Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Управление на 4х4 на плажа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Управление на 4х4 на плажа

След като видях стария материал за борбата с плажа и аз онемях. Добре, че навремето бях сам на плажа до Велека. И на мен не ми стигна куража да пробвам нивичката, но явно е било за добре.
    Only after the last tree has been cut down,
    Only after the last river has been poisoned,
    Only after the last fish has been caught,
    Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ММММ дам ако несе лажа това е до Слънчев бряг !!! пясъка там е ситен и става ! като доидеш кам Варна звъни да се поразходим из нашите плажове с едрия пясак ! голям отврат
        Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Това ако не се лъжа е залива Вромос до Атия

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
            Това ако не се лъжа е залива Вромос до Атия
            Същия е, там се кара много лесно
            Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
              ММММ дам ако несе лажа това е до Слънчев бряг !!! пясъка там е ситен и става ! като доидеш кам Варна звъни да се поразходим из нашите плажове с едрия пясак ! голям отврат
              Стария Вранглер се разхождаше там без проблем с няколко колежки на борда, така че не е страшно. Перфектно се сравяше дори този асфалтов самолет, благодарение на фултайма и двата блокажа, снимката е от Кабакум:

Иначе Явор е прав, това е шофьорския плаж между Атия и Черноморец
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Модератор vladi333:
                Мола, сложете си кирилица и пишете във форума на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!
                Това мнение ви го поправих, но не разчитайте и за напред на такава толерантност.

Ескимосите има 100 вида сняг

Също както има 100 вида пушек
                Та за покриване на 80 от тях може да се каже че с предни гуми на 8 PSI и задни на 10 минава. Но гумите трябва да позволяват такива налягания.
                Внимателно със завоите без резки маневри и всичко е ОК. Иначе почват да се измъкват от джантите и става ...... абе сещате се.

Е, ако някой е луд да влезне във прибоя си е негов проблем

P.S. Sujalyavam za latinicata no admina kuche e golyamo, kirilichkata ne shte da sloji

Последно редактирано от vladi333; 10-11-07, 12:03. Причина: Не разбираем език!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                  Ето малко видеоматериал от плажа

Ако на някой му се стори, че има нарушения на "10-те божи заповеди" за каране по пясък, нека все пак да припомня, че на 4 джипа там имаше 3 лебедки + разнообразен друг инвентар, което определено дава увереност ...
                  Тва си мисля че е Шкорпиловци.Това лято по твърдия пясък-онзи с тревичката карах.Като стъпих обаче долу на плажа,се окопах на няколко пъти.Така и не съм разбрал все още дали ако поспадна гумите няма да е по-добре.Разбрах само че фронтерата не е съвсем за пясък,ама гумите гумитеее.
                  Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                  NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                    Тва си мисля че е Шкорпиловци.Това лято по твърдия пясък-онзи с тревичката карах.Като стъпих обаче долу на плажа,се окопах на няколко пъти.Така и не съм разбрал все още дали ако поспадна гумите няма да е по-добре.Разбрах само че фронтерата не е съвсем за пясък,ама гумите гумитеее.
                    Шкорпиловци е.
                    А ти защо реши, че Фронтерата "не е съвсем за пясък"?!? Патрулът, дето е 2100 без екипаж и багаж, как върви?

Свалянето на налягането на гумите определено помага. С колко точно вече ще си зависи от конкретния джип и гуми.

Моите бяха свалени до около 1.2
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

преди 2 седмици пробвах нивата на плажа край варна / фичоза/ е така се окопа тази машина че ми идваше да я зарежа на място добре че бяхме няколко джипа че с общи усилия, много копане стълбички и бутане успяхме да я изкараме. от там си направих извод че нивата не е заплажа особенно заводски вариант без гуми без блокажи на предния и задния диф и без достатъчно мощност/ тази кола заводски е 85 коня обаче като се окопа газ 1 при това на бавни и пан не иска да превърти колелата само стапя съединителя/
                      Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
                      Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB

Коментар

Първоначално публикуван от totolamb Преглед на мнение
                        преди 2 седмици пробвах нивата на плажа край варна / фичоза/ е така се окопа тази машина че ми идваше да я зарежа на място добре че бяхме няколко джипа че с общи усилия, много копане стълбички и бутане успяхме да я изкараме. от там си направих извод че нивата не е заплажа особенно заводски вариант без гуми без блокажи на предния и задния диф и без достатъчно мощност/ тази кола заводски е 85 коня обаче като се окопа газ 1 при това на бавни и пан не иска да превърти колелата само стапя съединителя/
                        Абе то може ли на бавни да се въртят гуми... 8(
                        Only after the last tree has been cut down,
                        Only after the last river has been poisoned,
                        Only after the last fish has been caught,
                        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

На плажа не се напъва газта ами се изпускат гумите Преди да е затънала. После вече може само да копаеш.

Коментар

И се ползват широки гуми с възможно по-малък грайфер.
                            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                              Може би това е подходящата формула. Вярно на снимката е на сняг, но май ще стане и за пясък?

Като гледам и този върви към сериозно окопаване. А на теория е перфектно подготвен. На такъв терен и малкото пребоксуване може да е фатално и ако не се вземат мерки, се отива към сериозно затъване.
                              !

Коментар

Първоначално публикуван от totolamb Преглед на мнение
                                И аз така се бях окопал. Но имах "бурлаки".

Блокажите в пясък май само пречат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X