Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Управление на 4х4 на плажа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Управление на 4х4 на плажа

Стефан е прав, а като цяло аз съм слизал на плажа 1 път и не се окопах, докато не дадох назад. Откопах се много лесно с ръце изрих пясъка, после пак се закопах и пак се откопах с ръце. Гледай ако има тревички и буренчета да караш. И не се ври до водата, че там е драстично по-опасно...

Коментар

Първоначално публикуван от yovcho Преглед на мнение

На такъв терен и малкото пребоксуване може да е фатално и ако не се вземат мерки, се отива към сериозно затъване.
      абсолютно вярно
      аз се окопах след като пробуксувах и след това за нула време "легнах по корем" на пясъка

Коментар

Тук ми заприлича малко на една тема в един друг форум за мотори.Едно момче пита как по добре да ляга с мотора в завоите и получил "компетентен" отговор от човек който в последствие се оказало че в момента не само е нямал мотор а и никога не е имал такъв.
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
          Тук ми заприлича малко на една тема в един друг форум за мотори.Едно момче пита как по добре да ляга с мотора в завоите и получил "компетентен" отговор от човек който в последствие се оказало че в момента не само е нямал мотор а и никога не е имал такъв.
          По какво ти прилича?

Коментар

Ето го идеалният вариянт за пясък:
            Самурай с гуми 33/12.5R15
            Прикачени файлове
            Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
            http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Последния етап на Ладогата от години май всички го карат с Я-471. Най-обикновени универсални безкамерни гуми.
              Да, това е плажния спринт. С много подли дюни.

Коментар

Няма да давам газ ли?
                С всичката газ влизам. И после на всяка дюна следите се губят за 4-5 метра, значи през това време се е движел ама по въздуха

Обърнете внимание колко е "дълбока" следата с гума широка 13.5" и на преден план следите от гуми широки 10.5"

Ето снимки от същия плаж обаче при доста по-бурно море - както виждате и до водата няма проблеми.

Клипче тук:
                http://photofile.ru/users/quadra/vid...80322523/view/
                (кара giorgio)
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                  Гледай ако има тревички и буренчета да караш.
                  Тревичките и буренчетата на плажа обикновено се оказват пясъчни лили и други силно защитени видове, за настъпването на които(ако има кой да гледа) по принцип се полага повече затвор, отколкото когато сгазиш някой, докато си пиян...
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                    Тревичките и буренчетата на плажа обикновено се оказват пясъчни лили и други силно защитени видове, за настъпването на които(ако има кой да гледа) по принцип се полага повече затвор, отколкото когато сгазиш някой, докато си пиян...
                    Ужас, добре че каза, аз незнаех...

Е аз по 1 тънки такива, смятах е добре/не карах по тях де, че нямаше/ като на ягодите, както се размножават...

Коментар

Да, много поучителни снимки. Право за учебника.
                      На водата е хубаво, докато спреш. А спреш ли, след две вълни морето те е взело ...

Коментар

А някои ходил ли е на Дюни с джипа?Всеки път като мина от там има някой окопан и се чудят какда го вадят.Преди две години и аз се набухах със служебната кола и то само с предните колела , 6 човека не можахме да я помръднем добре че имаше едни момчета с Нисан Патрул и ни измъкнаха,а и патрула видя зор ,въпреки че веше стъпил на асфалт.
                        Според мен преди да се набохаш трябва да си сигурен че пясъка не е като на Дюни.
                        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                          А някои ходил ли е на Дюни с джипа?Всеки път като мина от там има някой окопан и се чудят какда го вадят.Преди две години и аз се набухах със служебната кола и то само с предните колела , 6 човека не можахме да я помръднем добре че имаше едни момчета с Нисан Патрул и ни измъкнаха,а и патрула видя зор ,въпреки че веше стъпил на асфалт.
                          Според мен преди да се набохаш трябва да си сигурен че пясъка не е като на Дюни.
                          Ми там е най гадния пясък бе приятел, там с гуми под 235 изобщо не си и помисляй .

Ето малко видео от там :
                          http://store3.data.bg/voiddd/offrod_duni/
                          Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X