Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЖЕНА-ШОФЬОР...ЩО Е ТО ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЖЕНА-ШОФЬОР...ЩО Е ТО ?

Срам-не срам признавам си, ЖЕНА СЪМ
    И ШОФЬОР съм...даже...
    Но защо не минава и ден, без да съм вдигнала кръвно от някоя "колежка" на пътя ?!?
    Та по този повод реших да повдигна темата тук. Споделете вашия личен опит и наблюдения. Женските хормони пречат ли на шофирането или проблема е другаде ?

До: ЖЕНА-ШОФЬОР...ЩО Е ТО ?

Според мен синдрома"Два крака - три педала" се проявява при жените по често,отколкото при мъжете ,но да не забравяме ,че има много добри жени шофьори и още толкова мъже неможещи да шофират.Много е условно ,че да се конкретизира.
    Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Коментар

Ами то е според дефиницията за "добър шофьор" Вариантите са два:
      #1 Определя се от брой направени катастрофи довели до нараняване или смърт.
      #2 Определя се от уменитето да минаваш на слалом покрай балъците, псувайки на майка всеки дръзнал да прави същото.

По точка #1 сте по- добри от нас. По точка #2 отстъпвате значително. Като цяло се приема, че сте слаби шофьори. Просто дефиниция #2 е общоприетата в някои части на света.
      Поздрави на всички дами.
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Не бих искал да правя изводи за всички жени шофьори, защото, макар и рядко съм срещал такива,дето могат да карат, но досега например всички опити/за щастие неуспешни/ да ми влязат в кафенето с кола са на жени!
        Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
        ... turn on your A/С !

Коментар

жена-шофьор и негър-скиор НЯМА

Коментар

Без бой си признавам : Скъпата ми другарка в живота притежава свидетелство за правоуправление от 1994 г . Няма доказано нарушение , без ПТП и дори когато ме вози извън града си позволявам да спя . Дали не и гласувам голямо доверие ? Иначе дори и Рейнджъра кара доста успешно в града . Всичко това за разлика от мен с доста актове и леки и дори едно тежко ПТП . За мен мнозинството от жените се справят доста добре .
            По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
              Ами то е според дефиницията за "добър шофьор" Вариантите са два:
              #1 Определя се от брой направени катастрофи довели до нараняване или смърт.
              #2 Определя се от уменитето да минаваш на слалом покрай балъците, псувайки на майка всеки дръзнал да прави същото.

По точка #1 сте по- добри от нас. По точка #2 отстъпвате значително. Като цяло се приема, че сте слаби шофьори. Просто дефиниция #2 е общоприетата в някои части на света.
              Поздрави на всички дами.
              И двата варианта не са правилни - по първия - означава, че всички състезатели - формула, WRC ... са лоши шофьори
              Няма такова понятие добър и лош...
              Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Моята половинка минаваше като медцински представител по 50-60 000км на година, няколко години по ред. Смея да твърдя, че е в 10% от най-добрите шьофьори.
                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                  Моята половинка минаваше като медцински представител по 50-60 000км на година, няколко години по ред. Смея да твърдя, че е в 10% от най-добрите шьофьори.
                  Това ли означава за теб добър шофьор?
                  Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
                    Това ли означава за теб добър шофьор?
                    Моето мнение е такова. Мога да си изредя и критериите, но само при необходимост.

Коментар

Моето мнение е такова. Мога да си изредя и критериите, но само при необходимост.
                      Мисля, че това е целта на дискусията, всеки да каже какви са му критериите за добър шофьор
                      Ще се получи прилична темичка според мен ...
                      Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
                        Мисля, че това е целта на дискусията, всеки да каже какви са му критериите за добър шофьор
                        Ще се получи прилична темичка според мен ...
                        ...ами почни с твоите пък ще допълваме

Коментар

Винаги има добър и лош.
                          Примерно:
                          При подхлъзване добрият не бърка посоката да завърти волана
                          Добрият подава светлинен сигнал за маневра за предупреждение на останалите участници, а не непосредствено преди маневрата, защото така се прави по принцип.
                          Добрият съомява да се измъква от кофти ситуации, а не ги предизвиква.
                          Добрият ... е добър по още много критерии и е добър с това, че кара интелигентно и мисли малко по-напред от средностатистическите въртикурмилковци.

Коментар

Моето и на много други още хара мненията са: Жена шофьор - ПТП.
                            Винаги когато ми кажат жена шофьор или жената кара кола, първата мисъл ми идва Пътно Транспортно Проишествие.
                            Но не всички Жени с добри/лоши шофьори! Всичко за виси от този който е зад волана!
                            Поздрави!

Коментар

Винаги има добър и лош.
                              Примерно:
                              При подхлъзване добрият не бърка посоката да завърти волана
                              Добрият подава светлинен сигнал за маневра за предупреждение на останалите участници, а не непосредствено преди маневрата, защото така се прави по принцип.
                              Добрият съомява да се измъква от кофти ситуации, а не ги предизвиква.
                              Добрият ... е добър по още много критерии и е добър с това, че кара интелигентно и мисли малко по-напред от средностатистическите въртикурмилковци.
                              В случая може да се замени добрия с внимателния
                              Да си внимателен не те прави добър.
                              Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X