Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Снимките от пътешествия и присъствието на хора в тях

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Снимките от пътешествия и присъствието на хора в тях

Първоначално публикуван от yovcho Преглед на мнение
    Темата наистина е интересна и от такива теми може да се направи преценка, дали ще се вдига нивото на форума или ще се смалява, ще опошлява .... Ако основно внимание предизвикват постинги за присмех, подигравки, вицове, скечове, интриги - постепенно ще се загуби интереса, защото от тук няма да може да се научи нищо ново. В тази връзка обаче не бива да се мисли, че хумористични случки нямат място тук - напротив, защото за един човек най-добре можеш да направиш преценка по това на което се смее. От нас си зависи, как ще продължава да се развива този форум (разбира се и от модератора).
    Едно пътешествие има и техническа част, и опознавателна и художествена. Нормално е да има хора да се интересуват от различна част от пътеписа. Дарба си е да можеш да поднесеш на преживяването си на останалите.
    Лично мен това ме привлича във форума - възможността да научиш нещо ново за страната ни, за историята ни и то смляно и през погледа на други хора. Чак сега осъзнах колко малко знаем за родината си. На едно ТВ предаване имаше въпрос: къде най-много искате да отидете по света? Аз лично искам да имам време и средства да достигна до всяко едно кътче от България, да се докосна до всяка една забележителност от нашата история.

Общо взето става ясно какво е било настроението на Петя след този и постинг: и емоционалната и реакция - напълно нормална, но не и деликатна, защото вече има обидени хора.
    Добрият тон е другото основно, което привлича или отблъсква хората от един форум - да го спазваме!

Много ми харесва форумът такъв, какъвто е.Приятно ми е да чета в него. Тук са събрани толкова хора с различни интереси, същевременно сериозни и уравновесени, от които може да се научи толкова много. Благодаря ви на всички.
    +1. Много правилно изказване. Всеки се старае да сподели нещо, дори и да не ни харесе съвсем, нека да бъдем по-толерантни.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
      Аз когато пускам снимки пускам стойностни с идея да видят хората нещо
      Високото самомнение не е лошо, ама мярката, мярката се губииии ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Всяко мнение извадено от контекста си губи значението, Чаво. Хайде разгледай какво съм пускал колкото и малко да е и виж дали не съм спазил това за което говоря. Даже погледни твоите постове и виж дали снимаш семеиството си тук и там самоцелно или го правиш такам, че за всички да е интересно. Сигурно съм претензиозен ама ако искаш да си пуснеш снимките в тема направена от някой за нещо важно то трябва да си по-внимателен. Ако си пускаш тема си пускай каквото искаш....просто ще видя и повече няма да вляза там. Снимките от семейния албум в семйния албум, а снимките за крепостите в БГ в темата за крепостите толкова е просто.
        Последно редактирано от Jimi; 20-08-07, 01:31.
        Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
        Drag Grand Canyon Daily
        Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
        LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
          Всяко мнение извадено от контекста си губи значението, Чаво. Хайде разгледай какво съм пускал колкото и малко да е и виж дали не съм спазил това за което говоря. Даже погледни твоите постове и виж дали снимаш семеиството си тук и там самоцелно или го правиш такам, че за всички да е интересно. Сигурно съм претензиозен ама ако искаш да си пуснеш снимките в тема направена от някой за нещо важно то трябва да си по-внимателен. Ако си пускаш тема си пускай каквото искаш....просто ще видя и повече няма да вляза там. Снимките от семейния албум в семйния албум, а снимките за крепостите в БГ в темата за крепостите толкова е просто.
          Мисля, че преболадаващото мнение по въпроса се изясни.
          Това не е сайт за професионалисти-фотографи и предявяването на прекомерни претенции не е на място.
          Да не говорим, че, ако се тръгне по тази линия, най-лесното е - във форум за офроуд - снимки, свързани с офроуд, а снимките за архитектура, история и т.н. си има съответни тематични сайтове и форуми ...

П.П. Отделно, дето аз бих оставил други хора да дават оценки за това, кое от пусканите от мен неща е стойностно и кое не, а не сам да се бия в гърдите ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Все едно сам си говоря. Първо прекомерни претенции няма ама има безочливо пускане на снимки в хубава тема и безочливо плачене за демокрация. Второ снимките на Петя са свързани със офроуда защото са на диви места и най-малкото пътешествията са правени с джип. Не съм видял някой да каже нещо лошо за снимките пътешествие 4х2. Има място за всички тук, ама трябва да си уважаваме труда и старанието.
            Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
            Drag Grand Canyon Daily
            Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
            LZ1JYM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X