за девиз:

"ТОЙОТА В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА!"
                            Аз мислех, че само Гошко си вярва на глупостите за Ровърите. Но станахе двама.
                            Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                              Аз мислех, че само Гошко си вярва на глупостите за Ровърите. Но станахе двама.
                              Аз пък си мисля, че ти си единствения, който все още не иска да повярва!

Не мога да се сетя ти колко Тойоти имаше?...А! И на Дакар не помня с Ленд Ровър или с Тойота беше?

Коментар

Страхотно.Четох темата цяла вечер. Невероятно сте изкарали.Много готини моменти са на снимкте.
                                Ако имаш още ,пускай ги и без обяснения.Пак благодарнст за публикацията.
                                [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]
                                blood group 0+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X