Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Честитка от КАТ със закъснение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Честитка от КАТ със закъснение

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    А ти пробвал ли си спрея и фолиото, за които говориш, или преразказваш това, което пише търговеца, дето го продава?
    Все чета по форумите,че не върши никаква работа.

Коментар

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
      Колеги,за какъв спрей на номера става въпрос да напръскам,бактисах с тези камери .Откъде да купя такьв спрей
      Единствения спрей който помага е такъв с хелий. Пръска се на десния крак на шофьора - за да олекне малко. Помага...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Получавам такива хвърчащи листчета редовно. Просто не се явявам никъде, защото си знам правата.
        My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
          Получавам такива хвърчащи листчета редовно. Просто не се явявам никъде, защото си знам правата.
          Проблемът е, че се трупат... и като дойде време за подмяна на шофьорската книжка, няма как да не отидеш до КАТ... ако са се натрупали повечко, на които не им е минала давноста, просто няма да ти дадат новата, т.е. ще ти я дадат накрая, но чак след година и проверочен изпит.
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Mythbusters по дискавъри пробваха от конец до игла ВСИЧКИ методи за скриване от спиийд камери и НИЩО не проработи ! единствено такова направих и от TopGear , там постигнаха успех като минаха със 403км/ч покрай камерата и тя не светна само дето за тази скорост им беше необходим някакъв супер автомобил от личната колекция на незнам си кой със 1100 коня двигател
            Няма кал - Няма кеф !!!
            Suzuki Samurai LJ410 1984
            Suzuki LTZ400 2008
            Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

А те имат ли давност,аз до колкото знам нямат?Откъде може да се получи информация за давност,срокове и др.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
                А те имат ли давност,аз до колкото знам нямат?Откъде може да се получи информация за давност,срокове и др.

Поздрави
                Почти всичко има давност.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Някой да е чувал за явлението "Златен талон" - срещу 1,50 ти дават златен талон при положение, че 6 години назад не си имал нарушение. С този талон ти опрощавали някакво прегрешение на пъти, ако е в някакви допустими норми
                  Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                  Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Не само съм го чувал, а и виждал - колежката от съседното бюро си извади такъв миналата година. И май годините без нарушение трябваше да са 5 а не 6.
                    Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                      Някой да е чувал за явлението "Златен талон"
                      И сме го коментирали даже
                      LZ1PER

Коментар

ако наистина идеята на камерите и снимачките е безопасността, няма логика да бавят повече от седмица... а сега какво - докато се задейства "машината" минават няколко месеца и първо се губи възпитателния ефект, второ за тия няколко месеца системния нарушител може да изтрепе маса народ...

Като във всяка друга сфера от "родната действителност" и КАТ е пълна пародия и с близка до нулата ефективност... Взимат по някоя глоба от случайните нарушители, а тези които целенасочено и постоянно са в нарушение ("мутри", служители на "органите" и т.н.) остават безнаказани.
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                          Като във всяка друга сфера от "родната действителност" и КАТ е пълна пародия и с близка до нулата ефективност...
                          Не с близка до нулата, а под нулата. Щом някой знае че и да стане нещо, като бутне ще му се размине - все едно ги няма.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от bi0nic Преглед на мнение
                            Mythbusters по дискавъри пробваха от конец до игла ВСИЧКИ методи за скриване от спиийд камери и НИЩО не проработи ! единствено такова направих и от TopGear , там постигнаха успех като минаха със 403км/ч покрай камерата и тя не светна само дето за тази скорост им беше необходим някакъв супер автомобил от личната колекция на незнам си кой със 1100 коня двигател
                            То и това важи само за Англия, защото при тях по закон се искат минимум две снимки, на които се вижда номера ти... та камерата не успя да направи втора. Иначе за една или видео и при по-голяма скорост няма проблем
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                              Някой да е чувал за явлението "Златен талон" - срещу 1,50 ти дават златен талон при положение, че 6 години назад не си имал нарушение. С този талон ти опрощавали някакво прегрешение на пъти, ако е в някакви допустими норми
                              Аз си извадих такъв - нищо не ти опрощават, само точки не ти взимат при първо нарушение.

ПП: Сега видях, че Пепи е дал линк към такава дискусия.
                              Прикачени файлове
                              http://www.nakladkibg.com
                              накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

За 'златния талон' - имах такъв
                                Отзад си пише (последната точка) каква ти е ползата - не ти отнемат точки при първо нарушение...
                                При мен го взеха за превишение скоростта с 25км/ч.
                                Отнесох глоба с акт - 100лв и ми взеха талончето. Върнаха ми синьо талонче с пълния брой точки...
                                Според мен борбата с камерите е ефективна само с GPS...
                                Всякакви други варианти са или много скъпи, или много рисковани, или неефективни..
                                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X