Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инцидентът от днес

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Служебна кола за 900 000 лева на Ивелин Михайлов от „Величие“ се разби край Ямбол

Скъпият автомобил бе брандиран с лицата на Делян Пеевски и Бойко Борисов

Става дума за оранжевият Макларън, който беше облепен със стикери, изобразяващи Бойко Борисов и Делян Пеевски.
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      На всичкото отгоре май е бил дерегистриран от КАТ - https://boulevardbulgaria.bg/article...isov-i-peevski

• crazyjob83
      crazyjob83 коментира
      Редактиране на коментар
      Не е бил дерегистриран, спокойно, новината ти е стара.

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
    Наясно съм, че няма никакво значение и никой не го интересува, но от уважение към Форума не мога да премълча, че съм отвратен от коментарите, особено в първата страница на темата.
    Icerunner, реакцията на хората е съвсем основателна и нормална. Повтарям - когато се е самопречукал някой по пътищата с мощната си кола и дебилското си поведение, хората изпитват задоволство. Това е абсолютно нормално, защото е изчазнала една заплаха за тях самите от пътя.
    Аз съм от "тутляците", дето като цяло карат по ограниченията или с потока, отстъпват път и гледад да не ги изненада никой. А по магистрала трудно ще ме видите да вдигам над 110. Нямам толкова бърза работа, че да вдигам повече. Но като гледам, най-често това е скоростта на потока автомобили - малко по-бързо от камионите.
    И точно такива като мен, най-често го отнасят от нисколетящите. Като нисколетящите не само в повечето случаи се измъкват без особени травми, ами нещо и закона не бърза да ги накаже.

Само да си спомним случая с убийството на Ферарио Спасов. Убилия го не само е жив и здрав, ами наглее, че незаконно му е отнета книжката и напира да кара кола вместо да трие наровете в панделата. А в конкретния случай, случайността е отстранила опасността чисто. Даже дървото не е пострадало особено.

Нисколетящите, да не очакват съчувствие.

Човека явно не е съобразил нещо. В този участък на "Ботевградско шосе" няма какво да изненада шофьор. Просто трябва да си гледа пътя. Но дискутирайки в лицекнигата друга много подобна катастрофа, получих следния отговор на моя коментар, че човек винаги трябва да съобразява скоростта си с пътя и какво вижда по и около него: "...но не е грижа на шофьора, особено младия да гадае и да гледа за счупени мантинели, следи по асфалта и прочее." Интересно убеждение.

Коментар

Абе нещата когато има да се случват се случват.

Миналата седмица, при първата дъждовна сутрин, племенника (20), го удари такси на пешеходната до хл. Хемус.
      За щастие се размина с хомоциум и няколко шева по лицето, и 4 дни във Военната. Материалните щети не са важни.
      Никой не го е искал.
      Уличното осветление е било спряно, мокро, фарове насреща. Шофьорът въобще не го е видял...

Коментар

И аз да иззлобея.
        Слагам бас, че бакшиша е бил надлежно екипиран с супер-страшни китайски ЛЕД ламби от 25.40лв. С такива във франеловите фарове, на дъжд, вЕрно нищо не се вижда.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

• Bogoljub Gagic
          Bogoljub Gagic коментира
          Редактиране на коментар
          От 10 години НЯМА автомобили с френелови лещи на фаровете. Над 10-годишни (законни) таксита също няма.

• drukman
          drukman коментира
          Редактиране на коментар
          Продавам Нисан Титан 09/2018 .... с халогенни фарове с франелови рефлектори. 37к лв

• Asen Kushlev
          Asen Kushlev коментира
          Редактиране на коментар
          Гагич не следиш наредбите, 15 години са такситата.

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Служебна кола за 900 000 лева на Ивелин Михайлов от „Величие“ се разби край Ямбол

Скъпият автомобил бе брандиран с лицата на Делян Пеевски и Бойко Борисов

Става дума за оранжевият Макларън, който беше облепен със стикери, изобразяващи Бойко Борисов и Делян Пеевски.
        Когато си лепнеш "лукавия" на колата , нищо добро не те чака. Стикери на прасета колкото искаш има.
        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X