Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте място за отдих

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръчайте място за отдих

Здравейте,

Някой знае ли място за отдих което да е на не повече от 150-200 км от София?
    Търся си местенце за почивка през уикендите, като най-важното условие е- да има колкото се може по-малко хора. Колкото по-пусто е, толкова по-добре. Дори се замислям за палатка в гората, ама ми е рано, тъй че си трябва хижа, хотел или нещо от този род...

Поздрави,
    Илия

До: Препоръчайте място за отдих

Рибарица,къща под наем за уикендаОрешак, Паничище.

Коментар

Бях в рибарица преди 2 седмици. Там е прекалено населено...
      Другите 2 ще ги проверя. Благодаря

Коментар

В Орешак вила Петя или вилно селище Света гора ще останеш доволен.Тук във форума Скорпион BG ако не се лъжа има хотел в Чипровци и там е хубаво и аз смятам да отида когато имам възможност.

Коментар

Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнение
          Паничище.

+100, ако не си ходил, трябва да го направиш, спокойно е и мноооого красиво, а и езерата са близо.
          LZ1PER

Коментар

Сега го разгледах Паничище на снимки...изглежда супер.
            Може да пробвам и в Чипровци и Копривщица също така...

Благодаря за информацията Ако някой се присети и за други подобни местенца, да споделя То не е казано, че всеки път на едно и също място трябва да се ходи.

Коментар

Цигов чарк. Доволен ще останеш. Но иди по светло, ако имаш час-два да се огледаш, ще си намериш добро място за настаняване.

Поздрави!
              Искам България чиста!

Коментар

х.Мечит.По това време е спокойно и е доста уютна вече.Има и парно което работи.
                Прикачени файлове

Коментар

А някой пробвал ли е някъде на планина с палатка и минимално количество провизии? Аз се изкушавам нещо такова да направя, ама шубето е голям страх...не съм подготвен. Да не стане после лично да се запознавам с гневни членове на МСС Макар, че в това има голяма тръпка

Коментар

Първоначално публикуван от loobian Преглед на мнение
                    А някой пробвал ли е някъде на планина с палатка и минимално количество провизии? Аз се изкушавам нещо такова да направя, ама шубето е голям страх...не съм подготвен. Макар, че в това има голяма тръпка
                    Май си леко позакъснял за палатка, в планината температурите вечер сигурно са доста ниски, не знам дали ще ти е много комфортно, иначе за лятото.......и аз идвам с удоволствие
                    LZ1PER

Коментар

Бих го направил само с поне две-три палатки, с други думи с компания.

Поздрави!
                      Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                        Май си леко позакъснял за палатка, в планината температурите вечер сигурно са доста ниски, не знам дали ще ти е много комфортно, иначе за лятото.......и аз идвам с удоволствие
                        Ами принципно идеята е да си почина, че тотално съм блокирал от работата... а си мисля- ако ми е комфортно, ще си мисля за работа. А ако не ми е комфортно и се чудя какво да си хвана за да ям, как да си намеря вода, и къде да се скрия да нощувам- е те тогава няма да ми е до работа и ще се разтоваря психически, което в същност е идеята.
                        Малко екстремистко, ама... нещо ме влече

Коментар

Приветствам идеята ти ама гледай да си все пак около некоя хижа ако ти е за първи път.

Коментар

Първоначално публикуван от loobian Преглед на мнение
                            Ами принципно идеята е да си почина, че тотално съм блокирал от работата... а си мисля- ако ми е комфортно, ще си мисля за работа. А ако не ми е комфортно и се чудя какво да си хвана за да ям, как да си намеря вода, и къде да се скрия да нощувам- е те тогава няма да ми е до работа и ще се разтоваря психически, което в същност е идеята.
                            Малко екстремистко, ама... нещо ме влече
                            Спането на палатка е перфектното решение за почивка. Но ако ще спите по това време ви трябва доста сериозна подготовка... повярвайте ми... Иначе е супер и горещо ви го препоръчвам.
                            VPetrov.photography

Коментар

Е, то е ясно, че със "софт" почивки ще започна, за това и отворих темата. Тъй, че и аз съм на мнението на markan и Венци. Пък като дойде пролетта, може да се замисля и за "хард"

Благодаря за всички мнения!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X