Обява

Свий
Няма добавени обяви.

закъсах в калта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• upi
    отговори
    До: закъсах в калта

Момчета, това на снимката на язовир пчелина ми прилича.
    Тая вада я познавам - като бях малък майката и беше ЗАЗ 968а - минавахме я като ходихме за рибка с момчетата от квартала на баба ми.
    Може и да бъркам, но по описания баш на тоя язовир ходихме преди да напраим вилата на Стамболийски.

Остави коментар:

• Стефан
    отговори

Ширината на гумите е изобщо трета песен. Модата на много широките мина преди три години. Тесни трябват, и хубав компресор. Да може да ги изпускаш до половин атмосфера, и веднага на твърдото да ги надуваш обратно. Че да не се пребиеш пък.

Остави коментар:

• PatrolGR
    отговори

като гледам гумите на саморая никак не са малки ... пък и теглото е многго по малко ... валяци трябва да сложа май по големшки

Остави коментар:

• fanatic
    отговори

в смисъл да има верига на раздатката ли?

Остави коментар:

• petio-beliata
    отговори

Става, ако караш верижна машина!

Остави коментар:

• quadra
    отговори

Именно. Последното ми закъсване на барбекю-излета се дължеше на ниската скорост
    Щот после същите дупки ги прелитах нищо че бях с бебешките гуми

Остави коментар:

• Тедо /LJ73/
    отговори

който го е страх от камъни, първа бавна без газ - ако има нещо джипа сам спира за тая тактика обаче трябват хубави гуми... и някой търпелив да те вади от калта през 5 минути...

Остави коментар:

• petio-beliata
    отговори

При един такъв опит със засилка и газ в стил "смело и смахнато" уцелих подводен камък. Дебелостенната тръба на грилгарда се пречупи като клечка за зъби. Макар и ефикасен в повечето ситуации, този подход е малко като "Разкази с неочакван край".

Остави коментар:

• Тедо /LJ73/
    отговори

със засилка и газ е най-добре, но понякога в калта има камъни и др. изненади...

Остави коментар:

• PatrolGR
    отговори

Kaskadiora vbmenu_register("postmenu_175216", true);
    Утвърден участник
    това на снимката си го смъквал отгоре надолу или отдолу нагоре си се качвал ...

и как се минава последно през кал с много газ на 2 ра ??? със засилка или ...

Остави коментар:

• Kaskadiora
    отговори

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
    верижен или верижен с лебедка или.......оксижен
    Зарежи трактора окопан някъде в близост до цигански квартал..... както е непроходимо, така ще "проходи".....
    Ей, онея "шерпи" на ръце ще го изнесат. т.е. на каруци

Остави коментар:

• koko11
    отговори

верижен или верижен с лебедка или.......оксижен

Остави коментар:

• Tsvetan
    отговори

Аз пък лично не смятам че тракторите са особено проходими

С тия големи гуми е много ясно че няма да закъса,също така с този блокаж ама закъса лиии незнам кво ще го вади може би въртолет

Остави коментар:

• TRAPERA
    отговори

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
    Трябва ти САМУРАЙ !!! Слагаш 1-ва бавна и ГАСССС на всичките 45 коня.
    Там където другите джипове минават с гуми и блокажи, САМУРАя просто минава. А там където другите закъсват, и САМУРАЯ закъсва. Само дето не ти трябва ТРАКТОР, а нещо (друг джип, москвич, 2-3 по-якички приятелчета и т.н.) Дори лебетка за ATV 2000 Лб помага. А купона е да си МНОГО кален накрая.
    Ти го изкара Самурая че е проходим колкото Трактора и дори повече и от него

Остави коментар:

• Kaskadiora
    отговори

Първоначално публикуван от PatrolGR Преглед на мнение
    закъсах в калта
    като начало, закъсах в една кал вадиха ме с трактор не се бях окопал но не помрудваше на никаде
    1. споделете опит как се преминава през кал на 4 по 4 бързи бавни с каква скорост
    2. със засилка без засилка .... има ли значение гумите и ширината им или се си потъва
    3. вообще джипките през кал минават ли
    утре ще сложа снимки на следите питам се ако ми работеше блокажа на задния диф щеше ли да ме измъкне
    една хонда ЦРВ вообще неможа да ме заклати с трактор ме извадиха
    Трябва ти САМУРАЙ !!! Слагаш 1-ва бавна и ГАСССС на всичките 45 коня.
    Там където другите джипове минават с гуми и блокажи, САМУРАя просто минава. А там където другите закъсват, и САМУРАЯ закъсва. Само дето не ти трябва ТРАКТОР, а нещо (друг джип, москвич, 2-3 по-якички приятелчета и т.н.) Дори лебетка за ATV 2000 Лб помага. А купона е да си МНОГО кален накрая.
    Прикачени файлове

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X