Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един начин, по който не се вади джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Още един начин, по който не се вади джип

Е аз преди много исках да си взема чероки.Е тия направо ме отказаха.Вече не искам нищо от американци,за съжаление са същите мозъци като руснаците,само че без водка

Коментар

Първоначално публикуван от fiatkar Преглед на мнение
      Е аз преди много исках да си взема чероки.Е тия направо ме отказаха.Вече не искам нищо от американци,за съжаление са същите мозъци като руснаците,само че без водка
      Всичко гнило се чупи като солети независимо дали е правено в Англия, Япония или Америка.
      Като го гледам колко е стар черока, мога да си представя П образните носачи от ламарина с колко гнили язви са... Друг е въпроса за липсата на разум в екипа опитал да вади нещастния черок от там.
      LZ1RED

Коментар

Коментарите в темата са по-забавни от клипчето.
        За да видиш че проблема дойде от това че амортисьора се скъса на разгъване, трябва поне малко акъл да имаш.
        Някой може ли да покаже амортисьор които може да издържи на такова натоварване, и да не е американски. Ясно е че тия боядисаните не стават.
        Верно ако го дърпаха назад, вероятността да се скъса нещо е по-малка.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          За да видиш че проблема дойде от това че амортисьора се скъса на разгъване.........................................
          Пацо .... а какво стана с надлъжната щанга ... и лявата и дясната ...
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
            Пацо .... а какво стана с надлъжната щанга ... и лявата и дясната ...
            Надлъжна щанга на носача ли казваш.
            На такъв лифт не може да има заводски носачи.
            При положение че хеви дюти носач Ф50 със стени по 10мм е на цената на заводския и го има във всяка железария, да го режеш и да му променяш формата е малко вероятно. Ама знам ли, то тъпаци в цял свят има. Това за рязането на носачите е руски патент. Като скъса амортисьора , носача усуква ушите и ги къса.

Коментар

Първоначално публикуван от fiatkar Преглед на мнение
              Е аз преди много исках да си взема чероки.Е тия направо ме отказаха ...
              И защо си мислиш, че само на Чероки може да откъснеш мост при подобно дърпане?!?

Забий кой да е джип яко и го дърпай по неподходящ начин с нещо достатъчно здраво и мощно (примерно трактор, голям камион, достатъчно мощна лебедка) и после гледай сеир ...

П.П. Закачам и една снимка за в случай, че си решил да вземеш Дифендър. Пък като се поразтърси човек, ще може и за други марки и модели да намери ...
              Прикачени файлове
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Какво значение има пък черокито? Какъв джип е пък то е седми въпрос, ами като теглиш с толкова могъщ ум ако ще и камък от пирамидите - пак ще го направиш на дребен чакъл.

Коментар

Ами в първото ти мнение имаше значение.
                  И понеже намеси и самоноса, да споделя и моя опит, за да сме в тон на подфорума.
                  Верно е че ушите за теглене при самоносещите конструкции са по слаби от колкото при тези с отделна рама. Това обаче че са достатъчно здрави се вижда и на клипа. Колко по-здраво трябва да е ухото щом издържа такова изнасилване.
                  Мен Кики ме е теглил на лебедка, 10м на под по скалите през предната заводска кука. Кран ме е вадил от блато за задната нагоре. Само в първия случай ухото потдаде.

Пак го гледах клипа. Ми верно голяма глупост направиха.
                  Надявам се никой от този форум, да не позволява на Форд F-350 да го вади от киреча със стоманено въже. Особенно ако мостовете са станали котви.

Коментар

Какво е искал да каже автора, може да оставиш за часовете по литература. А каквото е казал го пише наистина. Пише "как не се вади джип".
                    Веднъж показах как не се минава през река. Сега как не се вади от дълбока тиня. Като има друг поучителен пример за друга типова ситуация, пак ще го покажа. Ако искам да кажа нещо за модела, тогава ще говоря за железата, а не за действията на личния състав.

Коментар

Имаше някъде един клип, в който късат задника на една Нива
                      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                        Имаше някъде един клип, в който късат задника на една Нива
                        Американци ли?
                        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Отдавна не съм го срещал, но го имам предвид. Извънредно важен урок.
                          Американците късат задниците на шевролети и даже на някакъв пикап на изхода от някакъв двор. Но също не съм ги срещал отдавна.

Коментар

абе то да скъсаш дупето на стара Нива хич на е голямо геройство. та даже и на нова Нива. ама пак е според зависи от екипажа.

с моята на Витоша миналата Цветница извадих закъсала пътна помощ.

пичовете дето се возиха и не разбраха какво правя

само казаха и какво ще го правиш тоя???? Ъпсурд
                            - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                            - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X