Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЖЕНА-ШОФЬОР...ЩО Е ТО ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ЖЕНА-ШОФЬОР...ЩО Е ТО ?

Първоначално публикуван от Twilight Преглед на мнение
    И аз съм жена, и аз съм шофьор. Нямам претенции да съм много добра, но мисля,че съм от внимателните.
    Та по темата - ми както има добри и лоши жени шофьори, така има и мъже - някои са добри, други - не чак толкова.. Това е наистина относително.
    Напоследък, обаче ми прави впечатление, че голяма част от жените са станали ужасно агресивни и нахални на пътя - няма мигачи, знаци, предимство..
    А според мен най-важното е да се спазват що годе правилата /казвам що годе, защото всички правим по някое и друго нарушение../, да има повече търпимост и по-малко нерви и агресия по пътя.
    Това за агресията по пътя според мен си е до възпитанието на човека.не може от един некоректен човечец да се очакват кой знае какви съобразявания с околните.Лично аз се пазя много,преценки според ситуацията.Според мен трябва да се кара внимателно и с премерено темпо.
    Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнение
      Това за агресията по пътя според мен си е до възпитанието на човека.не може от един некоректен човечец да се очакват кой знае какви съобразявания с околните.Лично аз се пазя много,преценки според ситуацията.Според мен трябва да се кара внимателно и с премерено темпо.
      Да не говорим много,че то като дойде не пита.Най-големите "золуми" и най-тежки катастрофи са причинени от мъже.Статистика просто.изводите нека всеки сам си направи.

Коментар

Включвам се в подкрепа на колежките-шофьорки! 20 години-без ПТП и се научих тихо да "поздравявам" неумелите колеги, ама те много бе!
        Иначе сериозно-предимно пазя и се пазя от другите-това научих от практика през годините.Няма път, който да ми се опре /до сега де/ За успокоение и по темата: бягам от "бухнали" блондинки с високи токчета и блестящи чужди автомобили.

Коментар

Първоначално публикуван от skorpion_vd Преглед на мнение
          Включвам се в подкрепа на колежките-шофьорки! 20 години-без ПТП и се научих тихо да "поздравявам" неумелите колеги, ама те много бе!
          Иначе сериозно-предимно пазя и се пазя от другите-това научих от практика през годините.Няма път, който да ми се опре /до сега де/ За успокоение и по темата: бягам от "бухнали" блондинки с високи токчета и блестящи чужди автомобили.
          Еее,те "бухналите"са ясни...извън града рядко карат.Говорим за сериозни неща.Мъже-жени.....има коректни и некоректни хора...оттам идва и агресията по пътищата

Коментар

Какво ли мисли Жан Луи Шлесер за жените и шофирането

Коментар

Наистина какво ли ще мисли...преди две седмици погребахме съседката ми - 2 месеца кома след злополучна екскурзия в Турция - удари ги мъж, един каруцар преди години отнесе главата на братовчедка ми, като си вкара онова голямото дърво в колата и, защото нямал светлоотразител или прост фенер, мъжът ми полегна ли полусмазан под военна газка, защото войникът полупиян карал 2 тона картофи и забравил да гледа пътя, Ставински мъж ли беше като отнесе 2 живота..бащата на момичето мъж ли е, макар да профука даренията на хазарт...Аха, мъже са. Нищо против, много харесвам мъжете, но заставам до Янита.

Коментар

[QUOTE=Dan7;1090536]
                Наистина какво ли ще мисли...
                Май не ме разбра
                Визирам бившата му съпруга Юта и Париж-Дакар, дето му натри носа
                Съжалявам за близките ти

Коментар

[QUOTE=сто;1090547]
                  Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение

Май не ме разбра
                  Визирам бившата му съпруга Юта и Париж-Дакар, дето му натри носа
                  Съжалявам за близките ти
                  Разбрах те, но...я подкарах емоционално, сори за което.

Коментар

Наистина какво ли ще мисли...преди две седмици погребахме съседката ми - 2 месеца кома след злополучна екскурзия в Турция - удари ги мъж, един каруцар преди години отнесе главата на братовчедка ми, като си вкара онова голямото дърво в колата и, защото нямал светлоотразител или прост фенер, мъжът ми полегна ли полусмазан под военна газка, защото войникът полупиян карал 2 тона картофи и забравил да гледа пътя, Ставински мъж ли беше като отнесе 2 живота..бащата на момичето мъж ли е, макар да профука даренията на хазарт...Аха, мъже са. Нищо против, много харесвам мъжете, но заставам до Янита.
                    Много съжалявам, миличка

А, по темата! Няма значение жена ли е мъж ли е, ЩО Е ТО?
                    Има Жени който карат много по добре от мъжете . Има сякъв тип хора Жени - могат/не могат да карат, Мъже - могат/ не могат.

Коментар

Разбрах те, но...я подкарах емоционално, сори за което.
                      Aми пияната перничанка която влетя на спирката и омете 3-ма младежи и ги остави на място, аха сетих тя била травестит а не жена. Ако се подкарам и Аз емоционално мога изреждам до утре а и като се сетя колко жени съм откачал от теглича си тая зима беше рекорда, но не това е идеята твоята колежка Twilight беше много точна и коректна в мненията си и си мисля че обобщи темата като цяло.
                      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Ами...прав си и темата е изчерпана смятам.

Коментар

и аз така смятам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X