издухала гарнитура и тази до него и тя на тези май им трябваха няколко големи лопати и дъски и джек и лебедка и ... сетнешния акъл.
имхо.
сигурно са си казали "що да слизаме да се каляме, виж ни к'ви сме корави пиjjове - ша минем"
обаче поне предния мост ще си приберат вкъщи - все е нещо
Абе лесно ви е на вас да коментирате. Ама те като не са знаели, вече май ще знаят
Тез момчета имаха много и мощни коли, и мотори, и пари и екипировка, и адреналин, но нямаха едно нещо - акъл.
Не знам къде искаш да употребиш дъските и лопатите, но аз имам други идеи за тях. Нещо свързано с гърба и врата и на тримата, на 2-мата водачи и на ръководителя.
Най лошото е, че не са се научили утре ще са пак същите
гледъм и не вярвам на ушите си...
те не дърпат напред или на зад а на страни.. от страната която е затънъл
според мен те искаха да покажат как не трябва да се прави
Някой обаче обърна ви внимание какъв звук издава "пикапчето" с което " изтеглиха" чарока от калната му гибел ??????
Това не ви ли звучи като някоя газка ?????
П.П. Този клип още веднъж доказва, че американците са много глупав народ
SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
+359 0878 888 874
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)
Някой обаче обърна ви внимание какъв звук издава "пикапчето" с което " изтеглиха" чарока от калната му гибел ??????
П.П. Този клип още веднъж доказва, че американците са много глупав народ
То на Ford дизелови двигатели са такива, много мощни пикапи ,бензиновите още повече , но не съм имал газка за да правя сравнение
По-скоро вади звук на фадрома.
Кво им има на ваденето - точно така се прави - на части
И у нас така се вадят разни закъсали техники от братята роми
а те тука е показано как се вади от подобна ситуация
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Това е много забавно, сетих се за онея дето вадиа черока през замръзнало езеро и го ползваха за ледоразбивач. Много са забавни американците. А че можеха на ръце и с джак и от друга страна и какво ли не друго да направят е ясно, но аз си мисля, че тоя с пикапа имал зъб на тоя с черока и зат'ва така
Чета, чета пък не се стърпях. Наистина ли мислите, че само Американците са такива?! Да ви пусна простотии с Руснаци, Поляци, Индийци... ? Кретена си е кретен пък бил той и от Марс.
Коментар