Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инцидентът от днес

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    ...Нищо че ако попитаме титаните на мисълта...
    Трупане на актив.
    Все едно на някой вече му дреме за него.
    Никой не може да е чак толкова тъп... Поне така предполагам!
    Враг усраине

Коментар

Ами те бяха дали обяснение за зоните с ограничение 30 км/ч - да направели личните МПС неудобни за ползване в града, за да се бил ползвал повече градския транспорт.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• rosen_lazarof
        rosen_lazarof коментира
        Редактиране на коментар
        Не ни трябва 30 км в час ограничение - трябва ни градски транспорт дето се движи по собствена оградена лента като вземе лента от автомобилите.

Справка скоростните автобуси в Истамбул.

Тогава вече всичко живо ще му е някакси леко по удобно да не виси в задръстването ами да си джитка с автобуса/трамвая/метрото

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
      Ами те бяха дали обяснение за зоните с ограничение 30 км/ч - да направели личните МПС неудобни за ползване в града, за да се бил ползвал повече градския транспорт.
      Ами това е доста показателно за манталитета.
      Между другото ако се сетиш за източник на този проблясък - може да го цитираш.

След този случай изобщо няма да се изненадам ако ботефраЦко влезе в такава зона.
      Егое - взехме мерки за Вашата собствена безопасност.
      И като мина със скутера в десната лента с 90 както и до сега - отмаа ше ме докладват като джигит.
      'Ку не на Органа - барем у фейс буклук0, още същият ден.
      Ебавахме се със западняците - еми това вече се е окопало у задният ни двор.
      Нали секи е отговорен и снима!
      Враг усраине

Коментар

По повод случая. Някой може Ли да обясни, защо се кОпуват коли по 1К коня и макс скорост от 300 и нагоре, като няма къде да се карат?
        Тва манталитета няма изчегъртване. Системата за средна с корост я има в Юропата от поне 1/4 век, ако не и повече. Тука се орева орталъка.
        Я сАм се наОчил от тама и не ми дреме. Кой брЪза, да Оди. На мен пък ми е кеф да се "плъзгам". Тва, спазвайки стриктно ограниченията.
        Има си писти (поне на запад), където си плащаш и ти се осигурява пожарна и линейка да си трошиш главЪтъ.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Като изключим отявления хейт ще споделя какво мисля аз,че се е и ще се случи.
          До тук това което знам и според мен отговаря на това което видях от клипа.
          Колата е карала със скорост около 120/30 километра.
          В лява лента е стъпила на мокро.
          Там има проблеми със поливните системи.Водата от пръскачките които поливат тревата между платната излиза на пътното платно и прави локви.
          От там Мустанг с цял заден мост стъпва и прави аквапланинг тръгвайки на страни.
          Дърветата и мантинелата са свършили останалото колата да изглежда така.
          До тук за случилото се.
          Не твъртя и не желая да влизам в излишни полемики.
          Човека си отива,няма други жертви за радост.
          По повод това,че няма кои да предявява някакви искания към когото и да било заради самокатастрофата и последвалата смърт на водача властимащите имат вариант да поокрасят нещата.
          А имат и желание да го направят поради няколко фактора.
          Случващото се по пътищата и това,че от него може се извадят само дивиденти.
          Сега ако се натърти достатъчно може да се дръпнат едни бързи Х- лева които да се инвестират отново в камери за "превенция'.
          Същите не правят нищо освен да напълнят изпразнен джоб някъде в хазната.
          Отделно никой не бяга от поръчка за Х - лева по бързата процедура за да можем да въдворим горната "превенция"
          Толкова.
          Пак казвам...жалко за момчето.
          И дано всички светци на пътя да карат така както пишат по форумите.
          Ама...опита е показал друго.
          Няма страшно в умирачката...
          Страшното е да си жив!...

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Злите езици говорят че колата като нов внос от щатите най вероятно е от тежка катастрофа там и е сглобена от поне две ударени . За това в буквалния смисъл се е разпаднала при удара .

Така е,
          Клишето е голяма сила!
          Мен ме тресе тежка венерическа болест по темата.
          Дори отдавна не и се впрягам - “честитките” са ми в графата с Гражданска Безотговорност и минетка.

Такса “движение”.

Ако убия човек - “системата” ще ми е последната дупка.
          Всъщност за мен и животно е същото.
          Системата да то духа - не ми е била в приоритетите и преди.
          А сега…
          Враг усраине

Коментар

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
            Ами това е доста показателно за манталитета.
            Между другото ако се сетиш за източник на този проблясък - може да го цитираш...
            А, някъде в пресата, преди около 7 - 8 месеца, година.
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

ОБГ

Демек познатото на кое да е чАве; OMG

Враг усраине

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

1. В закона първата сакнция е за превишение с 10km/h (чл.182 ал.1)
                2. Скоростомерите на повечето автомобили показват скорост с 5-10% по-висока от реалната
                3. От засечената с радар стойност се свалят 5km/h (или поне така беше последно, когато ме щракнаха и разглеждах подробно фиша, ако помня добре)

От горните 3 следва че дори при най-песимистичното стечение на обстоятелствата можеш да караш с 10km/h над пишещото на знаците, без да подлежиш на санкция. А щом не подлежиш на санкция, де-юре нарушение няма. Ако в Гърция законът беше такъв, и там щяха да карат така.

С колко трябва да се кара е съвсем друга бира. Често знаците се слагат с цел "хранилка", често условията са такива че трябва да си мръднал за да караш с толкова, колкото пише на тях, защото пътя отдавна не отговаря на никакви стандарти.

Пресния пример с появилия се спешно знак с ограничение 30 на едно определено място, говори достатъчно за мисловните способности на всичкия меверейски апарат. От там и липсата на респект и отношението въобще. От там и резИлтатите по отношение на пътната безопасност в мамковината ни.
                По т.3 зависи с какво те стрелят. При старите камери на патрулките махат 5%, при триногите няма толеранс, никакъв.
                Ford Maverick II 2.3 XLT
                Ford Mondeo MK5

Коментар

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение

По т.3 зависи с какво те стрелят. При старите камери на патрулките махат 5%, при триногите няма толеранс, никакъв.
                  Това не го знаех и ми става чак сега ясно защо понякога все пак получавам "честитки" въпреки, че винаги карам по ръба на разрешеното!
                  Honda XL600LM, 1987
                  Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
                  Jeep Renegade Trailhawk, 2.0 Multijet 2, 2016

Коментар

Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнение

Това не го знаех и ми става чак сега ясно защо понякога все пак получавам "честитки" въпреки, че винаги карам по ръба на разрешеното!
                    Значи караш над ръба . На тринога на ограничение 50, на 60 си описан. На старите имаш малко мегдан нагоре.
                    Ford Maverick II 2.3 XLT
                    Ford Mondeo MK5

Коментар

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение

Намирам множество информации за 3км/ч. Мен са ме стреляли, но понеже за да взема фиша трябва да губя време да ходя на място. Поредната КАТаджийска тъпня.

Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

3% толеранс , не знам какво е TFR1-M 550, но снима в гръб

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:fish.JPG Прегледи:0 Размер:47.4 КБ ID:7010764
                        Прикачени файлове

Коментар

този е от миналата година, с тринога - пак 3%

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:fish 2.JPG
Прегледи:199
Размер:25.8 КБ
ID:7010767
                          Прикачени файлове

Коментар

Явно е 3%, заблудил съм се. Но лично видях фиш от тринога на ограничение 50, засечена 60 и глоба за 10 км/ч. Аз също имах две миналата година, мисля че нямаше приспадане. Зависи явно от уреда, новите били лазер ала-бала...
                            Ford Maverick II 2.3 XLT
                            Ford Mondeo MK5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X