Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте място за отдих

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Препоръчайте място за отдих

Ето за нетърпеливите .... как почиваме ние.

Първата снимка е "Палата" и "кучешката колибка"
    На другите снимки и "Дневната" в различни части от деня ...
    Прикачени файлове
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от loobian Преглед на мнение
      Е, то е ясно, че със "софт" почивки ще започна, за това и отворих темата. Тъй, че и аз съм на мнението на markan и Венци. Пък като дойде пролетта, може да се замисля и за "хард"

Благодаря за всички мнения!
      Ако мислиш че по това време на годината с палатка е софт .......
      Знам ли ...... Въпреки че тука викат че:
      Луд човек и вЕтАр нищо ги не спира.
      Ама ако доЕш по нашия край и мен ще ме лъзнеш с тая палатка.Демек нема да си сам.

Коментар

Kолега, струва ми се че твойто място е х. Яворов - Пирин, над Разлог и Банско. Хора няма, хижата е ремонтирана, има страхотни маршрути за разходка, природа и т ннн. Ако ти е интересно мога да дам тракове, снимки и повече описания.
        Поздрави
        Тодор Томов
        =============================
        Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
        Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

A от мен В.Коларов, сега "Голям беглик".
          Голяма надморска височина, яко студ, рибата забранена по туй време, заради "балканката", ама не е отменена, заради другите видове. Гъби, на изпроводяк, по нещо. "Хотелите" - на заспиване, преди зимен сън. И изобщо, само серИозни хора, по туй време! Няма хърби, няма чернокраки гъбари, няма горски(щото стачкуват)!!!

Коментар

+1 за палатка

Аз лично по отношение на местата за спане съм критичен и малко на крайностите . Или ще е много добър хотел или ще е палатка . В хижи и хотелчета в безлюдни раьони избягвам да стъпвам. Не мога да изтрая и 2 минути, ако не съм мъртво пиян...

Важно е обаче каква е палатката и спалните чували. Има такива, с които ще ти е комфортно и в най-лютата зима, както и такива, в които няма сезон, в който да ти е приятно да си вътре... Добрата новина е, че не е като например с дрехите, т.е. в тези, в които ще ти е най-комфортно през зимата, също така ще са най-комфортни и през лятото .
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

В Боровец има едни вилни селища Малина и Ягода. Всъщност са далеч от боровец и освен това са доста самостоятелни. Хижи с хол и две малки спални, доста уютни и комфортни. Извън сезона и цените са прилични. До преди година -две всяка есен се отбивахме за 2-3 дена и никога не съм съжалаявал именно заради пълното спокойствие което цари. Надявам се че не се е променило.
              Technical Rescue Direct - life lies in courage
              http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

По това време на годината на палатка - не е оферта, студа е голям, и колкото си по-сам, толкова повече мислиш за него, а и в никакъв случай не е "софт", поне полу-готова храна и много дрехи трябва да имаш..
                sigpic

Коментар

има едно местенце на 100 км. от София в с.Осеновлаг на 7км над манастир Седемте Престола . Щтраосовата ферма или чифлик Ненкови мисля че напълно ще задоволи изискванят ти атмосферата е супер релаксираща

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
                    има едно местенце на 100 км. от София в с.Осеновлаг на 7км над манастир Седемте Престола . Щтраосовата ферма или чифлик Ненкови мисля че напълно ще задоволи изискванят ти атмосферата е супер релаксираща
                    Дааа, там ходих с приятели
                    Много приятно местенце, но има и кръчма с жива музика
                    Та ако не си падаш по такива неща, може и да ти неприятно.

Мен трудно ме свалиха от масата

Коментар

Здрасти,пробвай в нета има едно вилно селище "Романтика",Сърница,близо е и до Доспат,а е на самия бряг на езерото.Не е лукс но е много добро има и заведение в самия район.
                      Поздрави,Наско
                      Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                      "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                      "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Първоначално публикуван от rova Преглед на мнение
                        Здрасти,пробвай в нета има едно вилно селище "Романтика",Сърница,близо е и до Доспат,а е на самия бряг на езерото.Не е лукс но е много добро има и заведение в самия район.

Не отговаря на съществено изискване: "да има колкото се може по-малко хора. Колкото по-пусто е, толкова по-добре"

Там обикновено си е навалица. Че понякога и яко чалга дъни ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
                          По това време на годината на палатка - не е оферта, студа е голям, и колкото си по-сам, толкова повече мислиш за него, а и в никакъв случай не е "софт", поне полу-готова храна и много дрехи трябва да имаш..
                          Зависи от много неща . Ако успея да си освободя и двата дни от уикенда тази седмица, мисля да ходя на палатки в местноста над хижа Леденика .
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Ако е същото място, за което си мисля, там бях преди около 3 месеца и около 2-3ч. през нощта запалихме до най-близката виличка/добре, че хората бяха гостоприемни / такъв студ ни погна, иначе природата е...
                            sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
                              Ако е същото място, за което си мисля, там бях преди около 3 месеца и около 2-3ч. през нощта запалихме до най-близката виличка/добре, че хората бяха гостоприемни / такъв студ ни погна, иначе природата е...
                              Не е... От там където мисля да ходя имаш поне 4 - 5 часа път по светло до най-близкото място където могат да те спасят .

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                                поне 4 - 5 часа път по светло до най-близкото място където могат да те спасят .
                                Имаш ли приятел с хеликоптер
                                sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X