Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте място за отдих

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Препоръчайте място за отдих

Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
    Имаш ли приятел с хеликоптер
    Не, ама човек може да оцелява и при по-лоши условия . Миналата година лятото пак там се е налагало да прецеждаме кал през чорап, за да има какво да пием , ама пак оцеляхме .
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Лошо няма, ама пак казвам, че е по - приятно, като има с кой да си държиш чорапчето, отколкото сам да си го стискаш и пак няма да мислиш за работа, което е всъщност основната цел май
      sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
        ... Миналата година лятото пак там се е налагало да прецеждаме кал през чорап, за да има какво да пием , ама пак оцеляхме .

Което ме тласка да споделя един младежки спомен. Много е встрани от темата, ама какво да правя като желанието за споделяне е по-силно от мен. А защото е встрани от темата, го слагам в много скоби.

((( В една студентска стая една отворена бутилка водка беше оставена на перваза на прозореца. И като отвори някой, за да проветри задименото от компанията помещение, шишето падна и "къл-къл", почти изтече, докато се усетим. После беше изцедено от пердето в широк съд, даже участваха двама - за по-голяма сила на изцеждането. И беше изпито - въпреки сивкавия цвят от праха по пердето - от същите двама. Винаги може да се оцелее. )))

Поздрави!
        Искам България чиста!

Коментар

хижа Незабравка над Сопот. Наистина отговаря на името си. Изкарахме си незабравимо. Стига се с лифт или пеша за около два часа. Няма много хора, храната ти я приготвя хижаря бай Марко (супер човек). Който не е ходил нека да отиде. Има път проходим за джипове, но още не съм го пробвал. Ако някой е минавал оттам да спомене маршрута 9по-лекият, за начинаещи). На около 130 км. от София е по подбалканския път.

Коментар

Говедарци - сега между летния и зимния сезон мисля че там е доста спокойно. Наблизо е Мальовица. Препоръчвам хотел Джамбазки.
            http://www.house-djambazki.com/bg/index.php
            По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...

Коментар

Велинград хотел Велина , но акоправиш резервация да е по отрано защото повечето стаи са заети макар че няма никой през деня

Коментар

Човека си търси "първобитно" местенце, без ток, вода и хора, а вие го сложихте по хотели дето и свободни стаи няма
                sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
                  По това време на годината на палатка - не е оферта, студа е голям, и колкото си по-сам, толкова повече мислиш за него, а и в никакъв случай не е "софт", поне полу-готова храна и много дрехи трябва да имаш..
                  ди я се стегни малко.времето сега си е супер за палатка.стига да има мерак човека.
                  тая год. бех на палатка у алпите януари и фувруари па нищо ми нема.и дъж ме вале и
                  снег ме трупа,но....гот.

Коментар

Първоначално публикуван от loobian Преглед на мнение
                    А някой пробвал ли е някъде на планина с палатка и минимално количество провизии? Аз се изкушавам нещо такова да направя, ама шубето е голям страх...не съм подготвен. Да не стане после лично да се запознавам с гневни членове на МСС Макар, че в това има голяма тръпка
                    Тези дни ми е тръгнало на цитати от Дъглас Адамс:

What to do if you find yourself stuck with no hope of rescue: Consider yourself lucky that life has been good to you so far. Alternatively, if life hasn't been good to you so far, which given your present circumstances seems more likely, consider yourself lucky that it won't be troubling you much longer.

Какво да правим ако се окажем в ситуация без надежда за спасение:

Чувствайте се късметлия, че всичко в живота Ви е вървяло добре. Ако ли пък до сега съдбата е била неблагосклонна към Вас, което имайки предвид настоящото състояние изглежда по-вероятно, бъдете щастлив че проблемите Ви са към края си.

P.S. мразя дословния превод
                    P.P.S. превеждането на Д.А. е същински кошмар.

Коментар

хахахахахахахах

http://www.chiflika.hit.bg/

Тва аз съм го реконструирал не от "0" а от "-10"....
                      Продадох го на един англичанин...........

Не се заключва! Има всичко необходимо. Че и повече.
                      Като дойдат местните (а те повярвай ми ще дойдат!), кажи им, че търсиш Доктора. Останалото е въпрос на скоросмъртница на масата на верандата.
                      Чифлика се съхранява (и охранява) от местните "вечерни" ловци. Те имат къде да се подслонят, ние си имаме денонощна охрана. По-добро - здраве му кажи. Но на свестен човек (какъвто се надявам, че си), подслон няма кой да откаже. Останалото го има в личния ми профил, ако стане нужда .

Англичанчето не се е вясвал скоро....
                      Последно редактирано от haflinger; 28-02-08, 19:23.
                      “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
                      Б.Франклин

Коментар

Здравей ето едно предложение от мен в моя район.
                        http://zasele.com/bg/index.aspx

Коментар

Първоначално публикуван от bobsen Преглед на мнение
                          Здравей ето едно предложение от мен в моя район.
                          http://zasele.com/bg/index.aspx
                          Мястото е страхотно Горещо го препоръчвам на всеки които обича уюта ,добрата кухня,любезните домакини,красивата природа , спокоиствиего и тишината

Коментар

Повлиян съм от предложението на колегата haflinger и ще предложа нещо на всички участници във форума,тъй като гледам че автора на темата е писал преди 6 месеца.
                            Имам местенце 1.5 декара между върховете Витиня и Мургаш,на 45 километра по магистралата посока Ботевград.В двора има един фургон,огнище и кладенец с вода целогодишно.От едната страна е балкана а от другата минава рекичка.От третата е девически манастир,в който се продават мед и прясно мляко от личното им стопанство.На 3 километра е от село с магазини,така че и продукти има в изобилие.На 6 километра е язовир Бебреш,подходящ за водни спортове и риболов.Мястото предлага условия за разходки,пеша и с джипове.На близо е старото село от турско робство,като се виждат стени на къщи и следи от иманярски набези.
                            Всеки който желае може да го посещава (безплатно разбира се),след като ми се обади,за да му дам информация,която ще помогне ако някой местен се сети да пита:"Ти кой си и какво правиш тук."Мястото е уникално и ще се радвам да го споделя с приятели.
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от adwokat; 06-03-08, 11:39.
                            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                              Повлиян съм от предложението на колегата haflinger и ще предложа нещо на всички участници във форума,тъй като гледам че автора на темата е писал преди 6 месеца.
                              Имам местенце 1.5 декара между върховете Витиня и Мургаш,на 45 километра по магистралата посока Ботевград.В двора има един фургон,огнище и кладенец с вода целогодишно.От едната страна е балкана а от другата минава рекичка.От третата е девически манастир,в който се продават мед и прясно мляко от личното им стопанство.На 3 километра е от село с магазини,така че и продукти има в изобилие.На 6 километра е язовир Бебреш,подходящ за водни спортове и риболов.Мястото предлага условия за разходки,пеша и с джипове.На близо е старото село от турско робство,като се виждат стени на къщи и следи от иманярски набези.
                              Всеки който желае може да го посещава (безплатно разбира се),след като ми се обади,за да му дам информация,която ще помогне ако някой местен се сети да пита:"Ти кой си и какво правиш тук."Мястото е уникално и ще се радвам да го споделя с приятели.
                              Почвам да ходя постоянно с шапка,
                              за да мога да я сваля, ако се срещнем!!!!
                              РЕСПЕКТ!!!!!

Коментар

Браво Адвокат'е !!!
                                “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
                                Б.Франклин

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X