Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Зелена карта" - (не)задължителна част от пътуването"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Зелена карта" - (не)задължителна част от пътуването"

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
    ...А както знаем - тук и частите... ...са по-скъпи от запада...
    Интересно защо тогава покрай друго вече за 10-ти път пращам части за запада, при положение че там са им по-евтини...
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Интересно защо тогава покрай друго вече за 10-ти път пращам части за запада, при положение че там са им по-евтини...
      Зависи кой Запад ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Някои моргаджийски може и тук да са по-евтини.
        Нова кормилна кутия - 4 бона. Нов дебитомер - 1200 лева. ДДС не знам, не си и помислих да купувам, че да питам.

Коментар

Първоначално публикуван от iszs Преглед на мнение
          Добре не е задължителен ! ............
          Баце и ти и аз да го пишеме и 20 пъти е се тая. Ние сме странна порода. Съмняваме се във всичко и се налага сами себе си да убеждаваме пък и докато не ни бръкнат в джоба нищо не помага.
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            Зависи кой Запад ...
            Явно не е оттатък океана.
            Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
              Някои моргаджийски може и тук да са по-евтини.
              Нова кормилна кутия - 4 бона. Нов дебитомер - 1200 лева. ДДС не знам, не си и помислих да купувам, че да питам.
              Чисто нови оригинални NISSAN-ски части. За френския запад иде реч. И за коли, дето се правят в Испания.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тая тема е дъвкана 100 пъти и все същото...
                В линка пише, че не е нужен сертификат "Зелена карта" в страните от EU и още няколко. Но ако си декларирал, че няма да излизаш с съответното МПС в чужбина и си ползвал отстъпка за това, застрахователя няма ангажимент към теб да плаща щети към трети лица в чужбина. А самият сертификат никой не ти го иска. Много рядко на сръбската граница някой да го поиска.
                Та ако искате да пътувате в чужбина - задължително си вадете "Зелена карта". Ще оскъпи Гражданската отговорност с 20-30лв, но ако стане белята, ще си спестите хиляди.
                Само да вметна, че в Западна Европа изплащането на неимуществени вреди(ако има пострадал човек - не го пожелавам никому) може да стигне и милиони. А това се покрива само от "Зелената карта".
                http://www.nakladkibg.com
                накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  Четете де
                  Е на български да е по-лесно
                  http://www.nbbaz.bg/GreenCard/About.aspx

А кво твърди ЕЖК не е особено интересно
                  Петре,Майсторе,да ви питам Вие кога за последен път пътувахте по Европа с личните си колици..без зелени карти а?

Преди 3 седмици,отнесох глоба при рутинна проверка на Унгарската граница...зелена жилетка и изтекла зелена карта.
                  Направиха обстоен преглед и на здравна осигуровка..
                  Това е от личен опит...на мерклиите да пътуват без Грюне карта пожелавам успех.

Коментар

Ми аз последно преди седмица
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ми аз последно преди седмица
                      Тя..за река Елешница карта ти не трябва...
                      Не подвеждайте хората ей..тва че 2-3 пъти си минал,не значи че няма да отнесеш...
                      В България гяволите са повече от хората..

п.п.Май ти търсеше адвокат за Сърбияа а?

Коментар

Първоначално публикуван от Lacho Botev Преглед на мнение
                        п.п.Май ти търсеше адвокат за Сърбияа а?
                        Йес, за оръжие беше проблема, ако те вълнува.

И не, не пътувам веднъж годишно.
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Lacho Botev Преглед на мнение
                          ...
                          Преди 3 седмици,отнесох глоба при рутинна проверка на Унгарската граница...зелена жилетка и изтекла зелена карта.
                          ....
                          Анджък де!? Отделно от това требе целото Европа да се научат да четат български.
                          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Йес, за оръжие беше проблема, ако те вълнува.

И не, не пътувам веднъж годишно.
                            Да,забравих за контрабандисти зелена карата ,не се изисква....
                            П.П.Откровен спам.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                              Отделно от това требе целото Европа да се научат да четат български.
                              Трябва я, тва е хубавото на ЕС-то.

Коментар

Самата зелена хартийка не е нужна, но помага да я има при вкиснати митничари/полицаи

В Сърбия съм влизал без да ми искат никакъв документ за колата - хихи Завиждайте
                                пп
                                - колата не беше моя
                                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X