Обява

Свий
Няма добавени обяви.

закъсах в калта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Pursie
    отговори
    До: закъсах в калта

Тука стана като на пазара.

Кал и локви има навсякъде. Според мен колегата за първи път се сблъсква със по-дълбока кал и затова реагира така. За да излезе човек от дълбока кал му тябват няколко неща:
    0. Джип ( някакъв )
    1. Добри гуми, предназначени точно за кал. Марката е индивидуален избор
    2. Добър клиренс. Все пак не е необходимо да се влачат и 2 тона кал пред джипа
    3. Добра гарнитура между волана и седалката.
    4. Бавни. Така се щадят и СК и РК
    5. Приятел тракторист ( поне за всеки случай)

За пример прилагам две клипчета
    http://htftp.offroad-bulgaria.com/pu...en_Hunter1.AVI
    http://htftp.offroad-bulgaria.com/pu...6/terano_1.AVI
    не казвам, че това са перфектините преминавания, само илюстрирам, откъде ми е опита в калта.

Остави коментар:

• GOLDY-Владиан Христов
    отговори

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
    Не знам какво е след тази калчица дето си снимал, но ако е сухо от там направо прелитам с Фрилендъра

Остави коментар:

• vladi333
    отговори

Не знам какво е след тази калчица дето си снимал, но ако е сухо от там направо прелитам с Фрилендъра

Остави коментар:

• PatrolGR
    отговори

ще взема да ви отправя предизвиактелство викаме трактор водя в и на място ) 200 километра от София е и ви паркирам до язовира пред калта , 30 км преди Велико Търново ... язовир поляни черни пътища много.

да видиме резултата )

Остави коментар:

• T.T
    отговори

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
    Това нещо не го разбрах? Ако се опитваш да ме намекнеш нещо го казвай направо - иначе рискуваш в прав текст да ти кажа някои неща които иначе не бих казал на никого. Надявам се да си ме разбрал и да няма повече подобни глупави подмятания. На някои аграрни душички тракторите са им в кръвта....
    Сорри, чел недочел. знаеш че с теб не мога да се заяждам, нито да пиша простотии.Ппоздрави

Остави коментар:

• quadra
    отговори

Това нещо не го разбрах? Ако се опитваш да ме намекнеш нещо го казвай направо - иначе рискуваш в прав текст да ти кажа някои неща които иначе не бих казал на никого. Надявам се да си ме разбрал и да няма повече подобни глупави подмятания. На някои аграрни душички тракторите са им в кръвта....

Остави коментар:

• T.T
    отговори

Последно редактирано от T.T; 25-06-07, 23:46.

Остави коментар:

• quadra
    отговори

Виж там някъде имаше числата предавателните на скоростната кутия и на раздатката. Мисля че баш 3-та беше.

Остави коментар:

• Асен Василев
    отговори

Е тя 3-та бавна се равнява на 1-ва бърза Що да редуцирам още веднъж нещо?
    Е не е ли 2-ра бавна, на 1-ва бърза

Остави коментар:

• quadra
    отговори

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
    На бавните от 3-та нагоре. 1-вата е за скалолазване. А и като ръгнеш на трета бавна и му дадеш целата газ, просто прелиташ какво и да има като препятствие
    Е тя 3-та бавна се равнява на 1-ва бърза Що да редуцирам още веднъж нещо?

Остави коментар:

• Асен Василев
    отговори

Това дали си на бързи или бавни зависи от двигателя, моя на бавни е толкова мощен че просто няма смисъл - първа-втора бърза ми стигат. Бавните за бавно каране не за мощност ги ползвам.
    На бавните от 3-та нагоре. 1-вата е за скалолазване. А и като ръгнеш на трета бавна и му дадеш целата газ, просто прелиташ какво и да има като препятствие

Остави коментар:

• quadra
    отговори

Това дали си на бързи или бавни зависи от двигателя, моя на бавни е толкова мощен че просто няма смисъл - първа-втора бърза ми стигат. Бавните за бавно каране не за мощност ги ползвам.

Остави коментар:

• ninja_1
    отговори

Колега,минават.С мерак и силна воля-минават...Но първо трябват гуми.Колкото се може по-големи и по-рошави.А за да се сложат те,ти трябва окачване.Колкото се може по-високо и по-широко...И тогава с цЕлата газ...

Остави коментар:

• PatrolGR
    започна тема закъсах в калта

закъсах в калта

закъсах в калта
    като начало, закъсах в една кал вадиха ме с трактор не се бях окопал но не помрудваше на никаде

1. споделете опит как се преминава през кал на 4 по 4 бързи бавни с каква скорост

2. със засилка без засилка .... има ли значение гумите и ширината им или се си потъва

3. вообще джипките през кал минават ли

утре ще сложа снимки на следите питам се ако ми работеше блокажа на задния диф щеше ли да ме измъкне

една хонда ЦРВ вообще неможа да ме заклати с трактор ме извадиха
    Прикачени файлове

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X